Umbrele

1.6K 124 13
                                    

POV JULIA

Stateam in living in timp ce schimbam, in prostie, canalele de la televizor. La un moment dat am simtit ca am chef de vanat dar nu vroiam sa merg singura. Am vazut-o pe Sally care se juca cu ursuletul ei.

-Ce mai faci Sally?

-Bine, tu?

-Pai ma gandeam sa merg la vanatoare si ma intrebam daca ai vrea sa mergi cu mine.

-Sigur! Chiar aveam chef de vanat. Ai vrea sa il luam si pe Slender?

-Bine, hai sa il intrebam.

Am urcat scarile si ne-am indreptat spre camera lui Slendy. Am batut usor la usa si apoi am vazut ca se deschide incet iar Slender statea in dreptul ei.

-Hei Slendy. Ne intrebam daca nu cumva ai vrea sa vi la vanatoare cu noi? Spun eu putin plictidita.

-Sigur. Stai sa imi schimb costumul.

Am mers la mine in camera ca sa imi iau hanoracul si cutitele. Cand am coborat Sally era deja imbracata in rochia ei roz iar Slendy isi schimbase costumul negru cu un alt costum negru (ce ironie). Am iesit pe usa iar inainte sa incepem sa alergam, Sally s-a transformat intr-o fata de cinsprezece ani. Am inceput sa alergam prin padure pana cand am dat de un grup de adoleacenti care se plimbau in timp ce radeau. Am decis sa ne impartim. Eu am luat un baiat inalt, cu patul negru si ochii albastrii ca de diamant. Atat de mult m-am distrat cu el. L-am legat de un copac si am inceput sa il mutilez. I-am taiat urechile apoi i-am crestat usor fata tragand o linie subtire si adanca. La fel i-am crestat mainile si picioarele pe care apoi le-am taiat. La final, ca sa imi termin opera de arta, i-am taiat capul pe care apoi l-am infipt intr-o creanga.

Dupa ce am terminat, am mers sa vad ce au facut Slender si Sally. Slender a infipt in copaci vreo trei adolescenti carora le-a rupt capetele iar Sally a mutilat extraordinar o fata blonda careia i-a taiat corpul si i-a scos toate organele si le-a imprastiat prin toata padurea.

Am inceput sa mergem spre casa. Dontr-o data ne-am oprit. Am vazut ca tufisurile se miscau iar dupa un copac am vazut o umbra apoi inca una. Am tresarit si am scos un mic tipat.

-Ce se imtampla? Intreaba Sally vizibil speriata si transformata intr-o fetita mica de opt ani.

-Nu se intampla nimic scumpete! Spun eu încercând sa o linistesc.

-Slender, ce se intanpla? Intreb eu tremurand.

-S-au intors! Trebuie sa plecam cat mai repede de aici pana nu o patim.

Am luat-o pe Sally de mana si am inceput sa alergam. Alergam atat de repede incat abia vedeam crengile copacilor. Sally mi-a dat drumul la mana si sa dus la Slender care a luat-o in brate. M-am oprit putin sa-mi trag rasuflarea dar am inceput sa urlu atumci cand am auzit o soapta, la urechea mea dreapta, care spunea: "O sa vin dupa tine!"

Nici nu am mai stat pe ganduri ca am bagat o viteza incat in cateva minte am ajuns acasa. Am urcat sus in camera mea unde m-am trantit direct pe pat si am adormit in timp ce acele cuvinte rasunau in capul meu... "O sa vin dupa tine!"

Too short....I know....

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now