Cineva e îndrăgostit..

959 75 19
                                    

POV JULIA

După o întreagă seara in care am stat și am discutat cu Raven, am aflat ca este o fata super de treaba. Îi place sa deseneze și să scrie. Are un talent extrem de mare când e vorba de un creion și o foaie. Am o sora super și o iubesc extrem de mult. Acum știu ce a simțit Jeff când l-a revăzut pe Liu.

Pe la ora 12:23 mă ridic din pat și mă duc spre baie ca sa fac un dus. Trebuie sa am grija sa nu o trezesc pe Clocky. Intru în baie, ma dezbrac repede și întru în dus. Stand asa sum apa calda care cade pe mine îmi vin atâtea lucruri în minte. Ma gândesc la cum o sa fie viata alături de sora mea. Ma gândesc la cum o sa fie viata cu alti retardati în casa asta. După mine o sa fie cea mai tare viata pe care o puteam trăi. Acum suntem și mai multi și îl și încercăm mai tare pe Slendy.

După ce termin cu dusul îmi iau repede pe mine niște blugi negri mulati și o cămașă roșie fără mâneci în carouri. Îmi împletesc repede parul, ma machiez cu putin tuș și rimel iar apoi incalt cu o pereche de vansi negri. Ies din baie și o văd pe Clocky întinsă pe jos în timp ce sa incalta. Ea era deja îmbrăcata și gata sa coboare.

- Neața Clocky. Ce mai faci?

- Neața. Ma încalt ca să merg jos.

- Pai atunci mergem împreună. Sunt lihnita.

Intr-un final se incalta și Clocky iar apoi coboram jos. Pe hol îl vad le Leo destul de schimbat. Are ochii mari iar obrajii lui sunt imbujorati. Trece și Xes pe lângă noi și ne saluta drăgăstos.

- Neața Julia. Neața Leo. Spune ea foarte radioasă și bine dispusa. Se pare ca cineva a dormit bine aseară.

- Neața Xes. Spun eu foarte zâmbitoare.

- Hei Xes. Arati foarte bine azi. Zice Leo cu o fata de amorezat iar când da sa o îmbrățișeze, Xes pleacă iar el cade ca un lemn pe jos.

- Leo, te simți bine? Pentru ca arati cam ciudat azi.

- Cine, eu? Da sunt bine, nu iti fa probleme. Sunt foarte bine. Începe el sa vorbească schițând un zâmbet fals în timp ce se ridică de pe jos.

- Bine. Dacă zici tu.

Da, se pare ca cineva e îndrăgostit lulea de Xes. Se vede clar după cat de tont e când este pe lângă ea.

- Cred ca avem un îndrăgostit. Îi șoptesc eu lui Clocky în timp ce ma abtineam să nu râd prea tare.
- Am observant și eu. Zice ea râzând.

În timp ce încercăm să nu mai radem am coborât jos în living. Cum l-am văzut pe Jeff m-am dus direct la el și l-am luat în brate.

- Neața. Ai dormit bine? Îl întreb eu grijulie.

- Normal ca am dormit bine. Pentru ca m-am gândit la tine.

După ce a spus asta l-am sărutat lung si dulce iar apoi ne-am dus la masa.

- Știi că Leo o place pe Xes?

- Da știam. Tu abia acum ai aflat? Începe el sa rada de mine. Doar e Jeff. O place de când a venit.

- Aha. Fain atunci.

După ce a apărut toată lumea, Slendy ne-a pus mâncarea pe masa. Ne-a pregătit niște clătite cu sirop de căpșuni i-aș lui E. Jack i-a pus în farfurie si cativa rinichi.

În timp ce mâncam s-au auzit niște bătăi în ușa. Slender a deschis iar în casa a intrat.....

Băi cat îmi place sa va tina în suspans! :)))


jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now