Cap.25

6.7K 328 12
                                    


      Maria p.o.v. 

         Ma ajeaza grijuliu pe pat el fiind deasupra mea. Imi saruta gatul suav muscand usor apoi lingand rana. Desface incet corsetul si imi alinta sanii mangand si sarutand fiecare bucatica de piele, coboara ppe abdomen  si dand dovada de nerabdare rupe bikinii ce ii stateau in cale. Cu o mana imi maseza sanul stang iar cu cealalta se joaca in zona plina de terminatii nervoase a feminitatiiin timp ce face cerculete lascive pe abdomenul meu. imi arcuiesc spatele si gem  zgomotos cand coboara cu gura mai sarutand si muscand zona mea intima. Bag mainile in parul lui si strang pumni tare aducandu-l la acelasi nivel cu mine. Ii sorb de pe buze sucul meu  si geme infundat adancind sarutul si jucanduse cu limba mea. Nu stiu cand s-a dezbracat dar acum este acoperit doar de fragila pereche de boxeri ce mai au ùtin si pocnesc pe el. Prind bata boxeriler si incerc sa ii  dau jos dar esuez lamentabil obtinand un chicot gutural de la Daris. Acesta ma ajuta dand si ultima bucata de material jos fiind inutila in acest moment. Acum cand il vad complet dezbracat imi dau seama ce specimen fenomenal am langa mine. Ne continuam preludiul cu saruturi umede si atingeri fierbinti. Se aseaza mai bine dar il opresc intr-o clipa de realitate.

    - Iubitule sa nu uitam de protectie ! ii spun soptit.

    - Bine ca unul din noi doi mai gandeste in clipe  de aste ! zice sarutandu-ma apasat si coboara din pat ridicand pantalonii de pe jos.

      Scoate pachetul de prezervative ce l-am vazut si la spital si zambeste provocator privindu-ma. Imi intinde pliculetul si isi ridica o spranceana.

    - Ma ajuti ? Eu nu stiu sa il pun ! zice pe un ton nevinovat.

   -  Ohh nu stii... bine vin' la mine sa te invat ! zic amuzata.

           Iau pliculetul si il rup cu dintii mentinand contactul vizual cu Daris. Scot prezervativul lipicios si il asez dealungul penisului considerabil de mare. Zambeste in coltul gurii si revine la  pozitia initiala. Cu o mana pe soldul meu si una pe obrazul drept ma saruta carnal inainte sa alunece usor inauntrul meu. Gem in gura lui de placere, arcuinduma de placere, senzatia de plinatate dandu-mi fiori pe sira spinarii. Se misca usor la inceput si o data cu mine lasam ca placerea sa fie auzita cand mareste ritmul. Imi prinde soldurile in ambele maini si strange usor in pumni pielea mea infierbantata. Ii strig numele cand ajung pe culmile placerii la cateva secunde urmandu-ma si el printr-o impingere finala. Isi lasa greutatea asupra mea incolacindu-si  brate pe corpul meu, inca simting cum pulseaza. Se aseaza langa mine, scoate  prezervativul folosit si il pune inapoi in plicul rupt. Imi mangaie obraji inrositi privind adanc in ochii mei.

    - Esti cea mai superba femeie din lume, stiai asta ? spune inca ragusit.

     - Aflu acum ! zic zambind.

     - Doamne ce norocos sunt ! si ma trage la pieptul lui cald lasand un sarut parintesc pe frunte.

         Stam asa imbratisati, goi si inca fierbinti. Nu stiu cat timp a atrecut dar ma simt ca in rai in bratele lui. Dupa un timp incepe sa ma mangaie pe spate. Se departeaza usor si ma priveste zambind.

     - Mai avem doua ce zici, le folosim ? intreaba pe un ton senzual mai apoi muscand jucaus buza mea inferioara.

    - Intrebi ? Treci la fapte armasarule ! zic a naibii de excitata.

          

       Dimineata ***    

   Ma trezesc stramband din nas la lumina orbitoare ce imi deranjeaza somnul dulce. Un ras zgomotos ma face sa deschid brusc ochii, iar imagini de noaptea trecuta imi revin ca un fulger in minte. Zambesc cand intalnesc ochii de jad ce ma privesc intens.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now