Cap. 22

6.5K 335 3
                                    


 Imi pare rau pentru absenta mea cam prelungita dar am fost mai mult de cat afectata de evenimentul din  ziua 30 a lunii trecute. Sunt pur dezamagita e oamenii ce judeca si arunca cu noroi in cei ce nu le-au facut niciun rau. Sunt pur dezamagita ca am ramas acelasi popor ce lasa sa fie calcat in picioare de cei ce cred ca sunt mai presus. Am plecat din tara cu inima franta si asa o sa ramana pana o sa vad o schimbare in adevaratul sens al cuvantului.  

   Lectura placuta :*   

        Maria p.o.v

          De la faza cu prezervativele am mai stat la palavre cu Daris, m-a facut sa rad desi nu prea puteam de durere. Mi-a adus mancare si   m-a hranit ca pe un copil mic ce nu e in stare sa tina lingura in mana. E putin cam sufocant ne fiind obijnuta cu asfel de tratament dar nu zic ca imi displace. Intr-un sfarsit avenit o asistenta si l-a expediat acasa iar pe mine m-a indopat cu tot felul de pastile care mi-au dat o stare de somnolenta superba. Acum dupa ce m-am trezit stau si imi belesc ochii pe pereti ne gasind ceva interesant... Ma mir cum Daris nu s-a prezentat de la prima ora chiar e plictisitor fara el. Niste batai in usa imi intrerup gandurile si imi indrept privirea spre usa strigand un politicos "intra". 

    -Buna ziua Anjel ! 

    - Ohh Savoniki esti matinal nu gluma ! Imi pare bine ca ai venit, aseaza-te ! ii spun zambind prieteneste. 

    - Sa stii ca nu-i a buna cu spitalizarea asta a ta, multi cred acum ca esti usor de eliminat ! spune ingrijorat. 

   - Savoniki ai mai vazut drac mort ? intreb amuzata. 

  - Normal ca nu si de aceea sunt convins ca nici pe tine nu am sa te vad. spune razand.

   - Bun ca tot ai venit sa discutam adevarata problema, marfa ce a ajuns acum la tine a fost luata de columbieni, ei bine noi am fost si am recuperato gratis, normal era treaba ta nu a mea.  Cred ca intelegi asta, era deja platita deci a ta. Drumul pana in columbia a costat si el, plus pericolul in care mi-am pus oamenii ! spun serioasa.

   - Inteleg, inteleg nici nu am venit ca sa vorbim despre asta, marfa a ajuns ! Eu am venit sa vad cum esti, normal si de asta am facut asa tam tam ca sa te vad ! 

   - Ohh dar 

   -Puteai sa vii in vizita si fara sa ma  stresezi,  plus de asta Carter nu stia ce sa mai faca, esti cam insistent nu crezi ? zic incruntata. 

   - Mda m-am distrat si eu ! Deci am auzit ca ai un iubit... si exact in momentul asta intra daris, fara sa bata, vorbim de lup si lupul se prezinta. 

   - Ohhh buna ziua lume ! zice Daris analizandu-l pe rus iar pe mine ma bufneste rasul. 

        Ce pot zice, nu vi l-am descris nu? Nu ? Ei bine o fac acum, e un tip cam mic de inaltime, tatuat din cap pana in picioare, cu nas si buze mari si ochii mici, de vreo 50 de ani. Arata aiurea tare dar e un om bun atat cat si tu esti bun cu el, daca i-ai calcat pe coada esti mort in mai putin de 2 secunde.  Iar acum cand Daris e si el prezent ma bufneste rasul la propriu, era gelos ca ma duc sa ma intalnesc cu el in Franta, acum stie dece nu trebuie sa isi faca griji. 

   -Savoniki vorbeam de iubitul meu, iar el intra pe usa ! zic amuzata. 

   - Ohoo dar nu ai gusturi rele ! zice rusul. 

   - Imi pare bine sa te cunosc, dar  nu prea imi pare bine de matahalele de la usa, unu are nasul spart si unu ii trebuie o operatie la maxilar, cred ca i l-am rupt ! spune fenomenalul meu iubit dand mana cu rusul. 

   - Ha ha ha, Anjel imi place de el ! O onoare sa te cunosc... 

   - Daris ma numesc ! 

  - Daris, interesant nume  si imi este cunoscut ! 

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now