Special 2.

638 48 5
                                    

POV JEFF

Nu mai pot sa il suport pe idiomul asta de Jack. O crimă nu am putut sa fac din cauza lui. Mereu vorbea numai despre ceva făcut el după ce s-a trezit sau ce face el cu Meli (nu vreti sa stiti ce mi-a povestit). Am încercat tot timpul sa nu il bag in seama dar e prea greu. Nu stiu cum sa scap de el. Ma urmarit toata noaptea. Nu cred ca mai are sens sa mai merg la vânătoare. Culmea e ca el a avut timp sa vâneze. O sa il omor intr-o zi.

-Gata! Nu te mai suport cap de nuca! Eu ma duc acasa. M-am răstit eu la el in timp ce i-am întors spatele făcând deja cativa pasi.

-Pe bune? Frate ce plictisitor esti. Se bosumfla el dand cu piciorul intr-o piatră.

-Eu sunt ala plictisitor? Tu esti ala care a vorbit toata seara despre viata ta personala despre care apropo, nu îmi pasă! pasă pasă avut timp pentru ni mi din cauza ta. Nu am reusit sa omor pe nimeni. E numai vina ta.

-Atunci dute acasa daca tot te enervez! Spune el nervos si pleaca in directia opusă mie.

-Bine! Tip eu si incep sa merg spre casa.

POV JULIA

Doamne nici acum nu pot sa imi dau seama cum de am reusit sa merg atât de departe de casa. Imediat se crapă de dimineata si eu încă nu am ajuns. Cam nașpa pentru mine pentru ca o sa primesc cateva reprosuri de la Slender sau daca e nervoa poate o sa ma pedepsească. Trebuie sa ajung cât mai repede ca nu prea am chef sa primesc de lucru.

Cred ca mai am vrei cinsprezece minute pana acasa. Dar nu e destul cabsanscam de pedeapsă. Vad ca eu sunt aproape de pădure chiar la cateva străzi distanța de locul unde am scăpat de aia trei tineri. Aud sirenele politiei asta însemnând ca cineva i-a gasit. Incep sa fug ca sa evit arestarea si întru in padure. Mai alerg putin ca sa fiu sigura ca am scăpat iar când sunt sigura ca sunt in siguranta ma opresc langa un castan ca sa imi trag răsuflarea. Stau vreo câteva minute,timp in care vad ca începe sa fadara soarele. Pentru putin timp ma las vrăjită de frumusețea luminilor calde care dansau pe cer punând in evidență soarele aibă sosit.

Din instinct mînuit la ceas. Mai am doar trei minute ca sa ajung acasa. Speriată ma pun pe alergat. Nici nu am mai avut timp sa gândesc. Picioarele mele au pornit direct fara vreun impuls al creierului. Deja incep sa vad casa asta inseamna ca am scăpat.

POV JEFF

Întins pe canapea incep sa ma gândesc la relația mea cu Julia. Suntem de atâta timp împreună si inca ma mir ca a putut sa ma suporte. A fost mereu langa mine iar eu am fost mereu langa ea. Trebuie sa o rasplateac pentru tot ce a facut pentru mine. Trebuie sa ma revansez pentru ca m-a salvat de la moarte. Pe toți ne-a salvat. A dat tot ce era mai bun din ea pentru noi. Stiu ce o sa fac. O sa am nevoie de ajutor.

POV JULIA

Am ajuns. Viața mea e salvată iar mâinile mele nu o sa trebuiasca sa suporte muncile pe care Slender ar fi vrut sa mi le dea ca pedeapsă. Deschid frumos usa si întru in casa. Nu se auzea nici un sunet. Cred ca s-au dus la vânătoare. Mai bine. Am tot frigiderul la dispoziție.

Ma duc pana in camera mea ca sa fac un dus iar după ma întind putin in pat. Cred ca o sa fac febra mulculara de la tot alergatul asta. Si am facut-o si de geaba. Slender nici nu e acasa si nu ar fi avut cum sa ma pedepsească dar nici ca o sa ii zic când o sa se întoarcă. Ma eidic si ies din camera. Intru in bucătari si vad un bilețel pe frigider.

Putin sfioasă il iau si ma uit la plic. Numele meu e scris pe spate deci e pentru mine. Il deschid si vad un scris foarte îngrijit pe care nu il cunosc.

"Draga Julia,

Asta este primul indiciu. Din acest moment ai intrat in cursa spre un premiu foarte special. Pentru inceput va trebui sa iesi pe veranda casei si sa te uiți spre est. Mult succes!"

Super. Acum am dat de o cautare de comori. Ziua mea e din ce in ce mai buna.

Am doilea capitol special! Dragilor ne apropiem de sfarsit. Mai am doar doua capitole si termin cartea. Va iubesc din tot sufletul si va multumesc pentru tot. :*

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum