Noi colegi!

915 71 15
                                    

POV JULIA

Era ușa de la intrare. Mă dai jos din pat și cobor pana la parter. Ma tot întreb, oare ce se întâmplă? Tot felul de idei nebunești îmi apar în cap dar le dau cu ușurință la o parte.

Ajung la parter și îl vad pe Slendy cum deschide ușa. Vad cum în casa noastră intra cinci persoane. O fata și patru băieți. Observ că fata are parul lung și șaten cu câteva nuanțe castanii. Fata ei palidă că ceata de dimineață găzduiește niște ochii speciali. Unul este negru ca un cer brăzdat de stele iar celelalte este un ceas. Unul de moda veche care arata ora exactă.

Lângă ea sta un baiat destul de ciudat. Nasul lui are forma unui con vărgat iar ochii lui sunt că niște spirale hipnotice care te pot lasă intr-un somn adânc și chinuit. Parul lui lung îi acopera mare parte din fata, nelăsând-ui pielea palidă la vedere. Hainele lui sunt simple. Prezintă un compleu ce non-culori: alb și negru.

Mai observ lângă el el un băiat cu parul șaten care purta niște ochelari de aviator iar pe gura avea o botniță metalica cate ii acoperea aproximativ jumătate din față. Im fata lui Slender mai era un tip cu o msca cioplită din piatra și unul care purta o masca de în alb imaculat ale cărei buze și ochii erau negre.

Ma duc lângă Slendy că să studiez Mai bine persoanele acestea. La prima vedere par niște timide treabă dar trebuie sa îi cunosc.

- Slendy ce se întâmplă?

- Pai ei sunt noii voștri colegi de casă. Ei vor locui de acum încolo cu noi. Sunt niște "prieteni de familie" mai vechi. Spune el și a îndeamnă să îi cunosc.

- Dacă spui ca o sa stea cu ei, va urez bun venit. Zic eu și mă îndrept spre ei că să mă prezint. Eu sunt Julia, incantata să vă cunosc.

- Eu sunt Lauging Jack. Poți să îmi spui L. Jack. Spune tipul cu parul lung și negru.

- M-a bucur să te cunosc L. Jack.

- Masky. Încântat. Zice tipul cu masca alba în timp ce da-m mana.

- La fel. Spun eu zâmbind.

- Eu sunt Clockwarck. Clocky dacă vrei. Iar ei sunt Ticci Toby și Leo.

- M-a bucurat să vă cunosc.

Cât timp eu am făcut cunoștință cu ei, Slender i-a adus și pe restul ca sa îi cunoască. Dar, rămân surprindă când văd că Jeff și cu încă cativa deja se cunosc cu noii colegi.

- Hei L. Jack! De când nu ne-am mai văzut! Spune E. Jack și îl ia în brate.

- Toby! Cât ma bucure să te văd! Se bucura Jeff și îi strânge mana lui Toby.

- Hoodi, ce mai faci? Întreabă L. Jack. Iar eu ii spune ca bine apoi își continuă seara stand împreună. E cam ciudat ca stau lipit-o unul de celalalt. Zici sa sunt siameza.

Tot ne-am dus în living că să continuăm discuțiile și că să ne cunoaștem mai bine. Vad ca noii colegi sunt super de treabă. Chiar mi-am dat seama ca Leo este un fost coleg de la școală La care am fost eu și mi-a povestit că a suferit un accident în munți în timp ce era intr-o excursie. A căzut ce pe o stâncă și a fost nevoit sa își facă i masca ca sa își acopere rănile. Nu s-a mai întors La școală și a devenit un criminal.

- Și Leo, cum ai ajuns ca fi un criminal atât de priceput? Îl întreabă Meli destul de curioasa.

- Pai, după ce avut acel accident i-am găsit pe Clocky și pe L. Jack care m-ay ajutat și m-au antrenat ca sa ajung un criminal priceput.

- Cat de tare! Deci ai avut de la cine învața. Spune ea uimita.

- Sa știi că da!

După câteva ore în care chiar ne-am împrietenit cu noii colegi apare Slender în peisaj.

- Acum ca avem criminali noi în casă o sa trebuiască să împărțiti camerele. Eu o sa va aleg colegii de camera și nimeni nu are voie să spună ceva. Sally, cu cine vrei sa stai în cameră?

- Cu Meli! Vreau cu Meli!

- Ea de ce are voie să aleagă? Întreabă, revoltat, Jeff.

- Pentru ca ea e mai mică. Acum taci mutilat prost ce ești. Tu o sa stai cu Ticci Toby.

- Nu am nimic de obiectat. Spune Jeff mulțumit.

- Asa, continuăm. E. Jack cu Masky, L. Jack cu Hoodi, Ben cu Leo, Julia cu Clockworck iar Xes vă sta cu colega voastră surpriza. Ea este...

Suspans! :)))

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now