Cap. 15

8.2K 367 16
                                    


Daris p.o.v

Femeia asta a plecat si m-a lasat... m-a lasat... intelegeti voi cum m-a lasat. Dar i-o platesc eu, nu acum ci cand se asteapta mai putin. Revenind la situatia mea actuala imi trebuie urgent un dus rece. Deci ma ridic din pat si intru in baie, dau drumul la apa rece si intru sub jetul de apa. Inca nu inteleg cine era tipul de aseara, adica se comportau ca si cum s-ar cunoaste de o viata
si totusi l-a omorat. Maria ascunde multe lucruri si ce mi-a spus atunci ma facut sa-mi pun multe semne de intrebare "Daris... nu putem... nu pot mai bine spus sa am sentimente, nu vreau sa te iubesc si sa te ranesc ! Imi pare rau ! " .Ceea ce nu inteleg e dece crede ca atunci cand are sentimente pentru cineva acela va suferi. Sau poate nesiguranta asta vine de la moartea logotnicului ei.

     Sunt  de doua ore la munca dar nu ma pot concentra la treaba ce o am. Sediul e gata, majoritatea angajatilor sunt prezenti si pregatiti de munca, iar eu stau si ma gandesc la singura femeie ce m-a dat peste cap.  Ea e speiciala si poate ma atrage doar pentru ca ma refuza sau pentru ca e independenta si puternica. Are o poveste de viata interesanta si imi dau seama cat a putut sa sufere  dar asta nu inseamna ca trebuie sa traiasca in trecut, asa se distruge singura. As vrea sa pot trece de zidul de gheata ce il are ridicat din proprie initiativa, vrea sa se protejeze dar uita ca nu intotdeauna reusesti singur.

    Maria p.o.v.

     Trei zile, trei nenorocite de zile, plictisitoare si obositoare. Am stat inchisa intre patru pereti, pardon trei ca unu e din sticla si am completat hartoage. Am acceptat  propunerea  lui Daris si acum suntem un fel de parteneri, numai ca asta implica foarte multa munca in plus, acte peste acte cu aprobari si  raspunsuri pentru a ma putea extinde international, daca ati crezut ca e usor va asigur ca nu este. Bun iar acum mi-am bagat ceva in ele hartii si am plecat sa beau o cafeluta intr-o cafenea retrasa unde sigur pot avea putina intimitate. In ultimile zile nu am apucat nici sa vorbesc cu gasca, ba aveam sedinte, ba biroul meu era considerat holul principal unde intra si iese toata lumea. Doar cu Daris am tinut legatura desigur datorita contractului, acum vine aproape zilnic la mine la birou si ma cam streseaza. Poate sa isi trimita secretara sa semnez niste acte nu e nevoie sa vina el personal. Nu ?  

    In cafenea nu este chiar multa lume, muzica de fundal e calma si iti da senzatia de pace. Si pe langa asta au o cafea geniala, am chemat-o pe Isabela sa imi tina compania si a cam intarziat. Incerc sa nu ma uit prea insistent la usa, si asa ma privesc ciudat chelnerii. Vad masina Isei cum parcheaza si coboara elegant din masina. Nu credeam ca o s-o vad pe Isa pe tocuri cui, fusta si camasa. Asta e mai mult stilul meu, adica azi nu port fusta dar port pantaloni negri skinny negri cu o camasa alba mai mult transparenta si pantofi stiletto negri. Isa se aseaza in fata mea si imi zambeste cam stramb dupa parerea mea.

    - Buna ziua va pot ajuta cu ceva ? o intreb ca si cum nu as cunoasteo.

    - Anjel termina cu mistourile ca nu am chef, abia am putut sa ies din casa ! Baietii sunt niste porci idioti !

    - Cu ce ocazie imi faci onoare sa te vad imbracata asa ? intreb curiioasa.

    - Stii cu bani de pe ultima marfa vreau sa imi deschid un magazin de haine, posete, pantofi. Dar cu eticheta nu prostii de proasta calitate ! Ma ajuti ? ma priveste cu ochii ei negri si  plangaciosi, nu-i pot rezista nu ei.

    -  Unde vrei sa-l deschizi ? Si ce firme vrei sa ai vitrina ? imi dau ochii peste cap si scot agenda din geanta.

        Cat am cautat numarul primarului ea a turuit de firme si nume de branduri plictisitoare.  Femeia asta are limbarnita, o data ce o starnesti nu o mai poti opri.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now