Cap. 6

8.8K 429 6
                                    

   

  ****Dupa 2 zile****

- Anjel te iubesc dar trebuie sa treci mai departe, nu poti ramane legata de sufletul meu cand soarte iti rezerva ceva mai bun. Te rog nu te distruge singura pentru mine, eu am murit, nu mai pot fi langa tine dar este cineva care mai devreme sau mai tarziu te va pretui poate mai mult de cat am facut-o eu !

- Chris te rog nu imi spune asta, eu nu vreau pe nimeni inafara de tine, sufletul meu e legat de sufletul tau, nu mai pot iubi pe nimeni!

- Atunci eu trebuie sa rup aceasta legatura! Intelege ca nu mai vreau nicio legatura cu tine. GATA !!

Ma trezesc speriata de visul ce l-am avut. Nu vreau sa cred ca Chris al meu ar face asta, simt un gol imens in pept si nu inteleg de la ce este, totusi a fost un vis. Mai raman putin in pat si dupa inca jumate de ora de motaiala ma ridic din pat si imi fac rutina de dimineata. Dus, machiat, imbracat si baut cafea. O zi ca oricare alta. Imi iau genta si cobor in garaj sa imi aleg masina, dar cred ca tot audi-ul TT il iau. Pornesc spre birou direct si cand ajug si intru in sediu  nu vad pe nimeni la receptie. Urc in lift si merg la etajul unde e biroul meu, cand ajung atunci si Sara iese din biroul ei cu o fata spriata.

  -Sara ce dracu se intampla aici, dece nu e nimeni la receptie ? Asa poate intra si iesi oricine in sediul meu! 

  - Pai tipa care era la receptie nu a venit azi, nu a mai dat niciun semn de viata de ieri seara, telefonul il are inchis si nu siu ce sa fac ! imi spune secretara mea plapanda cu o voce ragusita. 

  - Trebuia sa ma anunti ! Suna la etajul doi si spune ca e nevoie urgent de o persoana capabila sa o inlocuiasca si dupa vreau sa te prezinti in biroul meu ! Deja ati inebunit cu totii, lipsesc doua zile si totul se duce de rapa, incompetentilor! Aaaa stai si anunta toti sefii de sectie sa vina in sala de conferinte ! A dracu sa fiti voi ! 

    Sara pleaca de langa mine speriata si eu ma duc in pas alert in birou. Daca nu ma ocup eu de firma nu se ocupa nimeni.  Arunc genta pe canapea si ma duc in spatele biroului fara sa ma asez pe scaun. Sunt prea  agitata sa stau jos. Astept sa vina Sara  si in cinci minute ajunge  in biroul meu gafaind de la atata alergat prin firma. 

  - Sara puteai sa rezolvi toate astea de la tine in birou fara sa alergi ca o nebuna prin firma si daca esti asa obosita de la atat e grav ! Daca vrei  iti pot plati eu un abonament la sala in fiecare luna ca sa ai rezistenta pentru astfel de maratoane prin firma ! spun pe un ton nervos, dar vreau sa ii vad limita, sa vad daca poate fi asa supusa ca pana acum si cand o calc pe bataturi ! 

  - In primul rand am sunat din biroul meu pentru a rezolva ceea ce ati  vrut, dar a intervenit o problema jos la receptie si a trebuit sa ma duc eu personal si in al doilea rand  daca doriti sa imi platiti un abonament la sala nu am nimic impotriva atata timp cat ma insotiti si dumneavoastra ! imi spune rosie la fata si cu barbia ridicata in mod sfidator.

   Ei asta e secretara care o vreau eu, sa nu se lase calcata in piciare de nimeni , indiferent cine e acea persoana.

   - Ce problema a fost la receptie ? inteb cu zambetul pe buze si calma.

   - Domnul Daris a venit si a trebuit sa astepte mult si bine la receptie sau  pe langa sediu ca sa poata fi primit, cand m-a vazut a avut o expresie de usurare tipul de zici ca s-a eliberat de o greutate de pe umeri. M-a intrebat daca il puteti  primi si i-am zis sa urce si  sa astepte in  sala de conferinte pana vorbesc cu dumneavoastra. Acum sa va spun parerea mea, tipul a venit  casual imbracat deci nu a venit pentru a discuta  afaceri ! 

  - Adu-l in birou ce te uiti la mine, astepti ziua de maine ?

  - Da imediat ! 

  Acum isi da si cu parerea de ce si cum, da nu-i nimic le pun eu pielea in bat. Nu trece mult si aud niste batai in usa.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now