Vânătoarea

3.4K 220 21
                                    

POV JULIA

Am simțit cum o rază de soare cade pe faţa mea și mă face să mă trezesc. Eram la pieptul lui jeff care mă ţinea strâns în braţe. M-am ridicat ușor din pat fără să îl trezesc și m-am schimbat în niște colanți negri și un tricou alb cu un craniu. Am coborât scările și am intrat în bucătărie. M-am apucat de gătit. Am făcut niște clătite cu ciocolată pe care le-am aranjat frumos în farfurie pe care am așezat-o pe o tavă. Am făcut curat și am pornit ușor pe scări ca să nu trezesc pe nimeni. După ce intru silențios în cameră așez tava pe birou iar apoi scriu un bilețel pentru Jeff:

"Neaţa somnorosule, sper să te îndulcești cu acest mic de jun pregătit special pentru tine!

Cu multă dragoste,

Julia.

POV JEFF

Am auzit mișcarea prin cameră dar nu m-am deranjat să mă trezesc. După ce s-a lăsat liniște am simțit un miros de clătite. Am deschis ochii instant văzând că pe birou era o tava cu clătite frumos aranjate .M-am ridicat din pat și m-am îndreptat spre birou unde lângă tava era un mic bilețel de la Julia.

După ce l-am citit, în cameră a intrat ea cu un zâmbet dulce pe faţă.

-Neața somnorosule, ți-a plăcut surpriza mea?

-Neața frumoaso. Da, normal că mi-a plăcut dar nu trebuia să te deranjezi. Am zis eu modest.

-Ba trebuia să mă deranjez pentru că tu meriți tot ce e mai bun.

În acel moment am tras-o lângă mine și am sărutat-o lung. După ce m-am retras din sărut am început să mâncăm din acele clătite delicioase.

-Ce ai zice să mergem la vânătoare împreună?

-Da, ar fi drăguț! Spune ea încântată.

După ce am mâncat m-am dus în camera mea să mă pregătesc pentru vânătoare.

POV JULIA

După ce Jeff a ieșit din camera m-am dus în baie să fac un duş rapid. Ies din duş și încep să mă îmbrac cu o pereche de blugi negri, un tricou simplu negru și hanoracul meu alb. Îmi pun cuțitele la spate și ies instant pe ușa. Cobor repede scările mergând repede la ușă unde erau converşii mei albi. Mă încalț repede și urc din nou în camera mea ca să îl aștept pe Jeff.

POV SLENDER

Am luat din biblioteca o carte buna. M-am așezat în fotoliul din living și am început să citesc lângă mine având o ceașca de ceai. La un moment dat apare Sally cu ursulețul ei draguț și mă întreabă cu o voce inocentă.

-Slendy, pot să merg la vânătoare cu Alice?

-Da scumpa mea, dar ai grijă să nu stați până iese soarele, bine?

-Bine! Mulțumesc! După ce mi-a mulțumit ma pupat scurt pe obraz și a plecat.

POV JEFF

Mi-am luat cuțitele și m-am îndreptat spre camera Juliei. După ce intru o întreb leneș.

-Ai terminat?

-Da, stai să îmi închei hanoracul. Spune ea repede venind spre mine. Iese înaintea mea și începe să coboare scările eu fiind în urma ei.

Am ieșit din casă începând să alergam prin pădurea deasă și întunecată. Ne-am oprit în faţa unei case maro, destul de încăpătoare unde nu era nici un bec aprins. Am intrat pe un geam deschis și am început să căutăm victime.

Într-o cameră era un băiat care stătea şi asculta muzica. Julia s-a îndreptat spre el și l-a legat de pat. După a început să îl taie pe faţă și apoi să îl ciopârțească până nu a mai rămas nimic din el. Sunt destul de impresionat, nu pot să mint.

Eu am avut prilejul să mă distrez cu părintii băiatului. Pe femeie am trântit-o pe podea și i-am băgat cuțitul în ochiul stâng din care a început să țâșnească sânge. Apoi am început să o tai pe faţă iar după ce m-am plictisit am înjunghiat-o și am lăsat-o într-o baltă de sânge. Soţului ei i-am tăiat gâtul și după am dat foc casei. Începusem să mă plictisesc.

Era 3:27 iar eu o țineam pe Julia în braţe pentru că afară era destul de frig. Am sărutat-o pe frunte și ea m-a strâns mai tare în braţe.

POV JULIA

Ne îndreptam spre casă. Eu stăteam zburlită la pieptul lui Jeff iar el mă ținea strâns lângă el.

Am ajuns acasă unde în living Ben se juca jocuri video, Sally se juca cu Alice iar Slender citea. Ceva normal ce să zic. Am urcat scările cu Jeff în spatele meu. El a intrat în camera lui iar eu în a mea. Mi-am luat un halat alb și am intrat în baie pentru că eram plină de sânge. După ce am ieșit din baie am observat ca Jeff mă aștepta pe pat. M-am dus lângă el, l-am sărutat și după m-am pus la pieptul lui și am adormit lângă el.

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now