Cap. 9- Lupte corp la corp

7.1K 396 7
                                    


Daris pov.

M-a sunat Carter sa ma intalnesc cu el si ghici ce mi-a propus... Saaaa... pff sa va spun, sa nu va spun? Bine hai ca va spun nu mai insistati !

Deci si cum va spuneam m-a intrebat daca imi place Maria a.k.a Anjel cum ii spune el si eu logic ca am spus da (pentru ca asa e, femeia asta m-a inebunit dintr-o singura privire). Dupa a zis ca ma ajuta sa o cuceresc dar m-a amenintat ca in momentul in care ranesc nu ma mai pot ascunde nici in gaura de sarpe ca sunt mort. Ehh il inteleg ii e ca un frate dar si superiorul ei in mafie Maria fiind punctul lui de sprijin cel mai sigur. Am conceput un plan impreuna.

Cu o ora in urma***

- Deci planul e urmatorul : te duc la garaj unde ii antreneaza Anjel pe restu, ea te primeste l-a antrenament mai mult obligata desigur, cat esti la antrenament cu restul eu ii fac pana la rotile din fata iar tu propui sa o duci acasa. Sigur nu o sa vrea din prima dar vezi tu cum o convingi si de aici e problema ta. Dar te previn daca o ranesti poti sa schimbi si continentul ca eu tot te gasesc si te omor, fii sigur de asta. Acum pritene hai sa mergem !

- Da boss ! ce puteam spune mai mult ...?

Fin amintire***

Acum am intrat in sala si am ramas impietrit. Maria se comporta mai rau ca un general de armata. Nu exeecuti esti mort. Cum poate o mana de om sa aibe asa o putere asupra oamenilor din inconjurul ei. Afica e asa de slaba si firava incat la prima vedere zici ca e cea mai inocenta femeie de pe pamant dar cand deschide gura aia mare si ispititoare ingheti (la propriu) de frica. Am mers in rand cu ceilalti si am inceput sa ma antrenez o data cu ei. Vad ca se uita curiosi la mine dar o sa fac cunostinta cu ei imediat.

******

Maria pov.

Intru in sala inapoi si ii vadpe toti inca la incalzire. Eu ma duc la sacul de box din coltul indepartat, imii pun manusile pe maini si incep cu lovituri usoare de incalzire, nu vreau luxatii la maini. Incet incet maresc ritmul si balansez sacul din ce in ce mai tare pana pot sa fac si exrcitii de aparare. Ma feresc de balansul sacului si lovesc cu rapiditate. Gata incalzirea mea. Ma intorc spre ceilalti si obsetrv ca stau tolaniti pe saltele, toti inafara de Daris care se uita uimit la mine.

- Inchide gura ca intra musca Daris ! Acum daca ati terminat cu incalzirea treceti la aparate nu stati... Daris tu ramai, noi facem lupte corp la corp, vreau sa vad de ce esti in stare.

- Dar ingeras pot sa iti arat de ce sunt in stare corp la corp si in dormitor dar nu am nimic inpotriva daca tie iti place sa avem public ! imi zice pe un ton pervers.

- Afara acum ! ! zic calma.

- Poftim ?

- Esti surd ? Iesi afara din sala in momentul asta, nu am chef sa imi bat capul de pomana cu idioti perversi !! spun si ma duc spre aparatele de forta.

- Hai pisicuta, ti-e frica ca iti iei bataie ?

Ma intorc spre el furioasa si fara sa il atentinez fug spre el, ii dau un pumn in barba si un picior bine aplicat la coaste. El geme de durere si se indoie de la mijloc.

- Acum mai crezi ca mie frica ? zic pe un ton rece.

Mai sta doua secunde asa si se posteaza drept in timp ce se pune in garda. Imi place de el e capos si nu renunta. Hai sa vedem cat rezista. Incepe sa ma inconjoare cu joc de picioare si cand crede ca nu sunt atenta incearca o directa dar i-o barez imediat. Daca nu ma uit la el asta nu inseamna ca nu ii stiu urmatoarele miscari. Vine in fata mea si incepe o ploaie delovituri care nu ma afecteaza, toate ii sunt barate. E rapid dar nu la fel ca mine, e masiv si asta ii taie din elan eu sunt slaba si asta imipermite sa fiu flexibila si rapida. Ma pun in garda si incep sa ma lupt cu el, un pumn in plex se apleaca dupa un uppercut de ii da capul pe spate la maxim. Se da doi pasi in spate si se uita uimit la mine, zambeste scurt in coltul gurii si isi sterge firicelui de sange cea a inceput sa-i curga din buza.

Ma pun inapoi in garda si astept urmatoarea miscare, vad canu se misca, asa ca atac eu. Se fereste de croseu si imi aplica un pumn in abdomen in timp ce imi ridic garda la fata sa ma apar de urmatorea lui miscare. Pff iprevizibil ! O directa ce sigur mi-ar fi spart nasul, revin in garda si incep sa ma misc in joc de picioare. Amandoi avem acum aceeasi miscare. Ridic piciorul si simulez o lovitura la sold, imi prinde piciorul si asta si vroiam, pentru ca in urmatoarea secunda sar si ii dau o lovitura la tampla cu celalat picior, imi las corpul in jos si ma sprijin in maini fortandul sa imi dea drumul si fac roata tiganului cu usurinta. Nimeni dar nimeni nu a reusit sa ma invinga. Revin in pozitie de garda repede si il vad venind spre mine cu rapiditate . Acum chiar suntem intr-o lupta adevarata in care ne impartim unul altuia pumni si picioare. Pana acum sunt multumita de prestatia lui, cu mici defecte dar e ok. Momentul decisiv cand e cu garda jos : un pumn in fata, un genunchi in plex si un picior la tampla si e jos. Raman dreapta langa el si ii intind mana sa il ajut sa se ridice, Daris o prinde si ma trage il bratele lui. Isi pune barbia pe umarul meu si imi sufla usor pe pielea transpirata si sensibila a gatului. Nu stiu dece dar gestul lui imi face pielea de gaina si imi transmite un fior de gheata pe coloana.

- Lupti bine pentru o pisicuta firava ! imi sopteste usor la ureche.

- Multumesc nici tu nu esti rau ! ii spun cu glas ragusit.

- Hmm... nu sunt rau din multe puncte de vedere pisicuto. zice inca soptit in timp ce se departeaza de mine.

Aud aplauze in sala si ma intorc spre gasca si ii vad venind spre noi inca aplaudand.

- Pff ati terminat la aparate ? ii intreb

- Relativ ! imi raspunde Iasmin. Dar voi ati facut un show super !

- Mersi ! spun cu jumate de gura. Ma duc sa fac un dus, voi continuati cu luptele !

Ma indrept spre usa si imi iau genta de pe banca inainte sa ies. Merg la dreapta unde sunt dusurile si intru in baia unde sunt numai cabine de dus. Dau drumu la apa calda si ma dezbrac incet de haine. Bag mana sub jetul de apa sa vad daca e ok si nu mai astept sa se faca fierbinte. Las apa usor rece sa imi curete corpul si ridic privirea in contra apei. Senzatia e revigoranta si imi relaxeaza corpul super incordat. Inchid ochii si imi revine in minte suflul rece pe pielea transpirat si buzele lui carnoase atat de aproape de lobul urechii. Vocea lui usor ragusita si sexy, nu inteleg cum ma poate excita niste simple gesturi dar sa fiu al naibii daca nu simt si acum fiorii ce m-au trecut in acel moment. Dintr-o data simt doua maini mari ce se plimba usor pe spate si tresar. Incerc sa ma intorc sa vad cine a indraznit sa intre peste mine la dus dar ma tine pe loc cu forta. Inchid ochii de placere cand simt buzele necunoscutului pe umerul drept. Urca usor sarutand fiecare bucatica de piele pana ajunge in spatele urechii. Apuca lobul urechii intre dinti si suge usor dandu-mi senzatii ce nu le-am mai intalnit de mult. Musca lobul putin mai tare si imi scapa un gemat de placere atunci cand alina durerea cu un sarut. Isi aseaza mainile pe solduri si ma intoarce cu fata la el. Daris, ma asteptam sa fie el, dar e imbracat. Tricoul ii este lipit de corp si ii pune in evidenta pieptul proeminent si abdomenul bine definit, las privirea mai jos si observ ca si pantalonii ii sunt lipiti ca o a doua pile de picioare dar acestia ii pun alceva in evidenta. Inca cu mainile pe soldurile mele ma impinge cu spatele de peretele rece al baii si isi striveste buzele de ale mele. Imi framanta buzele incet si pasional, ma musca usor de buza inferioarar pentru a ma obliga sa ii las drum liber in cavitatea bucala. Incepe sa se joace timid cu limba si eu gem de placere cand ii simt gustul dulce, nu mai rezist si ii raspund la sarut incepand un joc al dominatiei din care nu iese niciun castigator. Ohhh doamne ce bine saruta !! Intrerupem sarutul cand nevoia de aer isi face simtita prezenta si isi continua jocul lasadu-si fata sprijinita de umarul meu in timp ce imi framanta corpul intr-un masaj fenomenal. Imi duc maini dupa gatul lui si incep sa ma joc in parul lui tragandu-i usor capul pe spate avand liber sa imi fac de cap. Ii sarut pielea gatului, musc si ling zona ca sa alin durerea si tot asa pana la urecea lui.

- Ce vrei Daris ? ii soptesc cu voce ragusita.

- Pe tine, a mea ! imi spune tot soptit.

*** Va urma...



Cursa infernala (+18)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang