Rapirea

1.3K 97 25
                                    

Mă simt îngrozitor! Sunt închisă în propria camera, obligata sa stau în pat și sa mă uit pe pereți. Din nefericire piciorul meu este rupt și nu am voie sa merg trei luni.

De o săptămână nu am mai fost la vanat deoarece Jeff stă și mă păzește în fiecare moment în care ies din cameră. Este atât de grijuliu dar pe lângă asta e super enervant. Nu am și eu un moment de intimitate. Bine ca am încuietoare la baie ca dacă nu aveam intra cu mine și când aveam nevoie sa mă piş.

Azi m-am trezit la 7:23 și de la ora aia tot stau și mă uit ca proasta pe tavan.

Bine mersi, mă ridic din pat, deschid ușa și încerc sa cobor scarile. Nici nu cobor primele cinci scări, ca deja mă trezesc ca mă rostogolesc pe scări în jos. Când am ajuns jos stăteam cu capul în jos și cu picioarele pe scări. Cu greu, mă ridic de jos și încet sa mă duc în bucătărie. Îmi fac niște ouă prăjite cu bacon și mă așez la masă. Dupa ce mănânc mă duc în living și mă așez pe canapea. Pornesc televizorul și încep sa schimbi canalele în prostie pana când mă decid sa mă uit la o telenovela italiană.

Dupa vreo două ore de plictiseală, cu greu, urc scarile spre camera mea. Mă trântesc im pat și încep sa mă uit la tavan pana când aud cum bate cineva la usa. Jur ca nu am chef sa vorbesc cu nimeni așa ca decid da nu spun nimic. Chiar dacă nu am zis nimic, normal, Jeff s-a decis sa intre peste mine în cameră. Mă întreb dacă ar fi intrat chiar și dacă eram goală!

El intra în cameră iar eu mă uit la el facă sa îl salut. Se așează lângă mine și își pune mana pe piciorul meu iar eu mă dau înapoi.

-Ești bine?ma întreabă el.

-Da sunt bine dar nu am chef sa vorbesc cu nimeni deci te rog sa ieși afară.

-Nu vreau sa ies afara! Vreau sa stau cu tine.

-Eu nu vreau sa stau cu nimeni deci te rog sa ieși!

-Nu!

-Bine! Atunci plec eu!

In acel moment eu dau sa plec dar Jeff ma prinde de mână. Atunci eu mă smucesc din strânsoarea lui iar când mă eliberez mă împiedic și cad pe piciorul rupt. Incep sa tip de durere iar Jeff încearcă sa mă pună în pat. În acel moment apare și Slender care mă ia cu tentaculele și mă așează pe pat. Dupa ce îmi pune piciorul pe o perna îmi da sa beau ceva roși. Dupa câteva minute încep sa amețesc iar la un moment dat nu mai înțeleg despre ce discuta cei doi pentru ca adorm.

Dupa ce efectul acelei băuturi dispare încep sa mă trezesc dintr-un somn adânc și liniștit. Observ ca piciorul nu mă mai doare dar în acel moment îmi aduc aminte de discuția tensionata dintre mine și Jeff. Îmi amintesc cât de încăpățânat a fost în momentul în care i-am spus ca nu vreau sa vorbesc cu nimeni.

Mă uit la ceas și văd ca e 20:16. Nu mai suport sa stau închisă în came mea. Nu mai pot sa rezist fără vanat.

Nervoasa, mă ridic din pat și mă îndrept spre baie. Iau o foarfeca și încep sa sparg ghipsul pana reușesc sa scap de el. Văd ca piciorul meu este cât de cât vindecat așa ca încerc sa ma ridic de pe gresia rece. La început este foarte greu dar după ce dau câteva ture prin camera încep sa mă obișnuiesc cu acest mers. Incep sa merg destul de bine așa ca încep sa mă îmbrac cu niște pantaloni de trening și un tricou. Îmi iau în picioare converși și îmi pun pe mine un hanorac negru. Deschid geamul și văd ca nu e mare distanta pana jos. Sar pe geam iar apoi încep să alerg pana în pădure. Dupa ce văd ca nu mai disting casa din cauza copacilor încep sa încetinesc.

Mă îndrept spre o casa fără etaj de culoare albă. Intru încet pe unul dintre geamuri și văd ca sunt în bucătărie. Intru într-una din camere și văd o fata de vreo șaisprezece ani care doarme. Îmi scot cutitul ascuțit bine și sar peste ea. Îmi pun mana la gura ei ca sa nu țipe și încep chinul. Mai întâi îi fac câteva taieturi pe față apoi încep să îi tai parul pana când văd ca începe sa curgă mult sânge. Îi tai buzele de vreo opt ori apoi îi rup mâinile și picioarele. Când încep sa mă plictisesc de ea îi tai gatul iar cu sângele ei scriu pe perete: "M-am întors...."

Dupa ce îmi admir capodopera sar pe geam și mă îndrept spre casa șchiopătând.

Incep sa aud niște sunete ciudate și nu știu de unde vin. Măresc pasul dar dintr-o data ceva m-a trantit la pamant. Sunt imobilizata și nu îmi pot mișcă mâinile. Cineva m-a legat și mi-a pus banda adeziva la gura ca să nu tip. Nu știu ce sa fac. Am început sa plâng pentru ca știu ca nu am cum sa scap. Aceasta persoana m-a legat la ochi iar apoi m-a ridicat și a început sa mă ghideze spre un anumit loc. Văd ca mă arunca pe ceva metalic. Aud cum se închide o ușă și îmi dau seama ca sunt intr-o mașină. Se urca în fata și pornește motorul. Începem sa mergem cu o viteza medie. La un moment dat pune o frână încât mă dezechilibrez și mă lovesc cu capul de ceva tare. Amețesc iar apoi îmi pierd cunoștință.

POV JEFF

Dupa ce Slender i-a verificat piciorul Juliei am lasat-o sa doarma. Dupa ce au trecut trei ore da cand a adormit așa ca decid sa merg sa văd ce face. Urc scarile iar când dau sa deschid ușa, ce sa vezi, e încuiată! Julia a încuiat ușa ca să nu pot sa intru. Nervos încep sa lovesc ușa pana când o sparg. Intru în cameră și văd ca nu e nimeni. Mă duc în baie și nu e nimeni și acolo dar văd ca bucăți din ghipsul Juliei e pe jos. Văd ca geamul e deschis. Julia a iesit pe geam si a plecat fără sa spună. Mă duc repede la Slender ca să îi spun ce s-a întâmplat.

-Slender! Julia a evadat și a sărit pe geam.

-Ce a făcut? A plecat??

-Da! Și nu știu unde e!

-Trebuie sa o cautam. Cine știe pe unde a plecat sau ce a făcut.

-Ce știu sigur e ca nu a mai fost de ceva timp la vanatoare. Poate a plecat sa vâneze.

-Așa cred și eu.

-Trebuie sa o găsim cât mai repede până nu i se întâmplă ceva!spun eu in timp ce îl urmez pe Slender afară din casa.

Deci.....știu ca urâți și ca ați vrea spânzurați dar chiar îmi pare rău pentru ca am postat așa de târziu. Dar iată și capitolul la care am muncit destul de mult. M-am ajutat și de ideile voastre si a iesit asta! Love you :*

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now