Cap. 4 - Cursa#

10.7K 484 6
                                    

Cobor din mașină și normal că toți ochii sunt pe mine, nebunii ăștia strigă, fluieră și sar in sus de parcă a venit regina să își vadă supușii. Bine, de ei am fost poreclita in toate felurile " Demonu' curselor" , "Regina curselor" etc. Deja sunt obișnuită cu ei. Merg spre gașcă și mă opresc in dreptul Isabelei.

- Hei nebuno ce faci ? strig eu peste muzica ce este dată la maxim.

- Pe aici, te așteptam! și imi zâmbește pervers, ceea ce nu inteleg dece dar o las așa.

Ma întorc spre restul și ii salut. Mike un nebun cu acte in regula, brunet, cu ochi albaștri, înalt si cu corp bineee lucrat la sală. Problema lui cea mai mare e că se ține după fundul meu de când am intrat in curse.
Andy un tip timid, bun atât la curse cât și la reparat mașini, imi e ca un frate. Cam cat mine de înalt, slăbănog, dar super frumos, un saten cu ochii de culoarea chihlimbarului ce au frânt muuulte inimi.
Si sa nu uitam de seriosul echipei Jay, brunet, creț, cu părul lung până la umeri, înalt și cu un corp ce îți lasa gura apa. Tipul e super sexy dar e prea serios, plus ca nu l-am văzut niciodata în compania unei fete.
Merg și îi salut pe toți iar când ajung la Mike mă apucă de fund si ma sărută pe obraz. Normal că nu mă abțin și îi dau un pumn în stomac de se îndoaie.

- De cate ori ți-am zis să nu mă mai apuci de fund ?

- Nu cred ca pot număra dar mă risc să îmi iau bătaie de fiecare dată numai să îți ating curul ăla sexy și bombat ! imi răspunde cu vocea gâtuită de durere.

- Pff ești nebun, este în stare să te calce în picioare omule, mai bine ai înceta ! îi zice Andy serios și îl bate prietenește pe umăr.

- Bun calmativa începe prima cursă, voi sunteți ultimii așa că distrativa. ne spune Isabel în timp ce pleacă să strângă banii de la participanți.

Jay îmi aduce o doza de bere și se lasă lângă mine pe masina lui. Îi urmăresc privirea și văd că urmărește o tipa noua ce stă separată de toți sprijinită de mașina ei. Arată bine ce-i drept. Îi dau un cot cretului să îl fac atent la mine și acesta se intoarce fulgerător cu capul spre mine. Auci asta cred că a durut.

- Și îți place tipa? Îl întreb in timp ce arăt cu capul spre ea.

- E interesantă, dar nu înțeleg dece stă retrasă !?

- Jay poate nu cunoaște pe nimeni sau a venit doar pentru curse. Dece nu te duci să afli și aduo aici după să o cunosc și eu!

- Mda bine ! Și pleacă să vorbească cu ea.

Ceea ce nu știe el e că și tipa l-a observat și se uita după el. Mai mult ca sigur că are impresia că sunt iubita lui.
Prima cursă incepe și mașinile pleacă în viteză de pe loc. Printre mașinile cunoscute mie este una care nu am mai vazut-o pe aici. Cred că e noul tip din oraș care după spusele Isabelei a plătit "o tonă" să participe la cursele noastre. Stau și urmăresc mașina și nu mare mi-e mirarea că e primul, nu il urmăresc numai din curiozitate dar și ca să-i văd stilul de a conduce. Se vede cu ochiul liber că nu e începător. Îi ține pe toți în spatele lui detașat și cu siguranță că nu o să fie depășit. Dar sunt curioasă dacă o să se descurce la curba de întoarcere de 180°, aici imi dau seama cât de bun șofer e. Ajunge din ce în ce mai aproape și chiar dacă toți încetinesc pentru a lua curba el păstrează viteza. Ajunge aproape și când credeam că iese de pe pista face un drift de toata frumusețea. Continuă cursa cu un avantaj considerabil și trece linia de finish in aplauzele tuturor.
Tipul e bun, se pare că am un oponent bun. Dar hai să îi dau o lecție că să vadă cu cine se pune aici. Dau să mă ridic încă cu ochii pe mașina tipului și când portiera se deschide și șoferul iese afară cerul îmi cade in cap. DARIS. Tipul lângă care m-am trezit dimineata si cu care am discutat afaceri în decursul aceleiași dimineți. Ooo da' tipul chiar e ca un ghimpe în coasta.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now