ÖNEMLİ ☁

13.2K 648 57
                                    

☁ Arkadaşlar sizinle çok üzüldüğüm bir konuyu paylaşmak istiyorum...

Öncelikle ilk kitabımdan beri yanımda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Zorla Güzellik yaklaşık 5M oranında bir okuyucu kitlesine sahip. O benim için gerçekten amatör bir kitap ve sırf okunma sayısı yüksek diye bana 3 tane yayın evinden teklif geldi.

Oysa eminim ki sizde görüyorsunuz ki bu kurgu çok daha özgün, betimlemelerine özen gösteriyorum. Daha doğrusu genel olarak şu anda ben bu kurgunun üstüne titriyorum çünkü ilk defa kendimi bir kurguya bu kadar bağlı hissediyorum ama ne yazık ki sırf gerekli okunma kitlesine sahip olmadığı için hiçbir yayın evinin dikkatini çekmiyor. İki kitabında sahibi benim ve bu şekilde haksızlığa uğradığımı düşünüyorum.

ZG'nin yeri bende gerçekten çok farklı ama objektif bir şekilde düşünmek gerekirse görünen köy kılavuz istemez.

Lütfen artık bu kitabı gerçekten takip edenler biraz aktif olabilir mi?

Sırf popüler olmadığı için takip ettiğiniz halde yorum yapmaya değer görmüyorsunuz. Oysa bir 5M okunması olsaydı paragraf aralarına bile yorum yapacaktınız.

Üzgünüm ama insanlar okunmaya değer görmezse ben nasıl yazdıklarımı yayınlamaya değer görebilirim? Kendimi yeteneksiz ve beceriksiz gibi hissediyorum? Yazdıklarım gerçekten hakkettiği ilgiyi mi görüyor?

Buna lütfen siz cevap verin.

Uzun uzun yazıp sizi sıkmak gibi bir niyetim yok.

Şimdiye kadar bana mesaj atanlara olabildiğince samimi bir şekilde cevap vermeye çalıştım. Her konu da sorular geldi. Gelen kutumda sayfalarca mesaj var. Uzun uzun konuştuğumda oldu. Hiçbir zaman umursamamazlık yapmadım. Buna da kimse itiraz edemez.

Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.

Ben yazdığım hiçbir kurguyu yarım bırakıp çekip gidecek kadar okuyucusunu küçümseyecek bir insan değilim. O yüzden sizi ve yazdıklarımı yarım bırakmayacağım. Her ne kadar siz beni ve okuduğunuz hikayeyi eksik bırakıyor olsanız da!

Bu hikayeyi bu gidişle kendimce toparlayıp final vermeyi düşünüyorum. Oysaki ilk bölümünü yayınladığım gün yüz sayfalarca yazacağımı düşünüyordum. Hatta 2. bir kitabı bile düşünecek kadar bir olay örgüsü vardı aklımda. Çok istekli başlamıştım. Sizin zaman ayırıp okumanıza değsin istedim ama pek başarılı olamadım.

Okunma sayısı falan umurumda değil ama okuyanlarda zahmet edip yorum bile etmeyince gerçekten üzülüyorum. Zaten sınavlarımda başarısız olmakta istemiyorum.

O yüzden bu gidişle kitabı bitirmeye gideceğim. Şansımı 2. bir kitapta denemeye karar verdim. Aklımda yine çok güzel bir konu var.

Bunu bitirir bitirmez başlamayacağım. Dönem sonu bütün sınavlarım bittiğinde ve yaz yüzünü gösterdiğinde başlayacağım.

Bazen sırf bir bölüm yazmak için saatlerce düşünüyor ve neredeyse bir bölümü yazmak bir günümü alıyor. Sırf sizi bekletmemek için düzenli olarak bölüm yayınlamaya çalışıyorum. Ödevler, arkadaşlar, sosyal yaşantı ve bölüm yetiştirmek. Zor oluyor. Ve yazdıklarım komik bad boy hikayelerinden ve randomlu, küfürle mizah yapan hikayelerden bile daha az değer görüyor.

Buraya kadar okuyan herkese tekrar çok teşekkür ederim. Bu hikayede de yanımda olanlara ve bölümlere yorum yapanlara çok teşekkür ederim. Hatta ve hatta yeni bölümü bekledikleri halde vote vermeyip yorum yapmayıp sadece takipte kalanlara bile teşekkür ederim.

Ne olursa olsun yanımda olan herkese çok teşekkür ederim.

Gel de Sil İzleriniHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin