Cap. 12- Asasina

7.5K 366 10
                                    


      Carter a ajuns in 20 de minute la garaj sifonat in pantaloni scurti cu un tricou vechi si papuci. I-am povestit ce s-a intamplat si l-am dus la Daris care inca dormea la mine in camera.

   - Deci ce afaceri ai  tu cu Daniel ? spun putin mai calma.

  - Niciuna, poate  a venit sa imi propuna ceva dar tu stii prea bine ca nu fac afaceri cu dusmanii. Ultima data cand a venit pe teritoriul nostru m-ai aveai putin si il omorai deci ar trebui sa fie constient ca nu e bine venit aici ! Trebuie sa fieceva important de ma cauta ! spune ganditor.

  - Nu ma inntereseaza dece a venit ! Mi-a ranit un prieten  o sa moara in curand, poate chiar mai devreme deceat credea. zambesc diavoleste si ma duc la subsol unde tinem masinile de rezerva.

      Mai are 24 de ore de trait, sper sa si le petreaca fericit. Maine seara va muri, nimeni nu imi raneste prieteni si scapa usor. Chiar daca il cunosc de putin timp pe Daris imi e tot prieten si pentru el omor un oras intreg. Urc in prima masina care o vad si apas pe telecomanda ce activeaza usa garajului subteran. Plec furioasa si si ma indrept spre casa sa ma odihnesc cateva ore. Ajung in timp record si urc la mine in camera alergand, trantec usa de perete si ma indrept spre dressing. Aici am o usa secreta ce da intr-o camera izolata ce are rol de depozit de arme si camera sistemului de supraveghere a casei cu o masa in mijloc. Ma indrept spre dulapurile ticsite de arme si imi aleg doua pistoale un, cutit bombe fumigene. Toate le asez pe masa in ordine si ies din camera. Ma dezbrac de haine si ma intind in pat sa dorm macar cateva ore pana ma duc la munca.


     Dimineata vine cu pasi repezi si ma trezesc mai obosita decat cand m-am culcat. Imi fac siesta matinala si ma pregatesc de munca. Ca niciodata renunt la hainele formale si iau pe mine o pereche de blugi cumparati ieri cu Sara si o camasa cafenie. Renunt la machiaj pe ziua de azi si parul mi-l las liber pe spate. Imi iau telefonul si il arunc in geanta alaturi de portofel si merg in garaj sa imi iau BMW-ul X6  si sa plec. Traficul e infernal dimineata si imi impun e sa merg normal spre diferenta de stilul meu de a conduce. Intr-o jumatate de ora ajung la firma si urc cu liftul spre etajul unde imi este biroul. Trec pe la Sara la birou si vad ca e afundata in acte.

  - Sara o cafea te rog si dosarele verificate ca sa le semnez si muta sedinta de la 16:00 la ora 13:00.

  - Ok Anjel imediat asteapta-ma in birou ! imi spune inca cu nasul in acte.

     Intru in biroul meu si arunc geanta pe canapea inainte sa ma asez pe scaun. Deschid un sertar  de unde scot actele ce nu l-eam semnat ieri si pana vine Sara le semnez si stampilez. Aud o bataie in usa si ii spun sa intre. Sara imi pune cafeaua in fata si dosarele pe marginea biroului in timp ce isi drege glasul. Termin de semnat ultima foaie din dosar si i le intind sa le ia. 

   - Deci cum a fost intalnirea ? Si ce ati facut dupa !? Sunt curioasa dar fara detalii. Ia loc! si ii arat scaunul din fata biroului.

   - Pai ne-am imprietenit si am baut o cafea ca oamenii normali Anjel, ce puteam sa fac ?

   - Sigur s-a intamplat ceva ca esti rosie la fata numai amintindu-ti deci zi-mi !!

   - Ti-am mai zis ca nu am mai intalnit o femeie asa de perspicace ca tine ? Am mers la mine Anjel si am avut o partida de sex fenomenala, sincer nu credeam ca tipa e Bisexuala !

   - Aha pai macar tu sa ai parte de partide ! Si dupa dimineata mai era langa tine sau te-ai trezit singura ? ii spun zambind draceste.

   - Pai dimineata am baut o cafea impreuna si... altele prin bucatarie... mai bine nu stii ! imi zice rusinata.

Cursa infernala (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum