Cap. 35

4.4K 265 13
                                    

Scuzati ca nu am mai postat, dar cred ca stiti cum e, curatenie, macare si muulti musafiri. Totusi va urez sarbatori fericite si muulta sanatate :*

Maria p.o.v.


Ma ridic din cada abia cand apa s-a racit si pielea s-a incretit. Imi infasor corpul intr-un prosop pufos si cu un altul parul apoi ies din baie. deschid usa si tresar cand il vad pe Daris intins cat e el de lung pe pat. Ma asteptam sa fie inca la antrenament, sa se joace cu simulatorul.

- Drace m-ai speriat ! spun ducand mana dreapta in dreptul inimii ce mi-a luato la goana.

- Cum de te sperii asa usor pisicuto ? intreaba coborand din pat si venind spre mine in pas de felina ce isi vaneaza prada.

- Credeam ca esti inca la simulator ! spun inghitind in sec.

- Hmm... doar ce am venit ! spune sarutandu-mi linia pulsului.

Desface prosopul ce imi infacoara parul si isi trece mana prin parul inca ud. Isi coboara mana pe antebratul meu privind in ochii mei arzator si plin de dorinta. Desface si prosopul ce imi protejeaza corpul de flacarile din ochii lui iar acum sunt expusa privirii de jad. Isi aseaza mainile delicat pe soldurie mele si ma trage mai aproape de el, ne unim buzele iar dorinta imi acapareaza corpul. Musca usor buza mea inferioara apoi cu varful limbii o mangaie lent, isi lasa buzele pe linia maxilarului apoi imi tachineaza gatul u saruturi marunte si umede. Imi las capul pe spate pentru ai oferi mai mult spatiu si gem usor cag isi infinge dintii in pielea sensibila a gatului.

Imi prinde incheieturile mainilor si ma trage spre pat iar eu ma supun parca vrajita. Ma intinde bland pe pat si tresar cand pielea mea infierbantata face contact cu lenjeria rece a patului. Desi cu ochii inchisi simt privirea lui analizandu-mi fiecare parte a corpului, patul se lasa sub greutatea lui atunci cand se ajeaza langa mine. Imi mangaie contrurul fetei, a bizelor, coboara pe gat intr-o mangaiere ca o pala de vant fierbinte dar placuta. Continua tortura mangaindu-mi sanii si sarutand fin sfarcurile deja intarite dureros de tare, coboara cu mangaierile pe abdomen facand mici cerculete. Dintr-o data il simt deasupra mea iar cand isi lipeste corpul de al meu simt ca fiecare terminatie nervoasa o sa explodeze de placere sub efectul pielii pe piele. Nu intreleg cand a avut timp sa se dezbrace dar nici ca imi pasa. Ii inconjor soldurile cu picioarele iar el imi tachineaza buzele muscandu-le si sorbindu-le uneori dureros, uneori bland. Imi mangaie fiecare curbura a corpului parca incercand sa memoreze fiecare parte a corpului meu.


In acelasi timp in Seattle ***

Isa p.o.v.

Asezata pe canapea turceste, cu un dosar stufos in brate si cu cana de cafea langa mine pe masuta din sticla imi prajesc creerul. Dece ? Pai sa zicem ca draga noastra surioara Anjel ne-a dat treaba de facut cat sa ne ajunga mai mult de o luna. Acum analizez mai multe locuri din apropierea orasului ce sunt de vanzare, trebuie sa gasesc un loc bun pentru curse, doua mi-au atras atentia si sunt la nici 30 de minute de casa noastra, bune pentru curse si cu hala unde putem sa reparam masini. mike a venit cu ideea sa caut asfel de teren, cu hala pentru a deschide un service auto ca acoperire si am fost deacord. Am aranjat maine o intalnire cu cei doi proprietari pentru a negocia pretul si dupa sa le compar. Jay scumpul meu iubit acum este la firma se chinuie sa mentina munca lu' Anjel la acelasi nivel la care i-a lasato, iar pentru asta munceste mult. Pleaca dimineata la 9 si vine seara la 8 frant de oboseala. Ma mir cum de a rezistat pana acum Anjel, firma si mafie, in ambele parti probleme peste probleme ce trebuie rezolvate cu tact si in favoarea ta cat mai mult. Acum imi dau seama cat de puternica este, impartindu-se intre doua lumi cea legala si ilegala ambele fiind crude, nemiloase ce iti mananca sufletul.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now