Nu mai rezist!

1.5K 101 12
                                    

Eu și Xes am coborât scarile iar când am intrat în living am văzut ca toată lumea se uita ciudat la noi. Jeff se uita la noi ca la felu' 14 de parcă ar fi văzut 1 milion de dolari. I-am spus lui Xes ca mă duc la Jeff iar ea s-a dus la Meli.

-De ce te uiți așa la mine?

-Pentru ca arăți superb. De asta.

-Mersi. După ce am spus asta l-am sărutat iar după a început adevărată petrecere.

Muzica era data la maxim și toate lumea dansa, mai ales Slender si fratii lui, imaginativa și voi patru lungani dansând ca ultimii descreierați de pe pământ (e foarte ciudat sa vezi asta).

Am vazut-o pe Xes care dansa cu E. Jack și culmea e ca se distra cu el. Ben și Alice se pupau într-un colt al camerei iar eu, Meli și Jeff dansam în grup.

Dupa ce am dansat de nu am mai putut sa stăm în picioare ce era inevitabil s-a întâmplat. Toți băieții s-au îmbătat manga. Mai ales Slender care începuse să delireze.

-Slender, cred că ar fi mai bine să te duci să te culci! Încep eu sa țip la el ca sa mă poată auzi cu muzica asta data la maxim.

-Eu cred ca ar fii mai bine să mă lași să îți mănânc mâna domnule acadea! De ce stau pe un delfin? Cred că o să îl folosesc ca sa zbor spre lumea unicornilor! Țipă el și în secunda următoare s-a prăbușit pe podea ca o piesa de domino.

Încercând sa îmi înăbușit râsul, eu și frații lui Slender l-am dus în camera lui ca să doarmă liniștit. Dupa ce l-am învelit i-am dat un sărut pe frunte apoi am iesit din cameră.

-Mami, spune-mi povestea cu lupul și purcelușii. Spune Slender dar pana sa am timp sa mă întorc spre el a adormit la loc.

Tender a coborât împreună cu mine iar cand am ajuns la parter s-a dus în bucătărie să bea niște apă. Eu m-am îndreptat spre living iar când am ajuns în dreptul mesei am rămas masca. Mai aveam puțin și luam masa și o rupeam în două.

Era imposibil sa se întâmple așa ceva. Cum a putut sa îmi facă așa ceva!?

Cum a putut Jeff să stea și sa se mozoleasca cu Xes?

După ce am văzut asta am inceput să plâng în hohote asta atrăgându-le atenția. Am urcat în fuga scarile iar Jeff era în spatele meu. Am intrat în cameră și am încuiat ușa după mine. M-am aruncat în pat și am continuat cu plânsul în timp ce Jeff bătea în ușă și îmi striga numele. În mintea mea derulau imagini cu mine și Jeff iar la un moment dat am zis ca nu mai rezist și am încercat sa scap pentru un moment de lumea asta și sa mă închid în mine. Nu puteam sa mai suport toată durerea din pieptul meu așa așa ca am dat un pumn în perna și apoi am încercat sa adorm ca sa mai alin durerea.

POV JEFF

În timp ce Julia îi ajuta pe lungani sa îl duca pe Slender în cameră eu am început să vorbesc cu Xes. E o fata de treabă dar nimeni nu o întrece pe iubita mea.

La un moment dat se uita insistent în ochii mei iar apoi dintr-o mișcare buzele noastre s-au lipit într-un sărut forțat dar pentru ca eram beat nu am ezitat.

În spatele meu am auzit niște suspine iar când m-am uitat era Julia. A început să alerge pe scări iar eu am mers după ea dar nu am reușit sa o prind. S-a încuiat în cameră iar eu am stat pana la 00:34 lângă ușa încercând sa o fac să îmi deschidă ca să mă lase să îi explic tot ce s-a întâmplat. Dupa câteva minute m-am dat bătut și am mers în cameră mea.

Toată noaptea am stat treaz doar ca sa găsesc o cale să îmi repar greșeala. Nu pot sa cred ca am putut sa fiu atât de prost. Cum am putut sa îi fac așa ceva?

POV JULIA

Când m-am trezit de dimineață aveam fata umflată de la plâns. M-am spălat cu apa rece apoi am coborât în bucătărie ca să mănânc de dimineață chiar dacă era ora 14:05. Puțin îmi mai pasa la cât iau micul dejun. Chiar nu am chef de viață în momentul ăsta.

Cea mai nasoală parte a dimineții era ca Jeff era în living și se uita la televizor. În bucătărie era Sally care manca cereale.

-Hei Sally. Ce mai faci?

-Pai cam de la ora noua mă uit la Jeff cum se dă cu capul de pereți și începe să plângă din nimic. La un moment dat mai avea puțin și își baga cuțitul în inima. În rest totul e destul de okay.

-Chiar era să facă asta?

-Da. La un moment dat am vrut sa îi spun ceva dar era punt prea imprevizibil așa ca am tăcut și l-am lăsat în pace.

-Și așa merita asta pentru ce a făcut aseară.

-Dar nu merită. El nu a vrut sa facă asta. Era sub influența alcoolului și nu a gândit când a sărutat-o pe Xes. Și mai ales ca nu el a inițiat sărutul. Xes a sărit pe el și l-a sărutat și Cum el era instabil nu a avut cum sa se opună. De ce ești așa de încăpățânată?

-Pentru ca nu vreau sa îl iert așa de ușor! Când o sa îmi demonstreze că merită atunci o sa îl iert. Nu am de gând sa fiu acea fata care trece peste orice fără sa spună nimic sau fără sa existe consecințe. După ce am zis asta am mers în cameră mea. Nu aveam nici un motiv sa mai stau în prezenta lui așa ca am plecat.

Dupa vreo oră am auzit niște bătăi în ușă. Era...

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now