Razbunarea nu duce la nimic

2.3K 188 6
                                    

POV DIMON

Am facut cunostinta cu Julia. E o fata firava, blonda si destul de curajoasa dar cand o sa afle ce am de gand sa fac cu ea acel curaj o sa dispara. Dupa ce m-a cunoscut nu i-a mai fost asa frica de mine. A inceput sa ma cunoasca mai bine si sa se imprieteneasca cu mine. La un moment dat nu i-a mai fost frica de mine si chiar am ras impreuna.

POV JULIA

Nu stiu de ce mi-a fost frica de el. Este un baiat dragut si amuzant care chiar arata bine dar eu il iubesc pe Jeff care are mereu grija de mine.

Am stat pe canapea alaturi de Dimon care tot spunea glume la care nu puteam sa ma opresc din ras. Ne-am uitat la TV apoi m-am dus in camera mea impreuna cu Jeff.

Stateam pe pat iar Jeff ma tinea in brate. S-a uitat la mine dragastos apoi m-a sarutat.

-Deci ce ai vorbit cu Dimon? Intreaba Jeff curios.

-Pai am vorbit despre crimele noastre apoi a inceput sa spuna glume la care nu puteam sa ma opresc din ras!

-Aha...deci daca fac asta acum te mai opresti din ras? Dupa ce mi-a spus asta m-a trantit in pat si a inceput sa ma gadile. Dupa ce am ras cu lacrimi s-a pus peste mine ai a incrput sa ma sarute pe gat apoi a urcat mai sus pe obraz si la sfarsit a ajuns pe buze. Ma saruta lung si dulce. Dupa ce a terminat m-a luat in brate si am adormit la pieptul lui.

POV DIMON

Auzeam multe rasete. Dupa ceva timp s-a lasat liniste. Am inteles cat de mult se iubeau. Asta ma ajuta foarte mult pentru ca, cu cat e mai multa dragoste imtre ei cu atat chinul e mai mare.

POV JEFF

M- am trezit de dimineata la ora 9:35. Julia nu mai era langa mine asta imsemnand ca era la parter. M-am ridicat din pat si am iesit pe hol iar Dimon era rezemat de perete. Se uita urat la mine. Am intrat in camera mea si am inchis repede usa dupa mine. Am mers in baie ca sa fac un dus. Am intrat cu un prosop si niste haine de schimb. M-am bagat in cabina de dus si am pornit apa.

Dupa ce am terminat mi-am luat hainele pe mine si am mers la parter. Am cautat-o pe Julia dar nu era. Am mers la Slender care a spus ca a plecat cu Dimon. Aveam un sentiment ciudat. Mi-am luat hanoracul, cutitele si conversii apoi am iesit pe usa. Dupa ce am mers ceva timp am auzit niste voci, erau ei. Am urmat sunetul iar cand i-am gasit m-am ascuns dupa un copac. Damon a lipit-o pe Julia de un arbore. Se uita seducator la ea dar Julia era indiferenta. La un moment dat Damon a scos un cutit de la spate. In acea clipa am alergat spre ei. A trantit-o pe Julia la pamant. O taia pe fata si pe maini. Am sarit pe el si l-am trantit pe pamant.

-De ce faci asta!?

-Pentru ca tu mi-ai macelarit familia iar acum vreau sa ma razbun!

-Nu am stiut ca e familia ta dar cand te-am vazut ca plangeai in hohote te-am luat si te-am dus la un centeu de plasament!

-Chiar daca m-ai salvat pe mine eu tot vreau sa ma razbun.

Damon s-a pus deasupra mea si a inceput sa ma raneasca. Eram plin de taieturi. Intr-o secunda el s-a oprit din taiat si am văzut ca era strapuns de un cutit. A cazut fara vlaga la pamant iar eu mi-am dat seama ca Julia m-a salvat.

Am luat-o de talie si ne-am indreptat spre casa. Pe drum am strans-o usor in brate si am sarutat-o pe frunte.

-Ma bucur ca esti bine! Spune ea si ma saruta pe buze.

-Daca tu nu ma salvai eu nu mai eram aici sa iti spun cat de mult te iubesc!

-Si eu te iubesc!

POV JULIA

Am ajuns acasa. Am urcat scarile si am intrat in camera mea. Jeff mi-a curatat ranile si le-a bandajat apoi si eu i-am facut la fel. M-am intns in pat si am adormit usor. Jeff m-a sarutat pe buze si a iesit din camera.

jeff the Killer: dragoste adevarata (EDITARE)Where stories live. Discover now