Cap. 37

4.1K 258 22
                                    


      La multi ani, sa fiti sanatosi si voiosi, sa vi se indeplineasca toate dorintele si visele ce le aveti. Va anunt ca acesta  este penultimul capitol. Deci  lectura placuta :*

   Maria p.o.v.

      Mai este o saptamana pana la nenorocita aia de cursa, eu deja fac ca leul in cusca si noroc ca il am alaturi pe Daris ca pana acum sarea in aer cladirea asta. A devenit monoton, trezit, masa, antrenament arme si cu masina apoi iar masa, antrenament de forta si de aici plictiseala maxima. Prefer sa nu stau la comun cu ceilalti. Daris mai sta cu baietii dar eu prefer sa stau in camera nu de alta dar nu vreau sa imi vars nervii pe un nevinovat. Mai bine  merg in sala de forta si sa boxez. Macar asa stiu ca ii aduc paguba idiotului de Christian, saptamana asta am dat gata doi saci de box profesionali.

    Acum stau si ma holbez la tavan intinsa in pat si ma gandesc la gasca ce m-a asteapta acasa. Familia mea, chiar daca nu am avut una asa cum se cuvine din mama, tata si copil, am una formata din frati si surori de suflet. Mie dor de antrenamentele cu ei si zilele in care ne intreceam pe pista sau cand ne certam pe lucruri marunte. Desigur mi-e dor de Carter omul ce mi-a fost alaturi la bine si la greu, ce m-a sfatuit mereu spre binele  meu. Ma intreb oare ce fac, se descurca cu firma si noul sediu ? Reusesc sa puna pe picioare o noua mafie fara mine acolo ? Au nevoie de sprijinul meu ? Ii ajuta Carter sau si-a luat mana de pe noi de tot ? Acestea sunt intrebari ce ma macina de cateva zile si care ma fac sa cad din ce in ce mai adanc in butoiul cu melancolie.

     - Dece printesa  mea e trista ? aud vocea soptita a iubitului meu ce sta asezat pe o parte langa mine.

    - Dar tu cand ai iesit din baie ? intreb confuza.

   - De vreo 10 minute, mi-am dres glasul, m-am asezat langa tine dar tu erai cu corpul aici ai mintea in alta parte ! Ce te face asa de trista ? spune mangaidu-mi parul.

   - Ma gandeam la gasca ! Ce fac, cum se descurca fara mine ? spun ingrijorata.

   - Trebuie sa ai incredere in ei, cred ca deja este totul rezolvat si au deschis pista. Desigur gasca o sa astepte pana ajungi tu acasa pentru petrecerea de inceput de drum.  Plus mai mult ca sigur Carter si-a bagat nasul in treburile lor ajutandui !

    - Sper ! 

       Imi asez capul pe pieptul  lui ascultand bataile linistite ale inimii. Nu inteleg cum poate fi asa de calm, mai este putin pana la cursa iar eu nu mai am stare in comparatie cu Daris. Inchid ochii si ma afund in lumea viselor unde totul e perfect.


     Cu doua zile inainte de cursa ***  

       Cursa asta mi-a maincat toti nervii, mai sunt doua zile iar colegii mei de suferinta au devenit fooooarte agitati.  Victor si West s-au batut dinnou dar au venit gardienii si i-au despartit de aceasta data. Noi ne-am facut  planul  si sigur o sa castigam. Faza este ca trebuie sa ne mentinem primii deoarece pe pista sunt la o diferenta de 7 km puncte de activare a armelor cine trece primul peste ele activeaza armele gardianului ce le poate folosi timp de 5 minute. Ne mentinem primii pana la jumatatea cursei si dupa... Nee las ca o sa vedeti ce se intampla dupa.

      Acum cateva zile am avut o discutie interesanta cu idiotul de Christian, la inceput Daris nu a fost deacord cu ce ne-a propus dar dupa cateva momente in contradictoriu am cazut deacord.  Pentru micul avantaj in cursa o sa platim chiar ieftin dar nu asta conteaza. Ceea ce este important e ca noii vom castiga cu si fara favoarea oferita de Christian.

        Stam linistiti in camera, asezati comod in fotolii acompaniati de batranul Jack  Daniels ce ne ajuta sa recapitulam planul si sa gasim puncte slabe in caz de sunt.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now