Nu e asa ușor precum pare

667 59 12
                                    

-Atac!! Am spus eu iar Îngerii începuseră să se deplaseze spre Alex.

Armele lor erau încărcate iar când erau gata să dea nas în nas cu el au creat o sfera energetică de o culoare aurie cu care l-au lovit din plin. Prin toată pădurea începuse să se extindă un fum dens prin care nu puteai vedea nimic. Toti credeam ca e gata dar nu e asa ușor precum pare.

Alex era înconjurat de un scut indestructibil nimic Verilia. Și eu am învățat să folosesc acest scut deci nu e mai bun ca mine.

După ce a dispărut scutul Alex s-a ridicat și a început să alerge spre mine. Când a ajuns în fata mea nu s-a oprit. A continuat să alege, m-a luat de gat și m-a trântit de un copac. Am intrat atât de tare în copacul ala încât am făcut o gaura în el. Ma durea extrem de tare coloana dar nu am renunțat. Cu mâinile am creat un câmp electric și l-am atins pe piept astfel paralizandul.

Am căzut jos și am stat câteva momente ca sa îmi trag răsuflarea. Alex încă nu se ridica de jos asa ca eram în avantaj. Cu mana i-am făcut semn Spectrei ca sa vina sa ma ajute sa termin treaba.

M-am ridicat de jos încă simțind durerea crunta din spate. Am încercat să nu o bag în seamă că sa pot sa îmi termin treaba. Trebuie sa s-am cat mai repede de el ca sa nu mai creeze dezastru prin jur. Am chemat Îngerii lângă mine ca sa ma ajute cu o vraja. Împreună cu ei și cu Spectra am început să rostim o incantatie pentru o vraja fatală. Alex încă era inconștient asa ca aveam cale liberă. Când să terminăm de rostit incantatia dintr-o data a dispărut. Alex nu mai era în fața noastră. Cum a reușit asta.

În timp ce eu ma gandeam la ce a făcut Alex am auzit o cazatura. Mi-am întors privirea și am rămas ca o stana de piatra. Jeff era la pământ. Câteva lacrimi ai început să îmi curgă pe fata dar le-am șters repede pentru ca nu era momentul sa plâng.

Se pare ca Alex a devenit invizibil pentru ca am văzut cum Leo începe să fie lovit din toate părțile dar nu era nimeni în jurul lui. După toate loviturile încasate a căzut inconștient la pământ.

-Leo!!! A strigat Raven cu lacrimi în ochii în timp ce căzuse în genunchi.

Alex l-a doborât ușor și pe Slender. L-a lovit pana când a căzut jos iar apoi l-a legat cu propriile tentacule. Începusem să plâng și mai tare dar Spectra îmi spunea să încetez pentru ca nu era momentul.

Dar nu puteam sa mai rezist. Sângele îmi urcase în creier iar tensiune îmi era mult peste normal. Nu mai puteam sa ma controlez din cauza nervilor când am văzut cum a distrus-o pe Raven. A lovit-o pana când nu a mai putut rezista.

Eu nu mai pot. Gata. Asta a fost picătură care a umplut paharul.

Am început să urlu atât de tare încât am spart toate geamurile casei.

-Alex!!!!!

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum