Cap. 34

4.8K 265 13
                                    


Daris p.o.v.

   A trecut o saptamana jumate de cand suntem inchisi aici, o saptamana de invatat sa trag cu arma, o saptamana in care am stat cu Anjel in sala de forta. Cand ne intorceam in camera abia ne mai taram picioarele sa facem un dus. Rocio si Ema mai veneau pe la noi cand si cand animand atmosfera dar si ele erau obosite si plecau in camera lor. Acum stam intinsi in pat ateptand sa fim chemati la micul dejun. Anjel s-a cuibarit in bratele mele si parca mai are putin si toarce. Ii maingai parul si o sarut pe frunte.

   - La ce te gandesti iubito ? o intreb curios.

   - Ma gandesc sa recapitulam armele cu care stii sa tragi si azi sa exersezi doar cu cutitele ! imi spune soptit.

   - Esti sigura ?

   - Da azi doar o ora cu cutitele dupa intri in simulator, eu trebuie sa ma duc sa vad masina cu care o sa concurez si sa ma obijnuiesc cu ea !

   - Deci tu o sa iesi pe pista ? intreb uimit.

  - Cred ca da, cine stie poate nu o sa ma bage pe terenul pe care o sa se tina cursa dar stiu ca pentru a ma obijnui cu masina trebuie sa merg cu ea nu sa simulez ! imi spune privindu-ma in ochi.

   - Deacord cu tine, pe mine ma pune sa simulez ca nu cumva sa trag cu armele spre ei ! spun razand.

  - Exact...

    Este intrerupta de goarna ce ne anunta ca e timpul mesei si vocea aia enervanta. sincer a devenit stresanta desi e o voce cald, feminina ma face sa vreau sa ii trag un pumn in gura.

   -  Hai sa ne imbracam, sigur in 10 minute apare Alexander si nu vreau sa te vada doar in chiloti si sutien ! spun in timpce savurez imaginea din fata mea.

     Anjel doarme doar in lenjerie asta spre deliciul meu. Asa m-am obijnuit si eu sa dorm dor in boxeri iar in unele dimineti o mai prind pe Anjel holbandu-se lamine sau mangaindu-mi pieptul si abdomenul parca cu adoratie.  Acum ii urmaresc fiecare miscare, cum isi trage colanti pe picioarele acelea fine si interminabile, cum se apleaca sa se incalte lasadu-mi o priveliste excelenta asupra fundului ei, cum trage pe ea un maieu mulat ce ii pune sanii plini in evidenta...

   - Tu nu te imbraci sau mergi in boxeri ? ma intreaba cu o privire jucausa.

   - Cu tine as lua masa gol pusca dar cum mai sunt femei pe aici prefer sa ma imbrac, oricare ar fi orientarea lor sexuala nu vreau sa atenteze la bijuteriile mele !

  - Ca sa atenteze la bijuteriile tale trebuie sa treaca de mine intai ! Dar la ce te gandeai asa intens !? intreaba curioasa.

   - Ma gandeam ca atunci cand ajungem acasa sa ne mutam impreuna daca esti deacord si tu ! mint eu partial, chiar saptamana asta am stat cu gandul la asta.

    - Hmm dece nu ? M-am obijnuit cu tine ! spune privindu-ma cu ochii ei de gheata in care a aparut un licar straniu.

   - Vindem apartamentul de la escala si daca vrei si casa ta si ne luam ceva mai mare ! Le mutam pe doamna Eva si pe Olga cu noi pentru curatenie si bucatarie !

  - Olga ?

  - Da scumpo lucreaza pentru familia mea de cand traia tatal meu iar acum are grija de apartamentul meu si de mine de cand m-am mutat singur !

  - Ohh si dece nu mi-ai facut cunostinta cu ea pana acum ?

  - Nu prea am stat pe la mine si de aceea, sigur ca Olga se simte data la o parte dar e fericita pentru fericirea mea, e ca o a doua mama pentru mine ! zic in timp ce usa se deschide lent. Numai o secunda sa ma imbrac ! ii spun gardianului.

Cursa infernala (+18)Место, где живут истории. Откройте их для себя