Cap. 8

7.9K 397 7
                                    


Maria pov.

Dupa ce am plecat din cafenea m-am idreptat spre firma unde am stat pana seara tarziu. Am avut o zi mai mult de cat nasoala. Toata ziuain birou a fost ca si cum as fi inchisa intr-o cusca. Acum stau in cada si ma relaxez in apa fierbinte parfumata cu uleiuri aromatice. Tot corpul imi este mai mult de cat relaxat si parca nu as vrea sa ies sin micul meu sanctuar dar mai am treaba. Nu am mai dat pe la garaj de mult si mie sa nu isi faca prea mult de cap nebunii mei. Mai mult mi-e frica ca Mike sa nu fi darmat garajul. Oricum trebuie sa ma mai antrenez din cand in cand simt ca ruginesc pe zi ce trece.

Ma ridic din cada si imi infasor corpul cu un prosop pufos, dupa iau feonul si imi usuc parul care acum arata ca un cuib de pasari. Ies din baie si ma indrept spre masuta cu tot felul de produse cosmetice . Ma asez pe scaun si ma privesc in oglinda, arat ca un zombi abia iesit din mormat. Iau crema hidratanta si ma dau meticulos in timp ce masez pielea fetei. Putin fond de ten, un iluminator ca sa nu se vada asa de tare cearcanele, putina mascara si un balsam de buze. Dupa trec periaa prin par si mai linistesc putin claia de par strangand-o intr-o coada de cal simpa. Ma duc in dresing si imi iau colantii negrii, un maieu mulat si adidasi in picioare. Sunt gata de plecare. Imi pun un prosop curat in geanta sport, portofelul si telefonul. Cobor in garaj si imi aleg o masina la intamplare, in seara asta nu sunt curse deci doar o sa ma antrenez. Desi de afara pare numai un simplu garaj este dotat cu toate aparatele de forta posibile, camera tip poligon si multe altele. Sunt deja pe la jumatea drumului si in minte imi apar cuvintele lu' Carter si visul aparent ciudat cu Chris. Imi este dor de el, si nu am putut trece peste. Stiu ca a trecut mult timp de cand a murit dar totusi nu pot. Eram logodit si urma sa ne casatorim dar placerea lui pentru cuse si adrenalina i-a pus capac. A murit intr-o cursa nebuna si in fiecare zi ma condamn ca el a murit si eu nu. Eram cu el in masina dar accidentul i-a fost fatal, eu iesind doar cu un picior si o mana rupta. Acum singurele momente cand mai simt ca traiesc e atunci cand sunt in mijlocul unei cuse, atunc parca ii simt sufletul langa mine, simt ca ma atinge, ca ma protejeaza. De atunci niciun barbat nu s-a mai atins de mine si m-am transformat in ceea ce sunt acum o femeie cu inima de gheata, puternica, cu influienta. O femeie perfecta in ochii lumii dar vulnerabila in ochii mei.

Am ajuns la garaj , am parcat masina si m-am indreptat spre usa. Din interior se aude muzica data la maxim deci Mike s-a pus pe petrecut cu gasca. Ehee ce ii asteapta in seara asta. E ora 00:12 deci pana la 2:30 le pun pielea in bat lenesilor. Intru in garaj si trantesc usa in iurma mea, raman pe loc sa le vad reactiile. Mike ramane inlemnit in mijlocul "ringului" , Andy ma priveste cu ochi bulbucati, Jay doar sta relaxat pe canapea iar Isabel ramane blocata pe scari in timp ce coboara. Mike sare ca ars si fuge sa inchida muzica si dintr-o data se face liniste.

- Bun vad ca v-a priit vacanta, acum treceti la treaba lenesilor, dar inainte curatenie totala sa fie aici. Urc sus in sala, cand cobor vreau sa fie bec in salon si in bucatarie !! mai mult le ordon decat sa le spun, toti inghit in sec incuviintand scurt din cap. BUN !!

Urc sus si deschid usa salii de sport ce o avem la dispozitie. In standa aparatele de forta in dreapta teren liber cu un cos de baschet unde ne distram pe echipe. Trantesc geanta pe banca de langa usa si aprind lumina in sala. Neoane le plalpaie pentru cateva secunde si camera se lumineaza, dau drumul si la ventilatoarele pentru aerisire deoarce miroase ingrozitor. Iau saltelele si le intind pe terenul liber si am terminat aici. Ies incet din sala ca sa le dau timp mai mult sa faca curatenie, daca nu au terminat au pus-o cu mine in seara asta. Cobor scarile si il surprind pe Ady cu un sac de gunoi aproape plin adunand de pe jos ultima doza de bere. Canapeaua aranjata frumos, aerisit si facut ordine aici sunt multumita acum bucatarie, sunt sigura ca acolo a fost dezastru total. Dau sa intru in bucatarie dar sunt intrerupta de o Iasmin tipand ca da cu mopul si fac urme. Arunc o privire in bucatarie si e luna, sunt multumita. Stiu ma comport ca o mama dar daca ii las de capul lor ii mananca gandacii. Ma intorc in sufragerie si toti sunt pe canapea cu o privire de catei plouati, nu zic nimic pana nu vine si Iasmin. O vad venind spre noi si se aseaza si ea pe canapea alaturi de baieti tot cu o privire vinovata.

-Bun acum ca ati terminat cu curatenia, va anunt ca in seara asta nu dormiti pana nu scot untul din voi. Acum miscativa in sala de spor pana nu va ia dracu pe toti. Fara mine sunteti la pamnt, nu tu antrenament, nu tu curtenie, NIMIC!! Mai rau ca porci si Iasmin esti femeie da-o in aia a masii macar de la tine sa am asteptari daca nu de la animalele astea in calduri. Mike dute si fa un dus rece inainte sa vii in sala vad ca esti supraincalzit. Restul dupa mine !! toti cu privirea in jos nu comenteaza nimic.

Si ce daca le sunt prietena, ianinte de toate sunt conducatoarea grupului si trebuie sa faca cum spun eu daca nu regreta cu varf si indesat. Am facut si fac armata cu ei. Urc scarile si in mai putin de un minut suntem in sala.

- O cum de e aer curat in sala, ieri mirosea a transpiratie si aer inchis! spune idiotul de Mike entuziasmat.

- Lasa vorbaria si treci la incalzire, valabil pentru toti ! 10 flotari pauza de 30 de secunde si tot asa pana la 50 dupa abdomene normale in acelasi timp !! le spun privind pe fiecare in parte si ii vad speriati.

- Nu ti se pare cam mult ? Vrei sa ne omori? zice si Andy.

- Nu, acum lasati comentariile si la treaba ! spun dura

- DA SA TRAITI !! zic toti in cor cu palma la frunte in salutul militaresc.

- Firati voi sa fiti a dracu, ma mai luati si la misto !! La treaba pana nu va transez si va dau la caini ! ACUM !!

Toti fug speriati pe saltele si incep incalzirea. Aud ca cineva isi drege glasul si ma intorc spre usa. Si pe cine vad Carter si Daris, fenomenal ii mai am si pe astia pe cap.

- Esti mai rau de cat la firma, ai facut armata inainte si acum o aplici pe saracii baieti si desigur Iasmin ! zice Daris cu un zambet sters si cu frica in ochi.

- Acum domnule Daris mai vrei sa intri in echipa mea ? Vei fi supus la acelasi tratament, te previn !

- Am momente cand imi place sa fiu si dominat, dar asta foarte rar si in cazuri speciale domnisoara Anjel ! spune cu dublu inteles.

In tot acest timp ii aud chicotitul lu' Carter acompaniat de rasul nebunilor ce ar trebui sa se antreneze. Ma intorc spre ei si ii privesc urat in timp ce trec grabiti la abdomene.

- Daris in rand cu ei la incalzire, ce a mai ramas din ea ! Carter treci afara sa vorbim doua minute. amandoi executa ceea ce am zis.

Ies alaturi de asazisul meu frate de suflet si cand inchid usa in urma mea rabufnesc.

- Ce ai in cap, tarana ? Dece mi l-ai aidus pe asta pe cap ? tip nervoasa.

- Usor femeie sa nu ti l-am adus pe Lucifer, doar Daris ! ma priveste cu fata de inger.

- Care e scopul Carter ? Nu ma face sa regret ca am fost deschisa cu tine.

- Nici vorba de asa ceva! Ti-am zis ca urma sa vin cu el in seara asta sa il vezi, asta am si facut. Nu e vina mea ca vati cunoscut inainte ! spune cu fata nevinovata.

- Firai... Carter orice ai face inceteaza ! Acum te rog sa ma scuzi, am niste idioti de antrenat ! plec si in spatele meu il aud cum chicoteste ca un copil ce pune ceva rau la cale si abia asteapta sa vada rezultatele, desigur rau pentru mine.

DOAMNE DA-MI RABDARE !! Si intru in sala...


Stiu cam tarzior dar am avut ceva treaba azi si am scris cate putin pe parcursul zilei plus sfarsitul acum. Mersi pentru voturi apreciez ca ma sustineti, desi sunt o incepatoare. Pupici si pe data viitoare !! :)


Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now