Prima intalnire

3.2K 184 30
                                    

POV JEFF

M-am trezit de dimineața ținând-o pe Juli în brate. Am ieșit din camera foarte silențios ca sa nu o trezesc. Aveam în cap o surpriza superba pentru Julia și trebuia sa ma ajute și Slender. M-am dus în camera mea sa ma pregătesc și sa fac un dus.

POV SLENDER

Azi trebuia sa fiu complicele lui Jeff. Ceva ce nu am mai făcut deci nu prea știu la ce sa ma aștept. Tot ce știu e ca e o surpriza pentru Julia. Sper sa iasă bine. Cobor scările și intru în bucătărie unde încep sa prepar micul dejun. Fac compoziția pentru clătite, le pun în tigaie și după le umplu cu gem de fructe de pădure. Le așez în farfuriile tuturor și încep sa strig la toată lumea.

-Trezirea!!! Dacia nu veniți în 10 minute toată mâncarea asta ajunge în stomacul meu!

In 10 minute toată lumea era la masa în afara de Jeff. El a plecat sa pregătească surpriza pentru Juli.

-Hei, dar unde e Jeff? Întreabă Jack doar ca sa umple liniștea.

-El a plecat la vânătoare destul de devreme și vine mai târziu.

-Aha... spune Julia suspicioasa.

POV JEFF

Am plecat devreme de acasă ca sa am timp sa pregătesc tot. Acum sunt într-o poienița plina de trandafiri roșii ca sângele. In mijlocul ei am așezat o masa din lemn alb cu o fata de masa roșie. Langa ea am pus niște scaune tot din lemn alb căptușite cu satin argintiu iar pe masa am pus o făclie cu trei lumânări albe și câte o farfurie alba cu flori roșii și tacâmuri din argint.Da știu, cam mult rosu și alb dar sunt culorile ei preferate. Fără comentarii. Pentru cina am pregătit spaghete cu sos de roșii și un vin bun. Incredibil e ca nu am dat foc la nimic încercând sa pregătesc cina. Asta e ceva. Surpriza cea adevărată este un lănțișor din aur pe care este incrustat semnul J&J. E ora 7:30 deci Slender trebuia sa fie pe drum împreună cu Julia.

POV JULIA

Dupa ce am terminat de mâncat Slender ma pus sa ma îmbrac ca sa mergem la vânătoare. Dupa ce mi-am luat pe mine niște blugi strâmți negri, un tricou negru și un hanorac alb iar la spate cuțitele mele preferate. Cobor în living unde Jack își ascuțea cuțitele. Ce sa facă și el. Il salut repede și încep sa ma îndrept spre ușă. Cred ca m-a salutat și el dar nu am auzit.

Am ieșit pe ușă împreună cu Slendy care avea pe el un costum negru cu cravata roșie. Ne-am îndepărtat de casa eu neavând habar unde mergem.

Mergeam de ceva timp iar eu nu îmi mai simțeam picioarele și credeam ca o sa cad la cat de obosita ma simțeam. La un moment dat Slender s-a oprit iar de după un copac a apărut Jeff cu un buchet de trandafiri roșii și albi. Pentru o clipa nu realizam dacă acest moment era adevarat sau pur și simplu eram într-un vis care părea al naibii de real. Când am văzut ca se îndreaptă spre mine am încercat sa îmi adun gândurile ca sa pot sa zic și eu ceva ca o persoana normala și foarte fericita.

-Vai de mine, sunt cei mai frumoși trandafiri pe care i-am văzut vreodată! Dupa aceste cuvinte l-am strâns în brate și l-am sărutat dulce. M-am uitat în ochii lui și am putut sa citesc o adevărată fericire. Asta m-a făcut sa zâmbesc el observând, zâmbindu-mi înapoi.

-Eu o sa va las singuri de acum. Spune Slender în timp ce se retrage, forma lui dispărând în întuneric.

-Vino cu mine. Spune Jeff subtil luându-ma de mana în timp ce ma trăgea după el. 

Mai mergem puțin prin pădure și ajungem într-o poieniță plina cu trandafiri iar în mijlocu ei era o masa cu doua scaune frumos aranjate.

-Am ajuns. Spune Jeff zâmbind și așezându-ma pe unul din scaune.

-Tu ai făcut toate astea? Il întreb uitându-ma la tot aranjamentul minunat. Vad ca și-a amintit care sunt culorile mele preferate. ce draguț din partea lui.

-Da,am vrut sa avem cea mai frumoasa prima întâlnire. Sper sa iți placa.

-Este cea mai frumoasa prima întâlnire alături de persoana pe care o iubesc din tot sufletul. In timp ce îl țineam de mana începusem sa ma aplec peste masa încercând sa ajung la nivelul feței lui ca sa îl sărut.

POV JEFF

Am reusit sa fac cea mai perfecta întâlnire pe care nu o voi uita niciodată.

Dupa ce m-a sărutat am început sa mâncam din acele paste minunate făcute, normal, de mine. Dupa ce am mâncat am băut putin vin și m-am gândit sa ii dau adevărata surpriza mai devreme. Am scos din buzunar cutia cea roșie a lănțișorului și m-am pus în genunchi în fata ei și am deschis cutia și am scos bijuteria pe care i-am pus-o la gat. Ea a început sa plângă cu lacrimi de fericire, m-a luat în brate și m-a sărutat dulce fără sa îmi mai dea drumul.

Dupa ce ne-am despărțit din sărut m-a luat de mana și am pornit spre casa. Pe drum am luat-o în brate și am ținut-o strâns lângă mine pana am ajuns acasă. Am intrat pe ușă iar în living toată lume se uita la noi și au început sa spună:

-Oooo, sa va tina! A spus Jack și Ben în același timp. Ce prosti. N-am ce sa zic.

-Ce bine va sta împreună! Spune Sally în timp ce o îmbrățișează pe Julia.

Dupa toate aceste urale am urcat scările și am intrat la mine în camera pentru ca aveam nevoie de un dus fierbinte.

Imediat dupa ce am ieșit am mers la Julia în camera și am început sa vorbim despre cum am planificat toată aceasta surpriza. M-a cicălit tot drumul cu întrebarea asta. Trebuia sa ii spun.

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now