Ea...

832 72 14
                                    

- Xes, tu vei sta cu Raven. Ea e colega voastră surpriza. Ea a fugit de acasă din cauza colegilor ei de la noua școală. Si-a omorât colegii iar apoi a venit la mine ca sa îmi ceara ajutorul.

Când am văzut-o mi-sa părut o fata foarte de treaba. Este o fire mai retrasa. Pot sa observ asta din gesturile ei foarte lent Dar exacte. Destul de înaltă, cu parul lung și vișiniu iar ochii ei sunt superbi. Sunt de un albastru intens și deschis, aproape la fel ca ai mei.

- Acum ca toată lumea are coleg de cameră, mai aveți o ora pana la culcare. Distracție plăcută în continuare. Spune Slender iar apoi se întoarce pe călcâie si părăsește camera.

POV RAVEN

De când am înntrat in încăpere ochii mei au stat atintiti asupra ei. Nu am putut sa îmi mut privirea de la ea. Trebuie sa afle adevărul.

POV E. JACK

Toată lumea este incantata de noii colegi, mai ales de Raven. E o fata foarte de treabă și foarte misterioasă. Chiar as vrea sa o cunosc mai bine.

POV JULIA

Mă îndrept spre fata cea noua ca sa o cunosc mai bine. Ceva pare ciudat la ea, dar mă face si mai interesanta de ea.

- Bună. Eu sunt Julia. Ma bucur sa te cunosc. Încerc eu sa pornesc o discuție simpla cu ea.

- Raven. Încântată.

Vorbele ei au avut un accent nepăsător dar nu m-a deranjat. Fata asta e foarte interesanta și chiar vreau sa o cunosc mai bine.

După o ora apare Slender cu aerul lui superficial și serios.

- Toată lumea la culcare pana nu va pun sa dormiți în fata casei. Spune el în timp ce toată fugea pe scări ca sa nu doarmă în fata casei. Julia, Raven. Rămâneți Putin. Vreau sa discut ceva cu voi.

Asta pare ciudat. Ce sa întâmplă și ce vrea sa discute cu noi. În cap îmi apar tot felul de scenarii bizare la care nu prea as vrea sa ma gândesc. Cea mai mare întrebare ar fi, de ce vrea sa vorbească cu mine și cu Raven? Ce legătură avem una cu cealaltă? Atâtea întrebări La care nu pot găsi un răspuns apar că vin senin în creierul meu. Du-te odată și vezi ce vrea sa îti spună! Intervine vocea mea interioara. Destul de enervant după părerea mea.

Slender ne îndrumă spre biroul lui. Ne deschide ușa și ne knddamna sa intram. După ce intra și el închide ușa iar apoi se așează în scaunul lui tapitat din piele neagra de la birou.

- Așadar, v-am chemat aici pentru ca avem ceva foarte serios de discutat.

- Și de ce vrei sa discute cu mine și cu Raven? Ce legătură am eu cu ea?

- Aata vroiam sa va spun. Voi chiar aveti o legătură una cu cealaltă. Pentru ca....

suspansul va omoară nu-i așa? :)

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now