Urmarirea

2.5K 180 10
                                    

POV JULIA

Am stat toara noaptea si am povestit iar acum nu sunt obosita char deloc.

Am coborat impreuna cu Jeff si am mers in bucatarie sa luam micul de jun. Ne-am asezat langa restul lumii,care era deja la masa, si am mancat cereale cu lapte.

Dupa ce am terminat de mancat am mers in living alaturi de Sally care a inceput sa se joace cu ursuletul ei. Eu m-am asezat pe canapea si am inceput sa butonez telecomanda de la televizor. Jeff s-a asezat langa mine si m-a luat in brate apoi m-a sarutat scurt. Dupa ce m-a sarutat Jeck a intrat in living si a incrput sa spuna:

-Luati-va o camera! Spune el in timp ce se uita urat la noi. Se pare ca cineva e gelos.

-Da cine te pune sa te uiti! Intreaba Jeff si apoi ma saruta. Eu incep să râd iar apoi Jack pleaca bosumflat din cameră.

Dupa toate cele intamplate eu m-am dus in camera mea sa ma schimb. Mi-am luat niste colanti albastrii si un tricou alb simplu. Nici nu am lipsit mult ca l-am auzit pe Jeff.

-Mortii mă-ti Ben!!! Spune el nervos. Era rosu de nervi.

-Ce naiba se intampla aici? Intreb eu nedumerita.

-Bou' asta mi-a rupt-o pe Miranda!!

-Cine e Miranda?

-Cutitul meu preferat! Spune Jeff de parca mai avea putin si spargea peretele cu Ben.

In acel moment îi dau o palma peste cap lui Ben si ma duc la Jeff care statea intr-un colt al camerei si vorbea cu Miranda.

-Gata Miranda. O sa fie bine, nu te teme o sa am grija de tine.

-Esti bine?

-Nu!! Cum sa fiu bine daca am pierdut cutitul meu preferat!

Atunci il sarut dulce si apasat iar dupa ce ma retrag il intreb:

-Acum te simti mai bine?

-Mult mai bine!

Pe la ora 23:45 mi-am luat hanoracul cel alb si am plecat la vanatoare singura.

Am ajuns pe o strada neluminata unde am dat peste o fata inalta si blonda care se plimba singurica. M-am strecurat in spatele ei si i-am pus cutitul la gat. Dintr-o miscare silentioasa i-am taiat gatul firav si am lasat-o sa zaca pe strada.

Am plecat de la locul crimei si ma indreptam spre padure. Eram pe la mijlocul padurii si simteam ca sunt urmarita. Pentru cateva momente nu am bagat de seama dar auzeam niste pasi in spatele meu. Am imceput sa alerg iar in spatele meu cineva alerga cu pasi repezi. Am auzit o soapta la urechea mea care spunea: "De ce fugi de mine?"

In acel moment am marit pasul pana am ajuns in fata casei. Am intrat, speriata pana in maduva oaselor, si am trantit usa dupa mine. Am intrat im living si l-am luat pe Jeff in brate iar pe obraz mi-a curs o lacrima...

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ