Cap. 17- Columbia 1

7.9K 363 6
                                    


        Inca sunt in birou si il astept pe Carter sa imi dea anumite detalii importante. Inca fumez linistita inconjurata de aburii alcoolului dar nu ma afecteaza cu nimic. Usa se deschide de aceasta data incet si Carter isi face aparitia cu toata trupa de elita in spatele lui. Ii urmaresc in liniste cum se aseaza pe unde apuca si imi fixez privirea pe Carter. Acesta isi drege glasul in timp ce se fastaceste in fotoliu.

    - Bun suntem cu totii, deci putem incepe ! zic pe un ton serios.

    - Marfa se afla intr-un depotit aflat in orasul Santa Maria, problema principala sunt oamenii ce il pazesc. Sunt cei mai buni oameni ai lui Juan si de aceea e misiune de gradul 3. Sunt inarmati si destul de periculosi, totusi am incredere ca o sa reusim desi suntem o mana de oameni, am trecut prin situatii mai grele. Anjel aici ai planul orasului, puntul rosu este depotitul. Daca ai nevoie de lista oamenilor ce pazesc depozitul sa ma anunt ! Parerea ta care este la prima privire aruncata ?

    - Pai de unde ai coordonatele fixe, in primul rand ?

    - Am un om infiltrat printre ei ! spune serios.

    - Bine atat vreau sa stiu ! Santa Maria un oras mic din nordul Columbiei, si-a ales un loc bunicel. Nu atacam ziua asta sa fie clar, plecam dimneata la ora 8, facem in jur de 12 ore. Ajungem ne cazam si dupa plecam sa vedem depozitul si imprejurimile. Atunci o sa ma hotarasc pe ce strazi mergem si cum ne impartim. Masinile noastre vor fi la doua strazi departare. Marfa sigur este in camion deci Jay iti faci treaba cauti de cipuri si pleci chiar daca trebuie sa treci prin perete, noi restul ne ocupam de oamenii ce pazesc depozitul ! Carter lucram in stilul meu deci lasi un om in viata ce ii trimite mesajul nostru !  Obiectii ceva ? si imi trec privirea de la unu la altul.

      - Perfect asa facem ! zice Carter si restul il proba. 

      - Bun acum in sala de arme ! Fiecare isi alege ce vrea, singurul obiect impus sunt castile prin care tinem legatura, dupa va puteti ocupa de ce vreti !

        Toti aproba si ies unul cate unu, eu raman in birou. Armele mele sunt doua SW9VE  de calibru 9mm capacitatea incarcatorului e de 10+1 gloante. Imi sunt suficiente plus ca imi iau si doua rezerve, iar cutitele nu lipsesc niciodata. Mai trag o tigara din pachet si o aprind, ma uit inca concentrata pe harta la pozitionarea strazilor si incerc sa gasesc o strategie cat mai perfecta.

      Doua maini mi se aseaza pe umeri si tresar. Parfumul inconfundabil imi inunda narile si ma linistesc,e doar Daris. Imi maseaza umerii si gatul meticulos depunand saruturi fierbinti din cand in cand. Da drumul la par si isi baga nasul el, vine in fata mea ma ridica si ma aseaza in poala pui tinandu-ma  lipita de el. Imi impletesc degetele cu degetele lui si stam intr-o liniste stanjenitoare. Nici unul nu cred ca stie ce sa zica si stam asa de ceva timp. Ma intorc cu fata la el si ma ghemuiesc la pieptul lui simtind ca aici imi e locul. Totusi nu ma arunc cu capul inainte, prefer sa verific bine terenul inainte sa merg sigur. Se ridica odata cu mine si imi incolacesc picioarele in jurul lui, in timp ce el ma sustine cu o mana sub fund. Iese din birou si ma cara pana in amera mea unde ma aseaza usor pe pat. Imi mangaie parul si ma saruta pe frunte.

    - Dormi pisicut-o te trezesc cu o ora inainte sa plecam! ii aud soapta si parca corpul ii asculta sfatul intrand in lumea viselor.


    Daris p.o.v.    

      M-am intins langa ea si ii veghez somnul si parca e un inger cazut din ceruri dar doar atunci cand doarme. Arata caraghios cand isi increteste nasul iar sunetul ca de tors de pisica e adorabil. As vrea sa o pot veghea seara de seara dar stiu ca asta nu se poate acum, abia am scos cateva cuvinte de la ea si asta sub aburii alcoolului. II sarut crestetul si dau sa cobor din pat dar tricoul imi este strans in pumnii ei si cu toata sinceritatea din lume recunosc ca are putere cat un barbat cu ani de sala in spate. Ma asez inapoi langa ea si trag o privire la ceas 3:37 mai are doua ore juate de odihna. Incepe sa se foiasca si sper sa nu se fi trezit dar ma trage mai aproape de ea, isi pune capul pe si o mana in jurul abdomenului. Parul lung ii este rasfirat pe pat iar eu ma joc cu cateva juvite admirand senzatia de matase ce o simt atunci cand ii aluneca printre degete.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now