Sentimente secrete

2.1K 148 5
                                    

POV JACK

Am inceput sa o plac. E asa amuzanra si firava, este o fata minunata. Dupa ce au trecut trei luni de cand sta cu noi, pe zi ce trece ma indragoateam mai tare de ea.

Stateam in living si imi lustruiam cutitele. Nu eram atent la ce faceam. Fara sa simt, am inceput sa imi lustruiesc degetele. Eu ma gandeam la cu totul altceva. Gandul meu era la Melisa. Nu puteam sa ma gandesc la altceva. Eram topit dupa ea. De cand am vazit-o prima data am stiut ca o sa ma îndrăgostesc de ea.

Dar oare ea simte ceva pentru mine?

POV MELISA

Stateam in camera mea, intinsa in pat. La un moment dat am am auzit o bataie in usa.

-Intra. Spun eu nepasatoare.

In camera mea a intrat Julia cu un zanbet larg pe fata.

-Hei Meli! Nu am ce face, ai chef sa ne jucam adevar sau provocare?

-Bine, hai sa ne jucam. Și așa nu am ce face.

-Ok. Deci, ce alegi?

-Adevar. Spun eu increzatoare.

-E adevarat ca iti place de cineva din aceasta casa?

-Pai...cam da. Urăsc adevărul.

-De cine?

-De Jack.

-Serios?

-Da, dar te rog sa nu spui nimanui...nu as vrea sa afla ca il plac pentru ca sar putea sa nu fie reciproc...

-Stai linistita ca nu o sa spun. Doar suntem prietene, nu?

-Asa e. Chiar cele mai bune.

POV JEFF

Azi m-am trezit frumos de dimineata, m-am ridicat din pat si am mers la baie. Cand m-am uitat in oglinda am vazut ca pe fruntra mea scrie "I'm Barbie! Ha ha ha". Am luat pe mine niste blugi si um tricou si am coborat la parter.

-Jack! Sa vezi ce iti fac cand te prind!

-Ce e Jeff? Te-ai trezit cu fata la spate?spune el si incepe sa fuga prin casa.

Am alergat dupa el pana l-am prins. L-am trantit pe jos si am inceput sa il lovesc in gluma. Dupa ce am terminat ne-am asezat pe canapea si am inceput sa vorbim.

-Jack, tie iti place de cineva? Intreb eu curios.

-Da.

-De cine?

-De Melisa.. .

-Pai si ea stie?

-Nu, si nicu nu vreau sa stie pentru ca s-ar putea sa nu fie reciproc.

-Ok! Nu o sa spum nimanui, stai linistit! Spun eu cu un zâmbet tamp pe fata.

Dupa ce am mai vorbit si ne-am mai tachinat, am mers in camera mea. Am intrat si mi-am luat un prosop si niste haine de schimb apoi am intrat in baie ca sa fac un dus fierbinte. Dupe ce m-am relaxat total m-am imbracat si am mers la Julia in camera.

Am batut usor la usa. Nu a raspuns nimeni. Am deschis usa si am intrat silentios in camera. Hainele ei erau aruncate pe pat, asta insemnand ca intrase in dus. Ma gandeam sa ii fac o surpriza. M-am indreptat incet spre usa de la baie si am pus mana pe clanta. Am apasat-o usor si am intrat silentios. Ea era in dus. M-am dus langa ea incet si am luat-o in brate reusind sa o sperii.

-Ce mama naibi faci? Intreaba ea speriata pana in maduva oaselor.

-Pai am vrut sa iti dau o veste si nu am mai putut astepta pana sa iesi din dus. Spun eu inocent si o iau in brate mai strans reusind sa imi ud hainele pana la piele.

-Ce veste?

-Stii ce, mai poate astepta putin. Spun eu si o sarut iar ea nu ezita sa raspunda.

Am mai stat asa vreo trei minute iar dupa am iesit din baie lasand-o pe Julia sa se schimbe. Pana s-a pregatit ea, am dat o fuga pana la mine in camera ca sa ma schimb de hainele astea ude. Cand m-am intors in camera, ea ma astepta.

-Acum imi spui si mie care e vestea aia super bomba? Intreaba ea super curioasa.

-Pai nu stiu cat de bomba e vestea asta dar eu vroiam sa iti spun ca Jack o place la nebunie pe Melisa.

-Serios? Si Melisa il place pe Jack, mi-a spus chiar azi! Zice ea entuziasmata.

-Pai si ce vrei sa facem? inteb eu nedumerit.

-Hai sa ii ajutam sa fie impreuna.

-Ok. Dar cum?

-Ma gandeam sa ii facem sa creada ca s-au invitat unul pe calelalt intr-un loc special ales de noi. Ce zici?

-E o super idee. Eu o aduc pe Melisa iar tu pe Jack. Sper ca planul asta "genial" sa iasă.

POV JULIA

Eu a trebuit sa pregatesc o scrisoare pentru Jack. Nu a fost asa de greu dar chestia era ca trebuia sa ma las pe mana lui Jeff in legatura cu locul de intalnire. Dupa ce am terminat scrosoarea am mers la Jeff in camera ca sa vad unde o sa se intalneasca cei doi. El a spus ca locul de intalnire era laga lacul din inima padurii care avea o forma bizara de inima. Acolo Slender (se pare ca Jeff l-a implicat si pe el) a pregatit un picnic special pentru Melisa si Jack.

In timp ce Jack era in living eu am intrat in camera lui si am lasat scrisoarea, pe care scria unde o sa se intalneasca, pe pat. Dupa am asteptat sa apara Jack. Din fericire a urcat destul de repede.

POV JACK

Am intrat in camera si am vazut pe pat o scrisoare alba care mirosea a parfum. Am deschis-o incet si am inceput sa o citesc.

Draga Jack, vreau sa iti spun ceva dar nu pot sa o fac printr-o scrisoare. Asa ca o sa iti spun doar ca mi-a placut mereu de tine dar nu am stiut cum sa-ti spun. Te rog sa vii astazi in sufletul padurii langa lacul in forma de inima. Sper sa poti venii. Cu mult drag, Melisa.

Dupa ce am citit nici nu am mai stat pe ganduri. M-am imbracat si am țâșnit pe usa si am mers direct spre lac. Nici nu imi venea sa cred ca Melisa chiar ma placea. Simteam ca mi-a fost luata o piatra de pe inima. Mergeam destul de repede spre locul de intalnire.

POV MELISA

Am gasit pe patul din camera mea o scrisoare. Am deschis-o si am inceput sa o citesc. Dupa ce am terminat am crezut ca o sa lesin. Mi-am revenit repede din starea de lesin temporar. M-am inbracat repede si am plecat. In mai putin de zece minute ajunsem le locul de intalnire. Am vazut patura intinsa pe jos si un cos de picnic. La un moment det l-am vazut pe Jack cum iesea dintre copaci. Am inceput sa rosesc cand am vazit ca vine spre mine.

-Tu chiar ai facut toate astea? intreaba el nedumerit.

-Eu am crezut ca tu le-ai facut. Ceva se intampla.

-Aveti dreptate. Nici unul dintre voi nu a pregatit asa ci noi. Au spus Jeff si Julia unul dupa altul.

-De ce ati facut asta? imtreb eu.

-Pai voi ne-ati spus ca va placeti unul pe altul asa ca am incercat sa creem ceva intre voi. Si acum nu mai stam intre voi si o sa plecam. Sa va distrati. Spun ei si o iau la fuga prin padure.

-Deci, se pare ca am ramas doar noi doi.. .

-Da, asa e. Spune Jack si ma ia de mana si ma aseaza pe patura.

-Vreau sa iti spun ceva. De cand ai venit in aceasta casa am stiut ca e ceva special la tine. De asta te plac asa de mult. Sper ca si tu crezi la fel.

-Pai, si eu am vazut ceva special la tine de cand am facut cunostinta. Si chiar m-am bucurat cand am aflat ca si tu.. . Nu am apucat sa termin ca el s-a apropiar de mine si m-a sarutat. A fost asa de placut. Am stat asa vreo cateva minute apoi m-am retras ca sa iau o gura de aer...

See you next tine. Love you :3

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now