Special 1.

758 54 3
                                    

După ce am ajuns cu greu acasă primul lucru pe care l-am făcut a fost sa ma trântesc pe canapea și să dorm. Nici nu am mai stat sa ascult laudele celorlalți. Am adormit instant pentru ca eram extrem de obosita. Nu este atât de ușor să te lupți cu un vrăjitor mai bun ca tine și să îl și faci praf iar înainte de toate astea am petrecut o săptămână întreagă antrenandu-mă. Sunt atât de extenuată încât cred că o să dorm vreo 12 ore. Jeff a venit la mine și a pus o pătură pe mine. M-a pupat pe frunte și m-a lăsat să dorm.

.....................................

Ma trezesc destul de greu. Vad ca nu mai sunt în living, ci sunt în patul meu. Cred ca m-a adus Jeff. Ma frec putin la ochii și ma uit la ceas. E 15:35 deci se pare ca am dormit destul de mult.

După ce fac un dus ma îmbrac și cobor la bucătărie ca sa mananc și eu ceva. Pe hol ma intalnesc cu Leo. Se oprește în fata mea și mă ia în brate.

-Iti mulțumesc pentru tot ce ai făcut ieri. Ne-ai salvat pe toti și îți datoram mulțumiri.

-Cat de dragut! Doamne, nu trebuie sa îmi mulțumești. Îi spun la ureche iar apoi în pup pe obraz. Eu ma duc sa mănânc. Ne vedem la bucătărie.

-Sa trăiești!

Cobor scările și întru în bucătărie. Toată lumea era deja la masa iar Slender pregătea micul dejun. Ma așez lângă Clocky și lângă E. Jack. Cam prost așezară dar măcar îl am pe Jeff în fata mea. Slender ne-a adus clătitele iar apoi s-a așezat și el la masa. Am mâncat fiecare în liniște pana când Raven a început să vorbească.

-Julia, vreau sa îti mulțumesc pentru tot ce ai făcut ieri. Pentru ca ne-ai salvat și pentru că ai reușit să îl învingi pe nenorocitul ala. Se ridica ea în picioare și ridică paharul de suc în aer iar atunci s-a ridicat toata lumea și am început să ciocnim paharele.

-Sunt mandru de tine! Îmi spune Slender și m-a ia în brate și uite așa am pornit o îmbrățișare de grup. Eram atât de înghesuită ca mai avem puțin și leșinam dar e un gest super drăguț din partea lor.

După ce am terminat de mâncat am decis sa merg la vânătoare. Doamne da când nu am mai simțit gustul sângelui proaspăt. Cat de dor îmi e de senzația minunata pe care o aveam atunci când îmi mutilat victimele în cele mai groaznice moduri.

Acum mi-am propus sa îmi fac o lista cu victime. Pana nu termin lista asta nu ma întorc acasă. Îmi iau o foaia și un pix și încep să notez nume. Am notat și foști vecini de-ai mei pe care îi uram, si colegi care aveau mereu o problema cu mine și multe alte persoane pe care nu pot sa le sufăr. Și uite așa am făcut o listă de o sută de persoane. După ce mă asigur ca nu am uitat pe nimeni pun lista în buzunarul de la hanorac și ies.

Afara era deja întuneric, luna fiind deja la apogeu iar eu încep să alerg spre oraș. Abia aștept să simt din nou senzația de a ucide pe cineva. Chiar îmi e dor de latura mea întunecată. Dacă stau bine sa ma gândesc cred ca în ultima vreme am pus mai mult accent pe latura mea magica dar și pe cea iubitoare. Cred ca e vremea să îmi revin. Trebuie sa fiu din nou rece și dura ca înainte.

POV JEFF

Sunt atât de plictisit încât stau întins pe pat ca o plăcintă și mă holbez la tavan. E asa de....alb. Frate, chiar ca sunt plictisit. Cred ca o sa merg la vânătoare. Cu multa munca ma ridic din pat si ma duc pana la baie ca sa fac un dus.

Dupa ce termin îmi iau hanoracul si cuțitul si ies din casa. Chiar inainte sa închid usa cineva apuca clanta. Trage de usa usa si îmi zâmbește.

-Hei Jeff. Îmi spune E. Jack in timp ce îmi arunca un zâmbet sarcastic.

-Ce vrei? Întreb eu deja plictisit de fata lui.

-Pai ma gândeam sa merg la vanatoare cu tine.

-Nu. Spun eu scurt si la obiect iar apoi ma întorc pe călcâie si incep sa merg.

-Haide Jeff. Măcar o data in viața sa facem si noi echipa. Se apropie de mine si îmi zambeste el sarcastic.

-De ce mereu trebuie sa accept? Bine, poți sa vi dar sa nu te prind ca începi cu glumele tale tampite. Măcar in seara asta.

-Am inteles sefule. Isi baga mâinile in buzunar si începe sa meargă iar eu il urmez. O sa fie o noapte lunga.

POV JULIA

Dau de un grup de trei tineri mergând pe strada si râzând. Presupun ca sunt putin mahmuri. Un avantaj pentru mine. Ma uit mai bine la fetele lor si îmi dau seama ca sunt niste fosti colegi de-ai mei. Mai bine!

Ma apropii de ei cât de silentios posibil si incep. Incep cu băiatu mai înalt pe care il dau putin cu capul de un zid ca sa il mai amestec putin iar pe fata care încerca sa fuga am agatat-o de un gard ca sa nu îmi scape. Pe al treilea petrecaret il pun la pământ si incep distracția. Incep sa ma simt atât de bine făcând asta. Sângele pe care il vad curgând pe pielea lor îmi dă o satisfacție aparte pe care nu prea pot sa o explic. Ce dor mi-a fost sa fac asta. Cred ca o sa merg la vanatoare mai des. Mi-am cam iesit din mana.

Săracul băiat e putin traumatizat si tremura in continuu. Începe sa îmi placa din ce in ce mai mult. Imi scot cutitul magic si incep. Foarte încet ii creste putin unul din obraji apăsând destul de tare. El începe sa urle iar ceilalți doi tipau sa le dau drumul.

-Te rog nu ii face rău! Imi spune fata care începuse sa plâng in hohote.

-Of, esti bine? Vrei un servetel? O întreb eu făcând o fata tristă si indreptandu-ma spre ea.

-Te rog lasa-ne in pace.

-De ce? Am chef de putina distracție. Si cred ca mi-am schimbat planul o sa incep cu tine dulceață.

Ea începe sa protesteze si sa se zbată ca sa scape. Nu o mai suport. Ii tăi gâtul ca sa o fac sa tacă. E atât de enervantă. Ii mai tăi o mână iar apoi desenez pe obrazul ei o mica inima. Noua mea semnătura.

Ma întorc la prima mea operade arta ca sa termin ce am inceput. Săracul băiat suspina din greu încercând sa nu plângă. Ma pun peste el si continui. Ii tai câteva degete de la o mână ca sa il fac sa sufere ias apoi ii tai tot brațul.

El tipa din toți rărunchi iar eu ca sa ii fac sa tacă ii mai tăi un deget.

-Daca mai scoți un sunet ii tai limba. Ai inteles? Isi închide gura si da din cam in semn de da.

Mai aveam un pretendent la masacru asa ca termin repede. Ii scot inima si trec mai departe.

Cel înalt începuse sa se trezească asa ca incep distracția.

-Te rog nu ma omoară. Spune el speriat ca de moarte.

-Dar eu nu vreau sa te omor dragule. Eu vreau sa te fă mai întâi sa suferi iar dupa te omor. E o diferenta.

Lacrimile incep sa ii curgă pe obraji dar nu ma inmuia. Ma asez in genunchi langa el si foarte repede ii tai o ureche iar apoi ma mut la cealalta. Ii tăi ambele brate iar apoi gâtul ca sa termin. Fac si pe obrazul lui o inima si plec.

A fost foarte distractiv. Mi-a fost foarte dor sa fac asta. Ma simt din nou eu. Ma simt mai vie. Iar in momentul asta ma simt foarte murdară. Trebui sa fac un dus. Dar mai am de asteptat.

-------------------------

Dupa câteva ore vad ca lista mea e gata iar eu sunt extrem de obosită. Am ceva de mers pana acasa.

Asta a fost primul capitol din seria specială! Sper ca va placut si ne vedem la urmatorul.

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum