O noua prietena

2.3K 167 10
                                    

POV JULIA

M-am trezit brusc. Eram intimsa pe jos iar patura cazuse peste mine. Am stat cateva minute pe podea apoi m-am ridicat si m-am dus la baie unde mi-am luat um tricou alb si niste colanti negri. M-am machiat cu putin rimel si am coborat in living. Cand am ajuns l-am vazut pe Jeff cum venea spre mine. M-a luat in brate si m-a sarutat apoi am mers in bucatarie si am luat micul de jun. Dupa ce am mancat niste clatite am mers la mine in camera alaturi de el. M-am intins pe pat iar Jeff s-a pus peste mine si a inceput sa ma sarute pe gat. Cand a ajuns la buze a inceput sa ma sarute pasional. Mi-a dat jos tricoul si am simtit cum mainile lui reci imi mangaiau talia. I-am dat si eu tricoul jos si am simtit sase patratele bine conturate si niste pectorale perfecti. Mi-am dat colantii jos iar Jeff blugii si uite asa am ramas in lenjerie intima. De aici nu am mai dat nimic jos dar saruturile pasionale si atingerile fierbinti au continuat.

Dupa ce am încetat din a fi atât de pasionali, Jeff m-a luat in brate si pentru cateva ore am adormit langa el.

POV JEFF

Pentru prima oara am simtit ca cineva ma iubeste din suflet. Julia este singura persoama in care pot avea incredere.

Era ora 18:25 iar ea inca dormea pe pieptul meu. M-am ridicat din pat si m-am indreptat spre camera mea. Am intrat in baie si am facut un dus fierbinte. Dupa ce am iesit din dus mi-am luat niste blugi negri si un tricou alb mulat apoi am cobort in living unde Sally se juca cu Alice.

-Hei Jeff, vrei sa te joci cu noi?imtreaba Sally cu un glas inocent.

-Sigur! Ce va jucati?

-Pai eu si cu Alice luam ceaiul iar apoi trebuia sa mergem sa dormim.

-Aha...deci acum luam ceaiul, nu?

-Da mai prostitule! Spune Alice sarcastica.

Dupa ce am pus papusile sa doarma am vazut-o pe Julia cum venea spre mine in timp ce isi ascutea cutitele. M-a sarutat lung apoi mi-a spus ca merge la vanat. Dupa ce a iesit din casa, Slender a intrat impreuna cu o fata roscata, inalta cu ochii verzi care purta o rochie neagra patata cu sange.

-Toata lumea sa vina aici acum! Spune Slendy cu voce tare.

-Ea este Melisa si oficial face parte din aceat sanatoriu.

-Buna, eu sunt Melisa, ma bucur sa va cunosc!

-Hei, eu sunt Sally iar ea este Alice, ne bucuram sa te cunoastem!

-Si eu ma bucur scumpo!

-Buna eu sunt Jeff, imi pare bine. Spun eu plictisit.

-Melisa, incantata!

Dupa ce am facut cunoatinta cu Melisa am mers in living si am inceput sa povestim si sa aflam cum a ajuns Melisa o criminala.

POV JULIA

Ma plimbam pe o strada pustie. La un moment dat im fata mea zaresc o fata inalta si blonda. Ma strecor in spatele ei, o prind de par si o trantesc de asfalt. Mai intai i-am taiat degetele ca sa ii aud tipetele apoi i-am mutilez fata. La sfarsit i-am tai gatul si am lasat-o intr-o balta de sange.

Ma plimbam prin padure. Admiram privelistea minunata care se ivea in fata mea. Eram in fata casei. Dupa ce am intrat Slendy se indrepta spre mine impreuna cu o fata roscata si inalta.

-Julia, ea este Melisa si de acum va locui cu noi si va fi colega ta de camera. O sa va aduc eu inca un pat ca sa puteti dormii.

-Buna, eu sunt Melisa, ma bucur sa te cunosc!

-Eu sunt Julia, incantata! Hai sa te conduc in camera.

-Ok!

-Deci, aici este de acum si camera ta! Acolo este baia iar acolo cred ca o sa fie patul tau!

-E draguta camera! Si cred ca o sa ne imtelegem bine!

-Si eu cred la fel!

Dupa ce si-a aranjat lucrurile am imceput sa povestim si sa glumim apoi ne-am pus la somn...

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now