Cele mai bune prietene

2.2K 192 10
                                    

POV MELISA

Am stat toata noaptea si am povestit. Cred ca Julia va devenii cea mai buna prietena a mea. Ne intelegem asa de bine. Am aflat ca ii plac filmele horror, sa asculte muzica, sa deseneze si am aflat si cum a devenit o criminala. Mie mi-a fost destul de greu sa ii spun cum am devenit o criminala dar cand am vazut cat de mult ii pasa de mine i-am spus.

Flashback
Dormeam. Eram intr-un vis frumos dar dintr-o data am auzit un sunet venind din camera parintilor. M-am ridicat din pat si m-am indreptat spre usa. Eram pe holul lung al casei. Am auzit un tipat. Am inceput sa alerg. Am deschis usa camerei cu frica iar cand am intrat mai aveam putin si lesinam. Era numai sange iar corpurile parintilor mei erau ciopartite si aruncate prin toata camera. M-am indreptat spre ei in timp ce plangeam. Am cazut in genunchi si m-am aplecat peste mama. Plangeam si mai tare. Pentru ca aveam doar 7 ani iar ce se intamplase era prea mult pentru mine am lesinat si am cazut peste mama. M-am trezit la spital. Am stat cateva ore acolo pana a venit matusa mea si m-a luat in grija ei.

Era seara. In capul meu rulau doar imaginile parintilor mei morti. La 12:45 m-am ridicat din pat si am iesit din camera. Am mers in bucatarie sa beau apa. Pe masa era un cutit mare si ascutit. In mine a crescut adrenalina si am simtit ca vreau sa ucid. Am luat cutitul si m-am indreptat spre camera matusii. M-am aplecat peste ea si am inceput sa o mutilez. Auzeam tipete de disperare si imi placea. Dupa ce am dezmembrat-o am iesit din casa si am plecat spre padure. Dupa cateva zile m-a gasit asistenta sociala care a avut grija de mine pana acum. La 17 ani am fugit si acum m-a gasit Slender.
End flashback

POV JULIA

Eram asa bune prietene. Melisa imi spune tot ce are pe suflet iar eu fac le fel. M-am atasat asa de tare de ea. Facem aproape tot impreuna si pe zi ce trece mă tot gândesc ca nimeni nu a fost în stare sa mă înțeleagă așa cum face ea în calitate de prieten.

Eram im living si ma jucam cu Sally si Meli (e mai usor sa ii zic asa). La un moment dat a aparut Slendy in fata noastra zambind...cred.

-Ce faceti fetelor?

-Pai acum ne jucam cu Sally iar mai pe seara vom merge la vanatoare cu Jeff! Zic eu cu un zambet tamp pe fata.

-Aha, pai vad ca va intelegeti deatul de bine,nu?

-Da foarte bine! Spun eu si cu Meli la unison.

Dupa ce ne-am jucat cu Sally am urcat sus in camera mea sa ma pregatesc pentru vanatoare. Mi-am luat pe mine niste blugi negri, un tricou alb si hanoracul meu alb peste. Am mers la baie sa ma aranjez iar cand am iesit Melisa era deja imbracata cu rochia ei neagra pana la genunchi iar parul ei roscat era lasat pe spate. Dupa ce mi-am luat cutitele si l-am asteptet si pe Jeff sa isi aranjeze parul am plecat.

Eram in padure si mergeam destul de incet. Dintr-o data am zarit un grup de adolescenti care sa plimbau fara sa stie ce ii asteapta.

Ne-am despartit. Eu am luat o fata, Jeff tot o fata iar Melisa un baiat.

M-am dus in spatele ei si am trantit-o de pamant. Am inceput sa ii mutilez fata apoi sa ii bag usor cutitul in ochii. Am auzit multe tipete care pentru mine erau muzica. I-am scos ochii din orbite apoi am sugrumat-o cu ei. Cand am vazut ca nu mai reaspira i-am despicat abdomenul si i-am scos toate organele pe care le-am inprastiat prin padure. Dupa ce m-am plictisit de ea am atarnat-o de un copac ai am mers spre Jeff sa vad ce a facut.

-Abia acum ai terminat?ma intreaba el cu superioritete.

-Da, pai m-am distrat putin cu victima mea, daca eram plictisita terminam mai repede.

-Aha, vino sa iti spun ceva...spune el misterios.

Cand am ajuns langa el s-a uitat pervers la mine apoi m-a sarutat lung si pasional. Dupa cateva momente m-am despartit din sarut si l-am luat in brate.

-Hai sa vedem ce a facut Melinda...spun eu spargand linistea.

-Ok, hai sa mergem.

Am inceput sa o cautam prin padure. Cand am gasit-o am vazut un adevarat tablou. Era un cadavru taiat in doua care avea toate organele scoase iar cand m-am uitat mai atent am vazut ca avea maxilarul rupt.

-Tu...ai ...facut asta!? Intreb eu mirata.

-Da, nu e mare lucru! Spune ea modesta.

-Cum sa nu fie mare lucru! Ai mutilat omul aproape la fel de dur ca mine Spune Jeff uimit de ce a facut Meli.

-Ok...gata cu laudele, hai sa mergem acasa.

-Bine! Spun împreună cu Jeff plin de oboseala.

Cand am ajuns acasa am mers direct la baie pentru ca eram plina de sange. Dupa ce m-am spalat bine si mi-am luat niste pantaloni scurti de pijama si un tricou albastru. I-am spus lui Melisa ca o sa dorm la Jeff iar ea a spus ca nu are nici o problema. Mi-am luat papucii in picioare si am mers spre camera lui Jeff. Cand am intrat in camera Jeff era la bustul gol iar cele sase patratele se vedeau foarte bine iar acel V era perfect.

-Ce, nu arat bine?

-Ba da...arati...bine. Spun eu in timp ce roseam.

M-am pus pe pat iar Jeff s-a pus langa mine si m-a luat in brate. M-a sarutat pe buze apoi dupa cateva minute am intrat in lumea viselor...

Hei, sper ca va placut capitolul! Pup :*

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now