Special 4.

796 77 25
                                    


-Vrei sa fi soția mea? Ma întreab el in timp ca eu izbucnesc in plâns si incep sa si râd in acelasi timp.

Nu pot sa răspund. De la atâtea emotii corzile mele vor al cred ca au împietrit pentru ca nu pot sa scot nici măcar un sunet. Sunt complet blocată. Picioarele mele s-au lipit de iarbă verde si inalta a gradinii iar corpul meu e complet blocat. Nu pot nici măcar sa îmi mică un deget. Sint ca o stana de piatră. Lacrimile continuau sa curgabin jos pe obrazul meu din ce in ce mai multe. La un moment dat am primit un impuls de o secundare la creier si am rostit cu un zâmbet larg:

-Da!

Toata lumea a inceput sa aplaude si sa urle de fericire iar Jeff mi-a luat mana stâng si mi-a pus inelul pe deget. Eram atât de emotionata încât am inceput sa plâng mai tare. Jeff m-a luat in brate si m-a sărutat asa cum doar el stie sa o facă. Dau toate cele întâmplate azi a urmat o petre care a durat aproape doua zile fara oprire. Asta a fost cea mai frumoasa zi din viata ne si nimic nu poate sa o schimbe...

-----------------După un an ----------------

In sfarsit a sosit ziua mea. Ziua in care o sa incep o viata noua alaturi de cel care m-a facut fericită si care o sa o facă in continuare. A venit ziua nunții mele. Sunt atât de entuziasmată încât nu stiu cu ce sa incep. Mai întâi am fost cu Meli, Raven, Xes, Clocky si Sally ca sa îmi iau rochia de la croitorie si ca sa o probez. Când am ajuns acolo si mi-am vazut rochia am rămas muta. Rochia pe care am visat-o toata viața mea e chiar in fata mea si chiar o sa o port. Mai bine de atât nu cred ca se poate. Rochia visurilor mele este de tipul printesa dar nu prea bufanta. Spatele e pe jumatate gol iar in fata un decolteu destul de generos. Partea de sus e dantelata iar de la inceputul soldurilor am o curs pus cu perle. Cand ma uit la ea parca simt cun incep sa in curga lacrimi. Când m-am vazut in aceasta rochie am incepus sa plang la propriu. După ce m-am mai linistit am plecat acasă ca sa ma pregătesc.

POV JEFF

Da, asta e ziua cea mare. Am cam multe de facut dar o sa reusesc sa o duc la capăt. Trebuie sa sa imi duc mireasa la altar, nu?

In fine, am fost deja sa imi iau costumul iar cu o zi inainte am avut si cea mai tare petrecere a burlacilor alaturi de prietenii mei idioți. Abia astept sa vina oră sase ca sa îmi îndeplinesc destinul.

-------------- Dupa cinci ore --------------

POV JULIA

Este momentul. Încă stau pe scaunul din fața oglolinzii mele asteptând sa viva Raven ca trebuie sa ies. Aveam mii de fluturi in stomac iar mâinile îmi tremurau si îmi transpirat mai ceva ca atunci când sta ion sauna.

M-am imaginat aceasta zi de un milion de ori si niciodata nu era la fel. Acum este acum. Nunta visurilor mele ea te gata iar mie nu îmi vine sa cred.

Î tocul usii o vad pe Raven îmbrăcată în rochia de domnisoara de onoare spunând cu un glas dulce si cald:

-Trebuie sa mergem. Îmi spune ea în timp ce ma ridic de pe scaun mai aruncând o privire în oglindă pentru a fi sigura ca totul e perfect.

Am iesit din camera si in aproape zece minute am ajuns la locul cu pricina. Nunta mea. De la distanță puteai sa disting altarul deasupra căruia se afla o bolta de trandafiri albi. Scaunele sunt asezate in sase rânduri a cate doisprezecelea fiecare iar între cele doua formațiuni de caye trei rânduri se afla un culoar brazdă de petale de trangafir. Toata imaginea dr mirifica, bineinteles, completată de câmpia minunata plină cu flori pe care fusese asezat tot aranjamentul pentru nuntă. După câteva clipe apare Slendy care vrea sa ma ia sa ma conducă la altar.

-Arăți minunat. Îmi spune el in simp ce îmi întinde mana pe care eu o apuc si începem sa mergem.

-Multumesc mult. Ii răspund eu mai mult soptit dat el aude si da din cam in semn de "nu e nici o problema".

Am ajuns. Eram chiar sub bolta care era intrarea spre altar. Acolo m-a astepta Jeff îmbrăcat intr-un costum negru si un papion rosu si un trandafir de aceeasi culoare la piept. Se uita la mine ca la o zeița. Ma inrosisen sub privirea lui insistența iar in acelasi timp începuse melodia pe care incepusem sa merg împreună cu Slender. Toata lumea isi întorsese capul spre mine zâmbind, unele persoane plângând de fericire.

Am ajuns la altar. Inainte sa inceapa ceremonia m-am indreptat spre slender si l-am luat in brate si mulțumindu-i pentru tot ce a facut pentru mine. Al m-a strâns in brate iar apoi s-a asezat pe scaun.

Ma întors cu făt spre cel care trebuia sa ne casatoreasca. A spus tot discursul pe care trebuia sa il spună iar apoi a venit momentul culminant.

-Julia James, il iei pe Jeff The Killer sa iti fie soț si prieten, sa iti fie alaturi la bine si la greu, sa fie mereu acolo langa tine?

-Da. Am spus cu toata încredere zambind si plangand in acel as timp.

-Iar tu, Jeff The Killer, o iei pe Julia James sa iti fie soție si prietenă, sa iti fie alaturi la bine si la greu, sa fie mereu alaturi langa tine?

-Da! A spus sigur pe sine zambind spre mine.

-Prin puterea cu care am fost binecuvântat, va declar soț si soție si va urez casa de piatră iar moartea sanfie singura putere care sa va despartă. Acum, poti saruta mireasa.

Jeff zambii spre mine in timp ce ma lasa pe spate si ma saruta apăsat in fundal auzindu-se strigăt si aplauze din plin.

După asta a urmat o petrecere care a durat doua zile întregi.

---------------------Sfârșit---------------------

Si asta a fost cartea Jef the killer: dragoste adevarata. Sper din tot sufletul ca v-a placut si a fost pe placul vostru si promit ca o sa urmeze si partea a doua. Sunteti cei mai tari cititori si va iubea iubea tot sufletul. Va multumesc mult ca mi-ati citit cărat si penteu ca m-ati sa ajung in top cu aceasta carte.

Love you all!!! :* :* :* :*

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now