Cap. 10

7.2K 401 14
                                    


    Maria pov.

 

- Ce vrei Daris ? ii soptesc cu voce ragusita.

- Pe tine, a mea ! imi spune tot soptit.

    Imi cobor mainile lin pe umeri, maini, ii mangai pieptul, abdomenul. Imi asez mainile cu frica pe fata lui si ii conturez formele barbatesti parca sculptate ale fetei incercand sa le memorez cu atentie. Inchide ochii si se lasa in voia atingerilor mele, imi trec degetele peste buzele lui fine si ma minunez cat de afectat poate fi de atingerile mele, mai mult ma minunez cat efect are el asupra mea. Nu stiu ce mi se intampla, pana acum multi mi-au facut avansuri dar el e diferit si nu stiu dece simt asta. Mi-e frica.  Ma departez de el si ma sprijin cu spatele de  unul din peretii laterali ai cabinei, las capul pe spate si inchid strans ochii. Nu vreau sa iubesc iar, cei ce i-am iubit au murit sau au suferit din cauza mea. Nu mai vreau sa sufar, plus ca nu am timp de relatii am firma, afacerile ilegale si cursele care imi consuma timpul.  Nu mai am ce oferi oricum, inima mea e inghetata. Ii simt palma mangaindu-mi obrazul cu bladete, imi saruta buzele usor si se departeaza.

  - Singuratatea e cea mai grea suferinta de pe pamant ! imi spune plecand.

    Atingerile si buzele lui imi sunt impregnate pe piele, dar trebuie sa uit, nu am nevoie de distrageri. Ies din dus si ma sterg cu prosopul cat mai repede, vreaau sa ajung acasa sa dorm maine am o zi plina. Usa se deschide si in prag apare Isa, intra inchide usa si vine langa mine.

  - Anjel ce e intre tine si Daris ?

  - Nimic Isa, el e tipul linga care m-am trezit a doua zi dupa petrecerea de saptamana trecuta, atat. spun in timp ce imi usuc parul, nu sunt pudica cu femeile in special cu Isa.

  - Aha, pai ok ! Tipul arata genial, e sexy rau, numai bun de o tavaleala ! spune chicotind.

  - Asta asa e nu te pot contrazice ! Ati terminat antrenamentul ?

  - Da, baietii sunt la dusuri si ma tenteaza sa dau buzna peste tipul nou dar stau cuminte promit! si imi face cu ochiul.

  - Isa poti face ce vrei, nu ma afecteaza cu nimic ! spun plecand.

  Cobor in sufragerie si il gasesc pe carter tolanit pe canapea cu picioarele pe masuta de cafea butonand telecomanda.

  - Carter picioarele jos ca ti-o iei si tu, abia s-a facut curat! Macar o ora sa tina !

  - Dece tot insisti cu curatenia doar stii ca dupa ce pleci tu va fi la fel.

  - Orfelinatul din care vin era deplorabil, un jeg total. Eu am plecat sunt obosita daca ai nevoie de mine stii unde stau sau suna ! Pa ! si plec.

   Ies din garaj si ma duc spre masina e ora 2 si e intuneric bezna. Ajung langa masina si o deblochez dar inainte sa urc observ ca e prea lasata pe fata. Dau pe faza lunga si vad ca am pana la ambele roti. Perfect !  Ma intorc pe calcaie si merg nervoasa inapoi  in garaj, intru si ii vad pe toti discutand cu Daris.

  - Cine pana mea mi-a facut pana la masina ! Spune-ti pana nu aflu singura si atunci e mai rau ! tip nervoasa.

  - Anjel esti nebuna, dece ti-am face pana la masina ? spune Minke.

  - Aaaaaaah !! Zi de cacao ! strig nevoasa.

  - Daca vrei te duc eu acasa ! aud voce lui.

  - Asta imi trebuia ! Bine hai mai repede ca nu stiu cat rezist si va iau pe toti la bataie !

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now