Cap. 13- Jocuri

7.3K 369 7
                                    

    

        Lectura placuta :*

            Imbracata lejer si plina de energie ma indrept spre garaj. Strazile sunt aproape goale la ora asta deci pot merge cu viteza. Ajung in scurt timp si parcez masina in graba, merg in pas rapid spre garaj si cand intru totul este invaluit in liniste deci nebunii dorm. Urc scarile si ma indrept spre camera mea ce acum este ocupata de Daris. Intru in camera si corpul lui masiv ocupa mai mult de jumate din pat. A adormit cu veioza aprinsa, zambesc si ma duc sa inchid lumina. Cand intind mana spre veioza imi este prinsa bland de o alta mana. Ma uit la Daris si observ ca este treaz si ca zambeste sincer.

   - Pisicuto dormi cu mine in seara asta, te rog !

   - Bine ! spun soptit si ma asez pe marginea patului.

      Ii mangai obrajii si el isi lasa fata in plmama mea cu ochii inchisi. Ii simt mainile pe soldurile mele si ma trage spre el. Ma intind ascultatoare si ma cuibaresc la piptul lui ca un copil speriat. Parfumul lui imi inunda narile si ma calmeaza instant. Daca am venit plina de energie, acum cand sunt in bratele lui adrenalina s-a spulberat oboseala facandu-si loc victorioasa. Inainte sa cad in lumea viselor aud "Dormi pisicuta mea"    intr-o soapta ce mi-a atins inima inghetata.

      Inca mai motai dar ceva ma  obliga sa ma trezesc si nu stiu ce este. Imi simt corpul incins si o greutate imensa pe abdomen ce nu ma lasa sa respir normal. Deschid ochii si descopar ca sunt lipita cu totul de un corp inchins care iarna ar fi un bun calorifer apropo, cobor pribirea spre abdomen si ceea ce numa lasa sa respir calumea e o mana imensa ce isi lasa intreaga greutate pe mine. Ridic privirea la fata lui Daris si nu ma mai satur, are un somn calm si pare relaxat si foarte bland. Problema este ca atunci cand se trezeste se transforma intr-un arogant pervers. Pleapele ii tremura semn ca e pe punctul de a se trezi si asta si face. Ochii de smarald sunt lasati liberi si ma atintesc confuzi. Zambeste nesigur de parca ar avea o fantasma in fata si imi magaie fata de parca i-ar fi frica sa ma atinga. Ma analizeaza cu privirea si simt ca imi arde pielea fara sa ma atinga, doar privindu-ma. Imi saruta fruntea prelung si se departeaza usor de mine.

    - 'Neata pisicuta, ai dormit bine ? ma intreaba cu vocea lui groasa si ragusita.

   - Ihmm... tu ?

   - Mai bine ca seara trecuta, asta pentru ca ai fost langa mine ! imi zambeste si ma trage la pieptul lui.

    Ma asez cuminte langa el si imi lipesc curechea in dreptul inimii lui ce acum bate nebuneste. Mai stam asa in jur de 10 minute si ne ridicam simultan in capul oaselor. Daris coboara din pat si abia acum realizez ca el este doar in boxeri si ca acum isi plimba fundul ala sexy prin fata mea  nestingherit. Zambesc in coltul gurii si ma duc langa el, sta in fata dulapului imens plin cu hainele mele. Ma ridic pe varfuri si iau de pe ultimul raft niste haine ce ii apartineau fostului meu logotnic si i le dau lui. Imi aleg si eu niste haine lejere si ma duc la dus. Las prosopul pe suport si imi asez hainele pe masina de spalat. Ma dezbrac de haine si raman numai in lenjerie, o dau jos si pe aceasta si intru in dus. Seara trecuta imi revine in minte si nu-mi vine a crede ca m-am intrecut cu un gabor, recunosc ca (,) conducea binisor dar toutusi e gabor.  Usa cabinii este deschisa si isi face aparitia si Daris gol pusca.

  - Ce cauti aici nebunule ? intreb iritata.

  - Fac economie la apa nu se vede ? imi spune pe un ton jucaus.

  - Bai iesi afara din baie de buna  voie sau te pleci in suturi de aici !

   - Nup ! vreau sa ma ajuti, nu pot sa ma spal calumea din cauza bandajului ! Nu am voie sa ating rana cu apa si destea, ordinele doctorului ! Deci ma ajuti ? ma intreaba pe un ton de copil mic si razgaiat.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now