Cap. 30

4.8K 275 17
                                    


    Am hotarat cu Daris ca acest doua zile care le mai avem pana plecam sa le petrecem impreuna deci uitane la mine acasa mancand toate idioteniile in fata televizorului. Azi am rezolvat la firma, am vorbit cu Jay sa ma inlocuiasca timp de o luna dandui procura cu drept de a semna in locul meu dar numai cu acordul unui consiliu.  Isa se ocupa cu gasirea si cumpararea uinei piste inafara orasului, iar Andy cu aranjarea securitatii de ultima performanta in sediu nostru nou a.k.a vila. Mike are cea mai grea "misiune" aceea de a plati prajitura la politie pentru a le inchide ochii si a aduna oameni desigur in ultimul caz este ajutat de Andy cu detalii despre fiecare de cand s-a nascut pana acum. Cum reuseste pai sa zicem ca a accesat din greseala arhivele serviciilor secrete. Din punctul meu de vedere omul asta e nebun dar si un geniu. Desigur i-am spus si Evei ca va avea casa in grija timp de o luna, a fost suparata ca ramane simngura dar dupa jumatate de ora  m-a luat prin surprindere luandu-ma in brate si oligandu-ma sa ii promit ca ma voi intoarce. Si logic ca i-am promis eu nu pierd niciodata si nici acum nu voi pierde.

    Revenind in prezent e ora 2 si noi stam si palavragim mancand dulciuri si junk food.  Daris mi-a spus tot ce stie despre asa zisa cursa si acum stiu ca nu e o cursa normala, nici el nu stie pentru ce sunt antrenamentele dar vom vedea maine despre ce este vorba.  Fiind obositi amandoi mergem in dormitor si ne culcam pregatiti pentru ziua de maine.


      Daris p.o.v.

        Azi eu si Anjel am avut mai multa treaba decat va imaginati, a trebuit sa rezolvam cu firmele dar eu m-am mai interesat de aceasta cursa la sursa mea cea mai sigura, mama. Ea e vece in mafie si stie de lucrurile secrete ale acestea deci cand a auzit ca am ofost ales sau mai mult obligat sa particip a bufnit in plans si a spus tot ce stie.  In prima faza m-am panicat dar am zis ca trebuie sa fiu puternic pentru Anjel. I-am spus si ei dar nu tot, nu vreau sa o panichez deci maine vom avea surprize cand vom ajune dracu stie unde, cursa se tine mereu in locuri diferite. Nimeni nu stie exact unde au fost tinute aceste curse.

     Maria p.o.v.

                   dimineata ***

        Niste batai in usa ma scot brusc din lumea viselor, chicotesc usor cand  il aud pe Daris mormaind ceva ce numai el stie ce iar eu ma cobor din pat si deschid usa.

   - Scumpo jos e un domn ce zice ca  e in legatura cu acea cursa !

   - Ohoo asa devreme !? intreb mai  mult pentru mine. Bine oferai o cafea si zii sa astepte putin !

   - Ok ! si pleaca spasita.

       Ma asez langa Daris si ii mangai bland fata. Nu stiu ce ne asteapta acolo dar sper sa fie tot bine. Daris ma prinde in brate si ma trae la pieptul lui mormaind, rad zgomotos si il imping din pat urmarea fiind contactul dintre Daris si podea.

   - Daris hai sa ne imbracam, a venit sa ne duca spre locul super-ultra secret ! Ma intreb daca e secret cum o sa ne duca acolo, legati la ochi ? intreb acum serioasa alegandu-mi o perece de blugi negri, bluza cu maneci treisferturi neagra si  adidasi tot negri din dressing.

   - Nu stiu iubito si eu ma intreb dar o sa vedem in cateva minute. spune imbracandu-se cu un pantalon de blug negru si cu un tricou alb szi cu o pereche de bocanci.

      Ne impletim mainile strans si coboram scarile cat de incet putem, tragand de timp. Intram in livind si un necunoscut isi bea linistit cafeluta. Ma incrunt confuza si imi intorc privirea spre Daris el privindu-ma la fel de confuz ca mine.

Cursa infernala (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum