Cap. 21

6.9K 322 13
                                    

Am revenit (O_O)

Daris p.o.v.

Pfff ies din dus mai fresh ca niciodata, imi imfasor un profop in jurul taliei si ma apuc de dat barba jos. Dupa 5 minute ies din baie, ma duc in dressing imi iau o pereche de boxeri, pantaloni negri pe mine, un tricou rosu, ma incalt cu adidasi negri si cobor jos sa mananc ceva. Scot repede un bol imens cu salata din frigider si cand ma intorc sa pun bolul pe masa tresar cand o vad pe mama in tocul usii. Fuck am uitat ca trebuia sa luam cina cu invitata speciala Anjel.

- Saru'mana mama ! spun in timp ce incep sa mananc direct din bol.

- Lasa linguselile, dece nu vrei sa o aduci pe Anjel la cine, ti-e rusine cu mine ? intreaba iritata.

- Nu e asta mama, am fost plecati in Columbia dupa cum stii ei bine cand am venit am dat o petrecere si a fost impucata de cineva platit sa o omoare, noroc de intinctele ei si s-a intors cu fata la mine, acum eram la inmormantare.

- In loc sa o protejezi tu o sa te protejeze ea pe tine ! spune mama ironice.

- Ma antreneaza, in scurt timp o sa fiu capabil sa o protejez !

Mama merge spre dulap scoate doua farfurii, pune salata in ambele si imi ia bolul din fata.

- Mananca civilizat ! Si dupa ce terminam te insotesc la spital, vreau sa-mi vad nora !

- Ohoo mama nu te grabi, abia avem cateva zile de cand suntem impreuna, nu ca nu as vrea sa ti-o aduc de nora in casa dar... depinde de ea si sunt sigura ca nu e pregatita ! zic serios.

- Si te-ai culcat cu ea ? intreaba curioasa.

- Fii serioasa doar nu o sa-ti spun tie asta !

- Eram curioasa nu imi sari in cap copile, totusi mai vreau un nepot sau o nepotica, sora ta mi-a implinit doar o parte din visul meu ! Acum e randul tau !

- Femeie ti s-a urcat batranetea la cap ?

- Taci si mananca !spune artagoasa.

Dupa ce am mancat mi-am luat geaaca de piele pe mine si am coborat in garajul subteran, am urcat in masina cu mama si dusi am fost. Tot drumul m-a stresat, "condu mai incet" "copile nu pe aici, fa la stanga " , iar cand am coborat din masina imi venea sa pup pamantul de fericire ca am scapat pentru putin timp de nebuna. Ajungem in fata salonului si bat la usa, o deschid si o las pe mama sa intre prima. Nu de alta dar imi primeam o geanta in cap daca nu respectam regulile ei care mi le-a impus de min " fii manierat, respecta femeile... blah blah blah". Eu ma asez comod in fotoliul din coltul salonului si le las sa vorbeasca. Mama ii mangaie parul si o saruta parinteste pe frunte apoi se aseaza pe pat langa ea.

- Ce faci copila, cum te simti ? intreaba mama.

- Saru'mana binisor, o sa ma simt mai bine cand o sa il am in fata pe nemernicul ce a platit pentru martea mea !

- Draga mea trebuie sa fii mandra ca cineva te vreaa scoasa din joc, asta inseamna ca esti puternica, importanta !

- Mda o sa simta asta pe pielea lui cand ies din spital ! zice Anjel cu ochii sclipind.

Femeia asta ma sperie uneori, poate fi blanda calda chiar inocenta, dar poate fi si diavolul in persoana. Le spun ca ma duc sa imi iau o cafea si plec lasandu-le sa ddiscute treburi plictisitoare dea-le lor. Cobor in fata spitalului si cand sa imi iau cafeaua de la dozator, aud iar limba aia ciudata si niste portiere trantite. Ma intorc spre locul din care se aud portiere trantite si injuraturi nu prea ortodoxe si descopar ca e chiar arabul ce vine in pas alert spre mine.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now