Capitolul 2

518 46 3
                                    

Dupa ce toata lumea a terminat de mâncat am strâns toate casele si am inceput sa le spăl. In timp ce eu făceam curat, Lara si Jacob au inceput sa alerge prin casa ca doi nebuni.

Am lăsat imediat babel murdare de fel si ciocolată si am începu sa alerg dupa ei. Nu am cum sa ii las in pace pentru ca stiu sigur ca la bun moment dat o sa spargă ceva. Au inceput sa alerge prin jurul mesei apoi au inceput sa dea ture prin bucătărie si fix in momentul in care au dat peste o vază iar eu am facut un salt ca in filme ca sa o prind. Din fericire am reusit.

-Copii! Aici, acum! Am strigat eu la ei iar in secunda doi erau aliniați in fața mea cu mâinile la spate si cu capetele lăsate in jos.

-De cate ori v-am zis sa nu mai alertați prin casă! Aveti o curte intreaga la dispoziție asa ca nu vrea sa vă mai vad făcând ture prin casa.

-Bine mami. Spune Lara încet, abia auzibil apoi Jacob spune ca nu o sa se mai întâmple. Le spun sa iasa un curte si unul după altul ies pe usa din spate a casei.

Stiind ca Jeff e acasa si ca nu are chef de vânătoare in rog sa aibă el grija de copii pana ma întorc eu. Chiar am nevoie de o pauză. Jeff spune ca nu e nici o problema si ca pot sa stau cat vreau dar sa ma intorc măcar pana la cina. Il sărut rapid apoi urc scările pana in camera mea ca sa fac un dus si sa ma schimb.

Ies repede de sub jetul de apa si ma îmbrac cu o pereche de blugi închisi la culoare, un tricou negru si hanoracul meu de vanatoare alb. În pun cutitele la spate si cobor la usa de la intrare. Ma încalț cu niste conversi negrii si ma pregătesc de plecare. Când am pus mâna pe clanță am simtit cum niste brațemicuțe îmi cuprind piciorul stâng. Ma intorc si o vad pe Hope cum ma ține strans de picior. Isi ridica privirea spre mine iar eu o iau în brațe.

-Sa ai grija mami. Îmi sopteste ea în timp ce sta ea cu capul în scobitura gâtului meu.

-O sa am scumpete. Acum duet si joacă-te cu tati. Îi spun in timp ce o las sa stea pe picioarele ei.

-Bine mami. Pa!

-Pa, pa! Vezi să fi cuminte. Spun in timp ce ies pe usa auzind-o cum spune un bine foarte dulce.

Încui usa după mine si încep sa alerg prin pădure. Afara încă este lumina asa ca o sa îmi fie mai greu sa ma ascund.

Dupa o ora de alergat nebuneste prin padure am gasit in sfarsit o casa, nu foarte mare dar perfecta pentru niste crime. Are doar un singur etaj si un pod foarte spatios. Deschid geamul de la bucatarie si intru inauntru. Imi prrgatesc cutilele si intru in prima camera pe care o gasesc. Apas pe clanta argintie si imping usa usor deschizandu-se cu un scartait usor. In pat stateau doua fete. Dupa cum aratau una dintre ele avea cam 10 ani iar cealalta in jur de 12. Amandoua avand un par blond, lung si dea fiind completat de genele si sprancenele la fel de blonde. Ma apropii de ele cu pasi usori incercand sa opresc scartaitul podelei. Ma pun langa cea mica pe pat si ma uit la fata ei angelica. Uneori cand ma uit la alti copii ini aduc amjnte de comorile pe care ce am eu acasa.

Pun cutitul la garul celei mici si aut un mic sunet abia perceptibil, asta insemnand ca lama mea a arins ceva metalic. Pun mana pe gatul ei firav si cald si dau de un lantisor auriu. Il scot din bluza ei roz si vad un nume. Angela. O cheama Angela iar pe sora ei mai mare Amanda. Ce nume frumoase.

Imi dau seama ca sunt prea sentimentala si imi pozitionez din nou cutitul pe gatul celei mici. O pup usor pe frunte si trasez o linie subtire pe garul ei. Fata nu se trezeste asa ca continui acelasi proces si cu sora ei. Le invelesc mai bine si ies din camera.

Merg mai departe pe holul acela lung si intubecat pana ajung la alt dormitor. Deschid usor usa si dau de un barbat inalt, slabut si cu parul castaniu. Seamana atat de mult cu fetele lui. Dar unde e mama? Poate au divortat sau poate a murit. Arunc o privire pe noptiera de langa pat si vad o poza cu ei. El, fetele si mama lor. Este atat de frumoasa. Aproape la fel de inalta ca sotul ei, supla si bine ingrijita iar parul ei avand o culoare blonda spre castaniu deschis. Ce frumosi sunt toti impreuna. Arata ca o familie fericita si implinita.

Imi dau seama ca cei doi au divortat pentru ca el nu mai are verigheta pe deget. Ma intreb ce s-a intamplat? De ce au divortat cand aveau o familie atat de frumoasa?

Imi iau gandul de la toate aceste intrebari bizare pe care nici nu ar trebui sa le spun si imi continui treaba. Iji pozitionez cutitul intre ambele maini si il infig direct in inima.

Il iau pe barbat in brate si il tasasc pana in camera fetelor. Il inrind pe jos si ii pun un cutit in mana ca si cum el le-ar fi omorat. M-am asigurat ca nu am lasat nimic in urma si ies.

Faca sa imi dau seama sunt deja la cateva sute de metri de casa mea. Cu cat ma apropiam mai mult incepeam sa aud sunete ciudate si plansete infundate. Incep sa alerg cat mai repede posibil ca sa ma asigul ca totul e bine. Fara sa ma opresc din alergat deschid usa cu forta si intru in casa.

-Jeff!! Incep sa strig in toata casa cat de tare puteam. Deja nu mai stiam la ce sa ma gandesc. Ce se putea intampla? De ce eram atat de ingrijorata si disperata sa aud un sunet sau o miscare care sa imi confirme ca totul e bine.

-Sunt aici! Il aud pe Jeff strigand de la etaj cu suspine in glas.

Urc in graba scarile impiedicandu-ma de cateva ori pana ajung in camera lui Hope. Jeff statea in genunchi pe podea tinand-o pe Hope in brate. Se pare ca respira far ceva nu era bine.

-Ce s-a intamplat? Intreb eu terifiata de ce vedeam in fata ochilor.

-Pregatisem pranzul si urcasem sus sa ii chem pe copii la masa iar cand am intrat la Hope in camera am gasit-o intinsa pe jos. Respira dar cred ca a avut o criza si a lesinat. Spune el cu greu incercand sa se linisteasca.

-Trebuie sa o duc la spital. Stai putin sa ma schimb si plec. Poti te rog sa o bagi in masina? Intreb eu iesin din camera mergand sa imi schimb hainele pline de sange.

Jeff o baga pe Hope in masina punand-o pe bancheta din spate. Pana sa o aseze eu ies din casa. Urc la volan si pornesc motorul. Ii spun lui Jeff sa stea acasa sa aiba grija de copii iar eu pornesc.

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt