Cap. 29

4.7K 285 12
                                    


   

         O pizdulice vine in fata noastra si isi duce mana la incheietoarea sutinului, o desface lent siii....  a
picat. Apas acceleratia si plec de pe loc lasand un nor de praf in spate dau drumul la muzica sa rasune in boxe si schimb in a treia. Ajung  la 140km/h si trig de nebuna adrenalina curgandu-mi prin vene. Merg bara la bara cu o masina necunoscuta mie dar nu ma face pe mine chimb repede intr-a patra si calc acceleratia nervoasa, simt cum masina toarce fericita sub mine, o si cred nu a mai participat la o cursa de mult. Intru cu viteza in prima curba si trec de ea fara problema. Accelerez mai mult si mai mult pana ajung la 200 km/h si ssunt lipita de spatarul scaunului. Inima imi pompeaza rapid si parca simt cum sangele fuge prin venele mele. Trec si de a doua curba intr-un drift cam fortat si stiu ca mai am putin pana termin prima tura. Masina straina inca e in spatele meu si acolo o sa si ramana. Continui sa tin controlul masinii si trec linia de finish continuand a doua si ultima tura. Aud un claxon din dreapta mea si Daris imi face cu mana pe geam, bufnesc intr-un ras zomotos si apas acceleratia urcand la 240 si maximul de altfel luandu-i fata.  Ma mir cum de Jay este ultimul, se bate cu necunoscutul sa treaca de el dar nu reuseste. Ii las in apate pe toti in spate si ajung iar la prima curba unde micsorez viteza putin si trec de ea fara probleme. Daris e tot in spatele meu lipit de fundul masinii, parca ii si vad fata nemultumita. Asta se intampla cand nu esti atent la cursa, dar facem o echipa buna. Ajung aproape de a doua curba si trag frana de mana rotile inghetand. Trag de volan rapid si ma angajez intr-un drift perfect, las frana de mana jos si o zbughesc spre linia de finish cu Daris inca in spatele meu, cred ca i-a luat fata necunoscutului la curba asta tura trecuta, a invatat ceva pana la urma. Daris ajunge in dreptul meu dar schimb intr-a sasea imediat si trec saeata de linia de finish. Pun frana si opresc masina, ies victoriosa si bat palma cu Daris striand din toti plamanii, in timp ce parcheaza si masina ce nu o cunosc in dreptul nostru din care coboara un tip inalt si bine facut.

    - Buna cursa ! imi zice intinzand mana sre mine.

   - Multumesc la fel ! Anjel incantata !

   - Harry incantat, unde ai invatat sa conduci asa ?

   - Chiar aici pe pista ! zic mandra.

   - Atunci se intelege !

      Cineva  isi drege lasul in spatele nostru si ne intoarcem cu toti, intre timp ni s-a alaturat si Jay cam suparat.

    - Dragii mei el ete Christian, omul ce organizeaza o cursa importanta peste putin timp. El va elege  o echipa de la noi, doar doua persoane vor fi alese deci mult noroc ! spune Carter pe un ton oficial.

   - Imi pare bine sa va cunosc deja va stiu numele, va urmaresc de ceva timp ! Dupa cum a spus si Carter vor fi alesi doar doi, veti fi dusi a va antrenati, locatia este strict secreta. Vor fi cate o echipa din Franta, Spania, Olanda si Germania cu care sa concurati voi reprezntand America de Nord desigur.

   - Carter pentru ce m-ai pus sa concurez ?

   - Esti cea mai buna de aici nu e logic ? imi rapunde tot cu o intrebare.

   - Si cursa asta pentru ce a fost ! intreb pe un ton rece.

   - Ca sa vad erformanta voastra si stilul de a conduce. Va aveam alesi de mult dar am vrut sa vad cum va comportati la volan acum. Daris si Anjel sa va preatiti bagajele in doua zile plecati. zice asa numitul Christian.

  - Ei dracie da cine te crezi sa imi dai ordine sau sa ma  implici intr-o cursa intre tari !? intreb nervoasa.

   - E o cursa intre tari si mafie daca nu participi....

Cursa infernala (+18)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang