Cap 28

5.2K 278 14
                                    


       Lectura placuta :*

          Simt cum sunt zgaltaita usor de umar si prin somn aud un "Iubito trezeste-te". Stramb din nas deranjata si deschid lenesa ochii dand de un piept bine facut, ridic privirea si ma las vrajita de doi ochi verzi sclipitori.

     - Pisicuto trebuie sa coboram la petrecere ! imi spune Daris soptit.

     - Cat am dormit ?

    - In jur de 30 de minute, hai sa ne imbracam si sa mergem, doar esti gazda petrecerii nu poti lipsi ! imi face cu ochiul si coboara din pat.

       Imi trantesc perna pe fata si tip din toti plamanii. Dupa ce ma linistesc dau perna la o parte si ma ridic din pat nu numai calma dar si mai usurata. Ma imbrac cu hainele de dinainte si astept sa iasa Daris  din baie sa pot intra eu, usa se deschide si un Daris fresh isi face aparitia. Trec pe langa el si inainte sa intru in baie ii frig una la fundul ala sexy ce parca stria dupa o palma. Se intoarce cu ura cascata la mine si ii fac cu ochiul inainte sa inchid usa. Deschid robinetul la apa rece si imi clatesc fata trezindu-ma de tot.  Ies afara si ma indrept spre masuta cu machiaje, aplic un strat subtire de fond de ten sa acopar cearcanele si rujul ce il aveam inainte.

    - Hai sa mergem ! zic deschizand usa.

       Luata prin surprindere primesc o palma zdravana la fund ce ma face sa icnesc de durere, totusi port pantaloni de piele si a dat fix in locul in care ma pocnit si cand eram leagata.

     - Salbaticule ! mormai in barba.

    - Cu curul asta fluturand prin fata mea e imposibil sa fiu civilizat ! si imi ofera un pupic inocent pe obraz.

      Ohooo diavol cuchip de inger ce esti, stri in sinea mea, pornind spre petrecere. Ajunsa in curtea din spate privec spre lumea euforica din cauza bauturii sa drogurilor. Invitatii speciali stau linistiti la o masa mai retrasa band si discutand. Cand ajun in dreptul lor toti imi zambesc cu subanteles in timp ce ma asez in capul mesei. 

     - Va distrati ? intreb zambind.

    - Nu mai tare ca tine ! imi raspunde Allan amuzat.

   - Stiti unde va sunt camerele si nimeni nu va interzice sa va potoliti hormonii ! zic zambind in coltul gurii.

   - Poate mai tarziu, chiar am pus ochii pe o chelnerita ! intra si Geroge in discutie.

    - Vad ca adam e deja in actiune ! spun privindul cum face schimb de numere cu o tipa.

   - Si normal e "Tanar si nelinistit" ! aud vocea lui Cartar din celalalt capat al mesei. La fel ca si tine desiur ! adauga facandu-mi cu ochiul.

   - Batrane ai grija, dupa ce pleaca invitatii cu mine ramai ! spun pe un ton amenintator dar jucaus.

        Carter ridica bratele in semn de predare si incepe sa rada acompaniat de restul . Adam se aseaza in dreapta mea, iar eu ii frig un picior pe sub masa facandu-l sa tresara.

   - Si parca aveai o relatie stabila.

   - Scumpo nu o s-o sun niciodata pastrez aparentele ! spune pupandu-mi obrazul.

   - Ok sa vii cu ea in vizita o data, vreau sa cunosc femeia ce ti-a furat inima !

   - Bine !

      Mai multe fete vin razand la masa noastra si ii ia pe nebuni la dans, in schimb eu raman cu Carte si Daris la masa. Bem, radem, glumim, invitatii urca sus in camere rand pe rand cu fete la bratul lor mai mult sau  mai putin ametite. Lume  se imputineaza rand pe rand ramanand  numai cu gasca.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now