O simpla plimbare, mai multe întâmplări! 2

1.4K 106 3
                                    

POV JEFF

E ora 2:13 și abia acum ne-am decis sa mergem la un parc de distracții din centru. Am început sa mergem prin oraș băgând în speriați lumea care trecea pe lângă noi.

Când am ajuns in parc am aruncat o privire împrejur ca să ne facem o idee despre tot ce e aici. Eu, Julia si cu Xes ne-am dus la cel mai periculos carusel pe care l-am vazut dar după ce am ieșit di ea am constatat ca nu e deloc periculos. Am mers sa luam niște vata de zahar iar după ne-am dus sa vedem ce fac ceilalți.

Ben și cu Alice mâncau o punga de cipsuri iar Jack s-a dus sa sperie niște copii. Eu și cu Julia ne-am decis sa mergem în "Trenul Groazei".

Dupa ce am intrat cel care ne-a pus centura ne-a zis sa avem grija la tot ce sa va întâmpla înăuntru. Trenul a pornit și mergea destul de încet. La început nu a fost chiar așa de înfricoșător, tot ce am văzui erau niște schelete, morminte, criminali psihopati și oameni mutilați.

Dupa ce am trecut de mijlocul turului au început efectele speciale. A început să fie fum în jurul nostru iar în spatele nostru au început sa meargă niște oameni morți.

A început să curgă pe noi picături de sânge și sa cada din tavan bucăți din oameni. Piesa de rezistenta a fost momentul în care peste vagonul nostru, mai bine zis peste mine, a căzut un om adevărat, mutilat și plin de sânge iar eu m-am speriat atât de tare încât am sărit din vagon și m-am prins piciorul în centura iar vagonul a continuat sa meargă, eu fiind prinsa și tarata pana la final.

Jeff era puțin îngrozit și speriat iar când tot spectacolul sa terminat, a sărit ca ars din vagon ca să îmi desfac centura și sa mă ia de acolo.

Ne-am întâlnit și cu ceilalți iar Alice era îngrozită văzând ce a pățit piciorul meu.

-Julia! Ce ai pățit?

-Am avut un mic accident la unul dintre carusele.

-Tu crezi ca ăsta e un MIC accident? Julia, ti-ai rupt piciorul!spune Slender îngrijorat.

-Trebuie sa mergem acasă. Spun eu serioasa.

Dupa ce Jeff ma luat în brațe ca pe o mireasa am inceput sa mergem spre casă.

Dupa ce am ajuns, Jeff ma întins pe canapea iar Slendy a venit la mine ca sa îmi dezinfecteze ranile iar apoi m-a bandajat atât de strans incat nu îmi puteam mișcă piciorul.

Slender ma luat în brațe și m-a dus la mine în cameră și m-a pus în pat ca să mă culc. Mia pus o perna la picior apoi m-a lăsat sa dorm.

De dimineață am simțit o durere insuportabila le picior iar atunci mi-am dat seama ca o sa fie greu sa mă obișnuiesc cu un picior rupt.

Deci, după mine e cel mai scurt capitol EVER și îmi pare super rău pentru asta. See ya : 3

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum