Cap. 16

7.9K 356 10
                                    


Alarma telefonului ma anunta ca deja e dimineata, nu am avut un somn prea linistit. Ma ridic din pat si incep noua zi ca deobicei cu un dus si cu pregatirile pentru munca, azi ma duc mai devreme. Acum sunt in bucatarie si imi savurez cafeluta, in minte imi apare strainul de aseara slab inalt cu ochi negri si piele ciocolatie. Sper sa nu am nevoie sa apelez la el dar cine stie unde ne duce viata. Ma ridic de la masa imi iau geanta si cobor in garaj, iau BMW-ul ¡8 si plec strazile sunt aproape libere la ora asta a diminetii deci pot merge cu viteza. In 20 de minute sunt in fata firmei, parchez masinasi si intru in holul firmei.Chem liftul si acesta ajunge rapid la parter, intru si apas butonul cu numarul 15 et biroului meu. Ajung si ma indrept spre birou, deschid usa si o observ pe Sara stand relaxata pe canapea cu doua cafele burinde in fata.

    - Buna dimineata cum de esti asa devreme azi ? spun eu asezand-uma langa ea.

    - Buna dimineata, te asteptam la ora asta vin deobicei eu !

    - Aha sa inteleg ca vrei sa vorbim despre ce s-a intamplat aseara. Pai sincer nu stiu dece te-a luat pe tine cu forta, nu fac legatura. Iar despre motivul pentru care avenit domnul Nimeni este strict problema lui, poate joc mafia pe degetul mic si conduc piata neagra de arme, dar nu ma intereseaza puterea ce ma ofera ci traiul bun de care nu am dispus in copilarie ! Nu vreau Sara sa ma judeci asta incerc sa fac !

   - Nu iti face griji pentru mine am cunoscut o parte a lumii tale si nu am dece sa te judec. De fapt te asteptam sa vorbim despre altceva ! imi zice chicotind.

   - Ce !? intreb curioasa.

   -  Ce legatura e intre tine si domnul Daris, l-am vazut de multe ori in ultimul timp vizitand biroul tau si nu o sa te cred daca imi spui ca e vorba de afaceri !

  - Ce dracu aveti toti de ma intrebati asta ? imi dau ochii peste cap si sorb o gura de cafea. Inafara de afaceri ar putea sa existe si o relatie dar nu stiu daca vreau cu adevarat asta !

   - Si dece nu vorbesti cu el ? intreaba cu o spranceana arcuita.

  - Sara orgoliul nu ma lasa, daca ma vrea langa el trebuie sa demonstreze ca merita si vreau sa il fierb in suc propriu! Acum sa trecem la treaba ca avem multe de facut ! iese din birou si m-a lasa singura cu gandurile mele.

     Dupa 10 minute Sara se prezinta inapoi in biroul meu zambind amar cu un teanc de hartii ce trebuie sa le verific si sa le semnez, iar acum realizez ca o sa-mi ia toata ziua sa termin.  Ii intorc zambetul si ma apuc de lucru cu cafeluta langa mine. Ajung pe la al treilea dosar si ridic privirea spre ceasul de perete, 10:47 aproape doua ore si mai am muuult de rasfoit. Oftez si continui plictisita sa rasfoiesc dosarul cand bataile din usa ma trezesc si nu apuc sa spun ceva ca un Daris imbracat sport si transpirat intra ca un taifun si tranteste usa.

   - Bai tu esti tampit ? Mai aveai putin ri rupeai usa din balamale, macar ai avut bunul simt sa bati ?

   - Maria lasa mistourile e o urgenta ! spune gafaind.

  - Ce s-a mai intamplat acum de nu se poate rezolva fara mine ? intreb ironica .

  - Femeie mama ma seaca cu telefoanele sa te aduc in seara asta la cina, te rog e prea insistenta zi-mi ca mergi si ca ma scapi de belea, nu stii cum e mama ! imi zice gafaind.

   - In primul rand de unde vii ? intreb amuzata.

     Se uita in jos la costumatia lui si isi ridica privirea azatoare inapoii spre mine.

   - De la sala ! Ce crezi ca esti singura care trebuie sa se mentina ?

   - Aha, pai in legatura cu cina nu stiu sigur daca pot am multe de rezolvat dupa cum vezi si nu stiu daca reusesc sa ies din biroul asta pana la 10 noaptea deci in seara asta nu. Dar de maine am timp liber o saptamana deci pot veni maine seara !

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now