Cap. 2 #

13.1K 565 21
                                    

Îmi pun casca conectată la telefon prin bluetooth și o apelez pe Isabela. Surprinzator sau nu ea e organizatoarea tuturor curselor ilegale din Seattle. La al doilea apel îmi raspunde somnoroasa.

- Hmmm, cine e și dacă nu e un motiv bun te vânez și te arunc la lupi ?!

- 'Neata Isabela! Te sun in legătură cu (,) cursa din seara asta? spun chicotind ușor abia auzibil.

- Oh Maria tu erai, cum de ești așa matinala? după câteva secunde se aude un foșnăit și ne reluam conversația. Mda se ține in seara asta, tot acolo, dar azi vine un participant nou și a plătit o tona ca sa participe la această cursa. Cică e abia venit in oraș.

Ei cu asta mi-a atras atenția. Cine e nou venitul nu mă interesează dar ce îmi place e ca am un nou oponent.

- Bine Isa vorbim diseară, în doua ore am o întâlnire importanta la firmă, ne vedem la prânz.

Și închid conversația fara să aștept răspunsul. Avem același loc de întâlnire de trei ani. Opresc mașina în fața casei și cobor grăbită blocând mașina. Intru în casă și îmi las pantofii în mijlocul holului. Urc treptele spre camera mea și intru ca un vârtej. Mă dezbrac de hainele de petrecere, îmi iau un prosop din dulap și intru în baie. Dau drumul la duș și aștept ca apa sa se încălzească. În zece minute sunt gata și proaspătă pregătită pentru o noua zi. Îmi usuc parul cu feonul în timp ce mă uit în oglindă cât toată ușă de la baie. Mă analizez atent, par brunet drept, ochi albaștri de gheață, fața cu forme fine feminine. Corpul mi-e bine tonifiat și desigur picioare lungi perfecte. Recunosc, nu sunt modesta, arat sublim. Ies din baie și mă duc direct în dressing, îmi aleg o fustă neagră până deasupra genunchilor și o cămașă alba clasică, adaug și un sacou negru și am terminat cu îmbrăcămintea, acum mă întorc cu fața spre raftul cu pantofi și îmi aleg unii stiletto negri cu toc rezonabil. Geanta o am pregătită deja. Mă machez simplu cu fond de ten, rimel si o linie fină de tus cât să îmi pună în evidență ochii. Mă dau cu parfum și cobor repede, mai am jumătate de ora deci am timp sa beau o cafea in barul meu favorit. Cobor in garaj și îmi aleg o mașină ce nu atrage prea mult atenția. Mă duc spre a treia mașină, Audi TT pe negru, de fapt toate mașinile mele sunt negre iar cele pentru curse au doua benzi albastre pe mijloc.

Urc în mașină și accelerez ieșind din garaj. În 5 minute ajung la cafe-barul care il frecventez de obicei. Intru în bar impasibila și mă așez la masă, mă uit prin bar și o vad pe Amalia luând comanda de la o masă unde sunt așezați doi bărbați in costum. Aceasta mă observă și îmi face cu ochiul strengareste, zâmbesc pe sub mustăți la gestul ei și aștept sa îmi aducă cafeaua. În două minute e la masa mea cu cafeaua în mâna și o farfurie cu fursecuri.

- Buna Maria poftim cafeaua și niste fursecuri din partea casei. Acum te las, se pare că în dimineața asta e putin cam aglomerat pe aici. Și pleacă grăbită spre o alta masă.

Amalia îmi este prietenă de cand mă stiu, ziua chelneriță în propriul bar și seara o mare oponenta deși mereu voi câștiga. Asta îmi aduce aminte de cursa din seara asta și simt ca voi avea o surpriză nu tocmai plăcută.
Îmi termin cafeaua repede și mă ridic de la masă lăsând sub farfuria de fursecuri cinci dolari. Când ridic privirea sunt întâmpinată de doi ochi verzi limpezi ce mă priveau curioși. Îmi dau seama că sunt ai tipului de azi dimineață, Daris. Mă întorc spre ieșire fără să las impresia că sunt uimită și mă îndrept spre mașină calmă și sigură pe mine. Mai aveam doi pași până la mașină cand o voce cunoscută strigă în spatele meu.

- Hei, unde te grăbești ? Se pare că nu poți sta prea departe de mine !

Mă întorc și îl văd așa cum l-am văzut și acum aproape o ora.

- Nu te flata prietene, barul ăsta il frecventez de cand s-a deschis. Și ca să îți răspund la întrebare mă grăbesc la muncă așa că, PA!

Tipul ăsta mă irită, pe lângă că e prea curios ne-am întâlnit și de doua ori în mai puțin de 24 h.

********************

Vă rog să nu fiți prea cruzi cu mine este prima mea carte pe care o scriu, va astept cu pareri bune sau rele nu conteaza.

Scuzati greselile am sa editez cap. mai tarziu.

PUPICI :*


Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now