Cap.27- Reuniunea 2

5.5K 294 4
                                    


     Daris p.o.v.

         Cum aud cuvintele spuse de ea, ma incordez instant si indrept arma spre nenorocitul ce mi-a distrus copilaria si familia. Il privesc in ochi cu ura citind aceleasi sentimente in ei pentru mine. Va muri de mana mea, nu va mai scapa. L-am cautat atat de mult timp iar acum as fi un prost sa il las sa scape.

      - Ai noroc ca nu sunt atat de cruda sa iti tarasc copii aici ca sa priveasca cum mori in fata lor ! spune Anjel pe un ton glacial dar calm.

    Cuvintele ei imi readuc  imaginile cu tatal meu ingenunchiat in fata ochilor mei si impuscat in cap. Trauma prin care am trecut si modul prin care mi-am revenit ma facut sa  devin un mostru fara mila.

      Fara sa mai astept o secunda in plus ma apropii de el si il ingenunchez asa cum a facut si el cu tatal meu. Ii ridic fata spre mine sa ma priveasca in ochi si ii pun pistolul fix pe mijlocul fruntii. Ii citesc tereoarea din privire si zambind draceste descarc arma. Sunetul asurzitor ce a urmat si sangele ce a sarit pe hainele mele parca imi hranesc orgoliul si imi ia  o piatra de pe inima. "Tata, am jurat ca ma voi razbuna intr-o zi si am reusit, cu ajutorul iubirii vetii mele. Ei trebuie sa ii multumesti nu mie. " Spun in gand si ma intorc spre ceilalti zambind.

     - Pai se pare ca avem un al doilea motiv de sarbatoare iubito ! Prieteni imi pare bine sa va cunosc, si imi cer scuze pentru modul in care am facut cunostinta cu voi ! ii privesc pe fiecare in parte si ma opesc la o fata cunoscuta dar nu stiu de unde... Adam fiul celui mai bun prieten a tatalui meu. Adam ! 

   - Daris ! striga el si sare in picioare venind spre mine.

          Ma ia in brate si bate prieteneste cu palma pe spatele meu. Cand ne departam observ cateva lacrimi adunate in colturile ochilor lui. Il mai iau o data in brate si ne intoarcem spre nebuna mea. Ingerul meu ce il iubesc cu toata friinta mea. Sta sprijinita de spatarul fotoliului, picior peste picior privindu-ma parca mandra.

    - Femeie nici nu stii cat te iubesc ! exclam cat sa ma auda toata casa.

       O vad cum tresare facand ochii cat cepele, ceilalti rad pe infundate si se ridica de la locul lor prezentandu-mi-se si incurajandu-ma. Adam nu s-a dezlipit de langa mine nici o secunda.

    - Omule ai noroc cu asa femeie langa tine ! spune el amuzat.

   - Se protejeaza unul pe altul, daca mi se parea ca nu ii esti potrivit te omoram pe loc. spune unul pe nume George.

    - Usurel George nu-l speria, deajuns ca o fac eu ! La ultimul antrenamen l-am pus drept tinta la aruncat cu cutite ! spune pisicuta mea razand acompaniata de restul.

    - Hei nu-i corect, dai din casa ! strig ofensat.

   - Scuze scumpule dar aveai o fata de milioane !

    - Ai sa vezi tu ce seara de milioane o sa ai tu parte dupa ce pleaca invitatii ! toti incep sa rada si sa fluiere la afiratia mea iar pentru prima data o vad pe Anjel  rosind cu adevarat.


        Maria p.o.v.

           Pentru replica asta o s-o patesti rau de tot, zic in gand. Ma ridic si le spun sa se pregateasca pentru petrecere. Va intrebati daca am stat si am ras cu un mort langa noi ei bine, da asta am facut. Michel avea multi dusmani printre noi de aceea au avut cu totii o satisfactie sadica sa il priveasca mort. Ca sa rezisti in lumea asta trebuie sa ai sange rece. Daris mi-a dovedit ca e barbatul perfect in drepta carui sa stau. Grijuliu si iubitor cu mine, nemilos cu ceilalti, gandul imi zboara la Chris si realizez el era prea slab ca sa reziste in cursa asta nemiloasa a mafiei si acum inteleg dece nu a vrut sa intru in in joc. Am fost transformata total din fata inocenta si copilaroasa  intr-o femeie dura si patata de sange.

Cursa infernala (+18)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ