Flăcări

2.1K 127 12
                                    

POV MELISA

Dupa ce am luat o gura de aer, Jack m-a luat de mana, m-a sarutat scurt apoi am imceput sa mancam din cosul pregatit de Jeff si Julia. M-am mirat cand am vazut cat de bune au fost prajiturile cu mere si clatitele cu branza sarata.

Dupa ce am terminat de mancat, am pus toate resturile in cos si ne-am indrertat spre casa. In timp ce mergeam Jack m-a luat de mana si m-a tinut strans iar eu m-am apropiat de el. Chiar cand am ajuns in fata casei m-am ridicat pe varfuri si l-am sarutat lung pe buze. Am intrat in casa si ca de obicei, Ben se juca jocuri video iar Slender citea. L-am mai sarutat o data pe Jack si m-am dus in camera mea sa dorm. Si da, era 2:32 pm.

POV JULIA

Stateam pe patul din camera mea. Ma gandeam la cat de bine aratau Jack si Melisa impreuna. Dupa putin timp, in care m-am pierdut in gandurile mele am vazut ca usa de la camera s-a deschis si l-am vazut pe Jeff cum se imdreapta dpre mine.

-Ce face frumoasa mea? Intreana el cu o voce perversa.

-Pai, frumoasa ta asteapta un sarut. Spun eu la fel de perversa.

In acel moment Jeff m-a intins pe pat si s-a pus peste mine si a inceput sa ma sarute. M-a muscat de buza inferioara iar eu am scos un icnet iar el a profitat de ocazie si a partuns in lacasul meu. Am inceput sa facem un dans senzual, limbile noastre impletindu-se. Am simtit niste maini reci care se plimbau pe spatele meu in timp ce ma saruta pe gat reusind sa ma faca sa ma infierbant la culme. Mi-am pus mainile pe spatele lui si i-am dat tricoul jos fara sa imi dau seama ca eu ramasesem daja fara el. Ma saruta tot mai pasional muscamdu-ma de gat dar nu ma durea. Imi placea. Am ramas foarte repede fara haine iar trupurile noastre erau deja fierbinti.

-Vreau sa stiu daca in seara asta vrei sa fii a mea. Daca nu esti pregatita o sa te inteleg.

-Imi e frica.

-O sa am foarte mare grija. Si daca ma lasi, promite-mi de acum ca nu o sa mai lasi pe nimeni sa te atinga.

-Promit. Spun eu putin speriata.

Dupa aceasta promisiune mi-am dat seama ca seara asta o sa fie lunga. A inceput usor, apoi a continuat mai repede si de aici nu mai spun nimic pentru ca e 18+. A fost o seara palpitanta plina de evenimente de care cred ca o sa va dati seama.

Dimineata a aparut foarte repede. Jeff ma tinea in brate strans. L-am gadilat usor pe gat si s-a trezit.

-Buna dimineata.

-Neata somnorosule. Hai ridicate sa mergem sa mancam.

-Okay, dar mai intat hai cu mine sa facem un dus.

-De ce nu?

Am mers impreuna la baie si am intrat in dus. Dupa ce am terminat, ne-am imbracat si am coborat la parter. Cand am ajuns toata lumea se uita ciudat la noi.

-Neata nebunilor! V-ati distrat aseara?inreaba Jack iar Melisa ii da o palma peste cap.

-Mersi Meli.

-Nici o problema soro.

-Dar ce am facut? Spune Jack revoltat.

-De ce esti taran? Lasa-i in pace. Ce te doare pe tine de ce au facut ei aseara?

-Scuze. Ma ierti? Intreaba el si o saruta dulce in timp ce ea mormaie un da.

Eu si Jeff am mers la bucatarie si am mancat niste oua prajite facute de Slendy.

-Hei, ce zici sa mergem azi la vanatoare? Intreb eu cu gura plina.

-Buna idee! Hai sa terminam aici si mergem.

-Okay.

POV JEFF

Dupa ce am mancat am facut curat si am mers sus ca sa ne pregatim. Mi-am luat hanoracul si cutitela si am plecat. Am alergat prin padure pana am dat de doua fete care se plimbau nestingherite. Eu am luat-o pe cea mai inalta iar Julia a luat-o pe cea bruneta. Am inceput macelul. Am trantit-o pe fata la pamant si am incepit sa o mutilez. I-am facut un zambet mai mare decat al meu apoi i-am spart ochii. I-am taiat toate degetela si apoi i-am taiat incheieturile. Am inceput sa ii tai parul si apoi i-am taiat pielea de pe corp. Am ciopartit-o si dupa am lasat-o sa zaca pe pamant. Dupa ce a termunat si Julia, am luat-o de mana si am plecat spre casa.

Scuzați întârzierea. Mă revansez mai târziu :3

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now