Mesaj

826 67 17
                                    

În casă a intrat Tender destul de îngrijorat. Răsuflă greu asta facandu-ma să îmi dau seama ca a alergat pana aici. Preocupat de scomul vizitei, uita să salute și îl ia pentru câteva momente pe Slender pentru ai spune ceva.

Nu durează mai mult de doua minute discuția lor destul de serioasa. La un moment dat îl vad pe Slendy venind spre mine. Pășește apăsat si rapid asta însemnând ca e ceva important.

-Julia trebuie sa vi pana în biroul meu. Îmi spune el iar apoi se îndreaptă spre Tender urmând apoi sa meargă în biroul lui.

Mă uit pentru o secundă la Jeff iar el imi face semn spre scări vrând să spună să merg în biroul lui Slender. Ma strâmb putin la el iar apoi ma îndrept spre scări. Urc ușor iar când ajung în fata uși bat încet.

-Intra. Se aude vocea lui Slendy întrerupt, se pare, dintr-o discuri cu Tender.

-De ce m-ai chemat? Întreb eu încet de parca as fi făcut ceva.

- Spectra a avut o viziune. Spune Tender îngrijorat.

-Ce fel de viziune? Îl întreb eu putin lăsată în ceata.

-Va trebui da mergem la ea. A spus ca vrea sa te vadă.

- Și ce mai așteptăm? Să mergem.
-Haide. Trebuie să ne grăbim.

M-am dus să îmi iau ceva pe mine iar apoi am pornit spre Spectra. Pe drum ma tot intrebam ce este asa de important incat m-a chemat la ea. Ce viziune o fi avut? Abia astemt sa aflu raspunsul la toate aceste intrebari.

Dupa un drum destul de tensionat, am ajuns in sfarsit la casa Spectrei. O vad in fata uși de la intrare cu o exptresie destul de serioasa. Dădea intermitent din picior si își tinea mâinile în sân ăsta însemnând ca e vorba despre ceva foarte serios.

Deja încep să mă îngrijorez. De ce o fi asa de important? Ma apropii de ea si dau ușor din cap în semn de salut.

-De ce m-ai chemat? Cred că trebuie să fie ceva destul de important. Spun eu cu jumătate de gură pentru că îmi era puțin frica de răspuns pe care o sa îl primesc.

-Haide înăuntru. Se întoarce si îmi face semn să intru. Închid ușa după mine și o urmez în camera de meditație.

Ne așezăm față în față în jurul mesei.

-Am avut o viziune foarte puternică. Ma puternica că oricând. Îmi spune ea iar eu rămân mască.

-Ce fel de viziune? Sau ce s-a întâmplat în timp ce ai avut viziunea?

-Păi, meditam iar dintr-o data am simțit o durere insuportabila de cap. M-am trântit pe jos și am început să urlu. Tender m-a auzit si a încercat să mă ajute dar eu am tipat la el sa plece. A fost prea târziu pentru ca o aura neagra a ieșit din mine di l-a lovit pe Tender. A căzut jos și a început să țipe si sa se tina de cap. Am intrat într-o stare de transa și am început sa vad niște imagini. Vedeam un bărbat. Era îmbrăcată în totalitate în negru si începuse să se lupte cu cineva. Amândoi aveau puteri dar pe el îl simțeam mai puternic. Si-a doborât adversarul iar apoi m-am trezit.

Am rămas blocată. Am început să simt fiori reci pe șira spinării. Despre cine e vorba? Atâtea întrebări îmi apar în minte încât încep să ametesc.

Stau careva secunde iar după încerc să formulez o întrebare.

-Cine crezi ca e adversarul? Întreb eu buimacita de tot ce am auzit.

-De asta te-am chemai aici.... Nu reușesc să aud tot răspunsul Spectrei pentru ca o durere crunta de cap ma lovește fin senin. Ma prăbușesc pe podea iar ochii mei se făcuseră negrii. Respirația mea se oprise iar un film începuse să se deruleze în fata ochilor mei.

Un bărbat. Îmbrăcat în negru. Nu pot sa îi văd fata dar reușesc să îi aud vocea. Tinea în mana o păpușă blonda. Își apropie buzele de urechea stângă a păpușii și îi șoptește: "Jocul începe. O sa vin după tine chiar și dacă e nevoie să distrug întreg Pământul. Nu o sa scapi de mine. Sunt aproape... "

Ochii mei își revin la normal iar apoi leșin fără să mai știu ceva de mine.
---------------------------------------------------------------------
Deci....stiu ca ma urâţi și că ați vrea sa ma omarâţi în cele mai groaznice chinuri dar chiar îmi cer s ude că nu am mai postat de ceva vreme. Asta e capitolul și sper să vă placă :3

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum