Cap. 19

7.9K 335 10
                                    

   

       Am ajuns in Seattle de o ora ai tot atat le-o trebuit nebunilor sa ma convinga sa raman in seara asta la garaj. Desigur ca nu pot sa dorm va dati seama am dorbit pe avion ca nebuna. Ultimele saptamani si-au  spus cuvantul si mi-au obligat corpul sa se odihneasca. Acum sunt in living in fata televizorului si ne jucam pe Xbox... ce credeti ca ne jucam ?... NFS logic.. Ne inghiontim, tipam unul la altul, e o harababura totala. Nici nu zici ca acum mai bne de 12 ore eram in misiune  si omoram oameni. Daca deschizi usa garajului si privesti ceta noastra de nebuni nu poti zice altceva decat ca suntem o gasca de pustani inofensivi. Aparentele inseala mult nu-i asa ? Bine nici chiar pustani, toti au varstele intre 24 si 27 de ani, respectiv Mike e cel mai batran dintre noi cu 27 de ani, Jay lafel dar cu doua luni mai mic ca Mike, Andy 25, Isa 24, iar eu fac peste doua saptamani 25. Dar totusi avem momente cand ne poti compara cu niste adolescenti rebeli.  De exemplu acum. Totusi pe la 5 dimineata i-am trimis pe toti in camere si la fel am facut si eu. Cum eram imbracata asa ma arunc in pat si adorm pe nesimtite.

      

       Ma trezesc buimaca  si ma uit in toate partile in cautarea a nu stiu ce... ma simt privita ceea ce e ciudat. Poate sunt doar paranoica. Ma ridic din pat, fac un dus si ma imbrac sport pentru antrenament. Sambata  e program intensiv de antrenamente, 4 ore cu pauza la 2 ore de 10 minute. Merg in sala si ii gasesc pe toti vorbind somnorosi si imi dreg glasul pentru ai face atenti la mine.

     - Neata' lume ! Ca de fiecare data incalzirea, dupa pe rand la sacul de box si restul a aparatele de forta. Dupa tras la tinta cu arma si cutitul, fii atent Daris ca pentru tine explic ! zic incruntata. E ora 10:00 deci la 12 pauza de 10 minute, dupa care continuam antrenamentul inca doua ore. 5 ture de pista  si lupte corp la corp. Iar la sfarsit ne intrecem. E clar ?

     - Da pisicut-o ! zice pe ton mieros.

    - Bun acum o luam cu inceputul ! 

        Ne asezam cu totii pe jos, flotari,combinatii de flotari si abdomene,  abdomene  simple, genoflexiuni etc. dupa aceea eu am fost prima la sacul de box iar restul la aparate. Incep sa lovesc sacul, la inceput intr-un ritm usor marind-ul pe parcurs, aplic cateva combinatii de lovituri cu pumnii sau picioarele si ma  opresc, urmand Mike si restul. Daris fiind  ultimul mi-ampermis sa stau sa il urmaresc si dupa cu se misca prevad o luxatie la incheietura mainii drepte sau in cel mai bun caz co cazatura de toata frumusetea. Balanseaza prea brusc sacul si il loveste neregulat ne lasand prea mult timp sa se fereasca. De asata acum sunt in spatele lui si il opresc din ploaia de lovituri ce pica pe sacul de box. Imi pun mana pe umarul lui stang si simt cum tresare sub atingerea mea. Se opreste si se intoarce cu fata la mine zambind (deja) obosit.

     - Daca darami sacul de box il pui la loc in primul rand, in al doilea rand lovesti prea haotic, fara tehnica si prea brusc. Calmeazate si da lovituri usoare, sacadate, cu pauza intre ele ! iar el imi asculta sfatul. Bun, acum mareste putin ritmul dar pastreaza pauzele dinte lovituri ! si dupa ce se chinuie ceva timp sa faca ce i-am spus zambeste triunfator.  Acum fa ce ai facut pana acum dar cu joc de picioare iar cand te simti pregatit lovesti sacul sa se balanseze si combini tot ce ti-am spus pana acum ! zic zambind.


         Ma departez de el si analizez chinuiala lui de a cobina toate sfaturile ele la un loc. Nu spun ca sunt cea mai buna luptatoare de pe pamant dar sunt putine persoane ce ma pot dobora. Problem oaenilor cand lupta, indiferent ca sunt intr-o sala speciala sau pe strada se lasa cuprinsi de furie si mintea li se intuneca lasand instinctul sa loveasca pentru ei. DAR asta e gresit, foarte gresit !! Cu mintea lovesti si cu intinctul te aperi ! (asta e vorba profului meu de la antrenamente, de cand practicam ) Ca sa va explic in cuvinte de pe planeta noastra cu mintea iti formezi o strategie flexibila, in functie de  persoana cu care esti angajat in lupta, forta cu care lovesti si modul depinde de minte. Cu intinctul e alta problema, atunci cand simti ca cel din fata ta vrea sa te loveasca si isi indreapta pumnul spre tine te feresti, te aperi in moduri ce trebuie sa le practici asa de mult pana chiar fac parte din tine, incat sa previi momentul si corpul sa raspunda chiar inainte ca creerul sa dea comanda. 

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now