Ceva e ciudat...

2.3K 175 4
                                    

Jeff m-a luat in brate si m-a sarutat pe frunte. Ma timea atat de strans incat toata frica care s-a adunat in mine a disparut.

-Ce ai patit? Ma intreaba Jeff ingrijorat.

-Dupa ce am venit de la vanatoare, in padure, am fost urmarita de cineva care la un moment dat mi-a soptit ceva la urechie.

-Lasa, acum esti in siguranta langa mine.

Atunci m-a luat im brate si m-a sarutat lung. Am urcat scarile si am ajuns in camera mea.

POV JEFF

Era atat de speriata. Am ajuns in camera ei si ne-am asezat pe pat si am tinut-o langa mine pana a adormit. Dupa ca am sarutat-o pe frunte am pus patura peste ea si am lasat-o sa doarma.

POV JULIA

Stateam intinsa in pat. Eram prinsa in cosmarurile mele pana cand dintr-o data am auzit o bubuitura puternica care venea de la parter. Am sarit imediat din pat, m-am îmbrăcat repede cu niste blugi negri si un tricou rosu ca sangele, si am coborat repede la parter. In timp ce eram pe scari l-am auzit pe Slendy care tipa la Jeff iar in acel moment am alunecat pe o scara si am aterizat in fund in fata scarilor.

-Jeffery! Ce dracu' ai facut aici cap de tabla? Intreaba Slendy nervos.

-Pai am vrut sa pregatesc un mic de jun special pentru Julia dar am uitat aragazul pornit siiii...a explodat! Ups!spune Jeff cu o fata de catelus.

-Doamne Jeff, nu esti normal! Daca stiai ca nu stii sa gatesti nu trebuia sa te bagi in bucatarie! Spun eu sarcastica in timp ca il iau in brate si il sarut.

-Jeff, acun trebuie sa cureti, mutilat netalentat ce esti! Spune Slender si arata spre bucataria distrusa.

Dupa ce a terminat i-am spus ca ma duc la vanatoare. Mi-am luat hanoracul si cutitele si am iesit pe usa.

Am trecut repede de padure si mergeam pe o strada ingusta si pustie. Am dat de un adolescent, in jur de 18 ani, pe care l-am surprins cand i-am pus cutitil la gat. L-am trantit pe asfalt si am inceput sa ii mutilez fata. I-am facut un zambet larg exact ca al lui Jeff, i-am taiat degetela de la maini iar apoi i-am acos ochii si l-am spanzirat cu ei de un stalp. Am mers mai departe si ma intalneac cu o femeie care era urmarita de cineva. Era urmarita de Ben care avea un topor in mana. Am mers sa il ajut. Am prins-o pe femeie iar Ben a venit langa mine si am inceput tortura. I-a retezat ambele maini si ambele picioare iar la final i-a taiat capul si a lasat-o intr-o balta de sange. Ben mi-a multumit pentru ajutor apoi a plecat pe drumul lui. Eu am plecat spre casa.

Eram in padure. Auzeam tot felul de sunete ciudate si am inceput sa ma sperii. Am marit pasul dar dintr-o data ceva m-a trantit la pamant. Peste mine s-a aplecat o persoana care avea un hanorac negru. Nu prea i se vedea fata dar am reusit sa vad ca purta o masca alba ca varul. S-a apropiat de urechea mea si a soptit ceva.

-Nu o sa reusesti sa scapi prea curand de mine. O sa te urmaresc mereu pana o sa imi ating scopul...

Dupa aceste cuvinte eu am incremenit de frica iar el a disparut ca o fantoma.

Dupa cateva minute de gandire m-am risicat si am inceput sa alerg spre casa. Am intrat pe usa ca un vartej in timp ce toata lumea se uita ciudat la mine. Jeff s-a apropiat de mine si m-a luat in brate dupa ce i-am povestit ce sa intamplat.

POV JEFF

Era foarte speriata. Am tinut-o în brate ceva timp apoi am comdus-o in camera ei ca sa se odihneasca. S-a asezat in pat si in cateva minute a adormit profund. Am sarutat-o pe buze si am iesit din camera.

POV JULIA

Am adormit. Un vis frumos s-a transformat intr-un cosmar. Il vedeam pe cel care ma tot urmarea. Se apropia din ce in ce mai mult de mine. La un moment dat era in fata mea cu un cutit in mana. Chiar când era sa ma cioparteasca m-am trezit. Simteam un sentiment ciudat dar nu am bagat de seama. Mi-am luat pe mine niste pantaloni scurti negri si un maiou alb cu o inima rupta im doua. Am mers in baie, m-am machiat cu putin rimel si niste fard negru apoi mi-am luat conversii mei negri ai am coborat in living.

Toti cei din casa erau stransi intr-un cerc. Am mers si eu acolo sa vad ce se intampla. Cand m-am apropiat de multime am vazit un tip cu parul lung si negru care purta un hanorac negru si o masca alba care ii acoperea jumatate de fata. Cand l-am vazut am incremenit iar atunci a venit Jeff langa mine ai m-a sarutat.

-Julia, el este Dimon si va locui cu noi de acum inainte! Spune Jeff si eu ca sa par politicoasa zambeac si fac cunostinta cu el.

-Buna, eu sunt Julia, imi pare bine de cunostinta!

-Eu sunt Damon. Incantat! Spune el sarmant.

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now