Cap. 38- Cursa infernala

4.9K 316 14
                                    


     Ziua curse, cu o ora inainte ***

       Maria p.o.v.

           Suntem in camera intinsi in pat  asteptand sa treaca timpul... ironic este ca atunci cand astepti cu nerabdare ceva timpul trece greu, desigur din punctul meu de vedere timpul e relativ depinzand de noi cum il simtim. Cu fiecare secunda scursa inima imi pompeaza sangele prin vene cu o viteza din ce in ce mai mare. Nerabdarea si agitatia isi face loc in mintea mea iar daca nu ar fi Daris sa ma tina linistita in bratele lui de fier acum m-as fi comportat ca un consumator de cocaina ce abia a tras liniuta magica pe nas.   Totusi prefer sa imi coserv energia si sa o exploatez in cursa, de aceea stau cuminte fara sa comentez in pat.

    Ceilalti coechipieri se agita prin living sau in camerele lor. Se aud usi trantite, injuraturi, obiecte sparte de parca am fi la balamuc.  Ma ridic dintr-o data in capul oaselor pacandu-l pe Daris sa tresara si cobor din pat nervoasa, fac pasi mari si alerti pana la usa apoi cand ajung in dreptrul ei apuc clanta iar inainte sa o deschid numar pana la trei parca pregatingu-ma pentru ceva rau. Apas clanta si trantesc usa de perete abordand o fata criminala uitandu-ma la fiecare lunatic in parte cum sta inghetat in pozitia  in care era corpul cand am deschis usa. O liniste mormantala se lasa peste tot si atunci imi dreg glasul.

     - Voi chiar nu aveti ce face decat sa va comportati ca niste copii de clasele primare inainte sa dea un rahat de test ? Vreau sa ma odihnesc si sa dea dracu sa mai aud un zgomot ca o sa muriti inainte sa inceama nenorocita aia de cursa !! zic pe un ton calm uitandu-ma la fiecare idiot in parte ce acum sta cu gura deschisa privindu-ma.

     Intr-un fel ii inteleg sunt in boxeri si o bustiera amandoua articolele vestimentare negre, din bumbac. Dar totusi nu trebuie sa saliveze.

    - Al, stergeti saliva din coltul gurii e scarbos !! spun inainte sa inchid usa in urma mea.

        Ma trantesc pe fotoliu, iau pachetul de tigari de pe masa si trag una afara. O asez intre buze si o aprind pufaind usor la inceput apoi trag fumul in piept savurand singurul meu drog de care nu ma pot lasa in clipe de stres.  Daris sta pe o parte srijinit in mana stanga si ma priveste parca fascinat, sclipirea din ochii de jad imi da senzatia ca sunt venerat de Adonisul ce sta la bustul gol expus in fata privirii mele flamande. Toata tensiunea si stresul acumulat in vagauna asta imi pune sub presiune inima sufletul si mintea dar in special hormonii. Cand am ajuns aici va dati seama ca am cerut anticonceptionale, chir nu vreau copii acum. Totusi imi surade ideea unui prichindel alergand in inconjurul nostru sau sarindu-ne in brate cand intram pe usa.

     - Esti melancolica ! graieste iubitul  meu pe un ton ragusit.

    - Hmm ma gandeam ! raspund surazand.

   - La ce ? intreaba arcuindu-si spranceana dreapta.

   - Sa zicem ca ma gandeam la un prichindel alerand prin casa si facand dezordine ! ii raspund zambind pana la urechi.

   -  Nu e un gand rau, chiar deloc !! Deci sa inteleg ca imi accepti oferta sa ne mutam impreuna dupa ce iesim de aici ! zice razand.

   - Sincer m-am obijnuit cu tine, daca ma intrebai acum o luna as fi raspuns categric "nu"  fiind obijnuita sa traiesc singura, dar acum e diferit.

        Sting  chistocul in sscrumiera si ma asez langa Daris mangaindu-i fata. Ii sarut cast buzele dulci apoi ma retrag privindu-l in ochi.

   - Ce am facut oare sa te merit !? intreaba iubitul meu mai mult pentru el.

   - Ai fost ca un ghimpe in coaste, asta ai facut ! ii raspund chicotind.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now