Hai la vânătoare

1.1K 79 19
                                    

POV JEFF

Încă sunt șocat de apariția fratelui meu. Nu pot sa cred ca după atatia ani, în care am crezut ca e mort, în sfârșit îl revăd. Ma simt de parca am reînviat. Simt ca sunt din nou fericit și că am motive să zâmbesc atunci când mă trezesc dimineața.Seamănă atât de mult cu mine și avem atâtea în comun. E fratele meu, ce sa mai! :)

După ce îl conduc pana în cameră mea ne așezăm pe pat.

- Deci...cum ai reușit să rămâi în viata? Sau care e adevărata poveste?

- Pai, începe el dar apoi face o mică pauză ca sa își pună în ordine cuvintele, atunci când doctorii au venit să îți spună că am murit ei nu au știut ca eu nu am murit. Eu intrasem în stop cardio-respirator și de asta nu mai respiram iar ei au constatat că sunt mort. Tu, când ai aflat ca am murit cred ca te-ai enervat și ai fugit iar când eu îmi revenisem nu te-am mai găsit. Și de atunci te tot caut.

- Acum m-ai găsit. Și putem să o luam de la început. Putem să fim din nou acei frate nedespărțiti.

- Și eu îmi doresc același lucru.

După ce am vorbi și după ce am aflat adevărata poveste, ne-am luat frățește în brațe. Cred ca asta e cea mai frumoasă zi din viața mea. În sfârșit suntem iar o echipa. Nici nu îmi găsesc cuvintele. Da ce e asa de greu sa spui ca îți iubești fratele? Clar baga și conștiința mea în seamă. Dar, cred ca are dreptate. Chiar îmi iubesc fratele și chiar ma bucur ca e aici lângă mine.

POV JULIA

Se pare ca Jeff este în culmea fericirii. Ma bucur ca în sfârșit îl vad cu adevărat fericit. Urc scările ca sa vad ce mai fac cei doi frățiori. Ma apropii mai mult de usa ca sa vad ce fac tantalaii ăștia. Din camera se aud râsete și povești despre viețile lor. Plictisitor! Îmi șoptește vocea interioara iar eu printr-o mișcare ușoară a capului o aprob. Apăs eu pe clanță și întru în cameră.

- Ce faceti dragii mei idioți? Întreb eu cu un zâmbet malefic și amuzat pe față.

- Pai idiotul ăsta vrea sa mănânce. Spune Jeff în timp ce se vaită de foame.

-Iar idiotul ăsta îl aprobă pe idiotul ala. Spune Liu și îi da un pumn în umăr lui Jeff.

- Deci sunteți doi idioți înfometați?

-Da! Urla ei în cor.

- Pai atunci hai sa mâncam. Slender a pregătit masa.

După ce ies, normal ca prima, din cameră sunt daramata de doi fraieri care aleargă ca disperatii pe hol în timp ce urla "Mâncare, mâncare, mâncare! " Și cam ăsta au făcut până în bucătărie.

-Zici ca nu ați mai mmâncat de ani întregi! Tip eu la ei dar normal ca nu sunt auzită.

Cobor și eu în bucătărie și era și normal ca astia doi să fie deja La masa.

- Hei Slender! Ce avem La cină?

- Pai am făcut o friptura de vită la cuptor cu garnitura de cartofi și inimi fierte. E bine?

- E perfect! Spun eu deja nerăbdătoare să mănânc.

După ce se așează toată lumea la masă Slender începe să pună farfuriile în fata noastră. Se pune și el lângă Sally și începem cu toții să mâncăm.

Doamne cat de bine gătește Slendy. Cred ca e cea mai bună vită pe care am mâncat-o vreodată iar inimile fierte sunt super. Fiecare mănâncă cu pofta în timp ce mai schimba cate o vorbă.

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now