Cap. 24

5.8K 325 13
                                    

Puteti rade de mine dar mi-e asa o lene de abia mai tin ochii deschisi. O_o

Maria p.o.v.

Cobor scarile spitalului bucuroasa ca in sfarsit am scapat de inghigtit pastile si mirosul specific de clor. Ma opresc pe ultima streapta privind cerul minunandu-ma de seninatatea acestuia. Azi e ziua mea, oare ce mi-au pregatit nebunii de data asta. Urc in masina ce ma asteapta nerabdatoare sa ma intampine torcand ca o pisica.

- Buna Daris, mersi ca ai venit ! spun privindu-l.

- Nu trebuie sa imi multumesti pisicuto ! zice zambind.

Niciun "La multi ani" nimic. Oare a uitat ca azi e ziua mea ? Daca da sunt profund dezamagita, speram sa isi aminteasca.

- Daris ce e azi ? intreb incercand sa il fac sa isi aminteasca.

- Vineri o zi ca oricare alta. Dece ? raspunde incuntadu-se.

Deci a uitat, pfff ce iubit mai am si eu. Tot drumul spre casa mea a fost tacut eu piezand privirea pe geam privind in gol si realizand ca la fel cum a zis si Daris e o zi ca oricare alta. Ajunsi in fata casei il sarut pe Daris si dau sa cobor din masina dar acesta imi prinde incheietura mainii si ma opreste.

- Iubito ce-ai zice sa luam cina in seara asta ? S-a deschis un restaurant nou, select si as vrea sa te invit la deschiderea lui ! zice pe un ton neutru.

- Bine, la cat vii sa ma iei ?

- La 19 sunt in fata casei tale !

- Sa nu intarzii stii ca nu imi place sa astept !

- Ok pisicuta voi fi aici te pup ! si imi da drumul la mana.

Cobor din masina si ma indrept spre casa, deschid usa si intru aruncand adidasii cu care eram incaltata prin hol fara sa ii aranjez. Urc scarile incet iar cand ajung in camera las geanta pe scaunul de la micul birou din colt si ma pregatesc de un dus luuuung si relaxant. Dau drumul la dus si ma dezbrac asteptand sa se regleze temperatura apei. Intru sub jet avand grija sa nu ud bandajul ce imi acopera inca rana de pe spate. Am fost anuntata ca o sa ramana o cicatrice dar nu foarte vizibila. Dupa ce imi limpezesc parul si corpul ma infasor intr-un prosop pufos si ma schimb in haine comode de casa. Cobor in la parter si ma pregatesc sa fac curatenie, am lipsit doua saptamani iar praful este prezent peste tot. Incep cu livingul iar dupa jumatate de ora termin mer in bucatarie dar sunt intrerupta de niste batai frenetice in usa. Deschid celui ce da dovada de nerabdare si descopar un curier cu o cutie destul de mare in brate.

- Da spuneti ! zic politicoasa.

- Am un colet pentru dumneavoastra, va rog sa semnati... aici ! si imi arata unde sa semnez.

Fac intocmai si il usurez pe tip de povara ce o tinea in brate. Intru inapoi in casa si inchid usa cu piciorul, merg in salon iar curiozitatea nu imi da pace. Deschid cutia si gasesc mai multe cutii inauntru, o iau pe cea mai mare iar in ea gasesc trei rochii de seara una rosie lunga pana in pamant cu spatele gol dar cu maneci simpla, una neagra tip corset la bust lunga la fel ca cealalta si una nude cu diferite pietricele sclipitoare fara bretele cu un decolteu in v destul de generos. Ma uit absorbita la splendorile ce le tin in brate si cand ma satur de holbat le asez cu grija pe canapea. Iau o alta cutie si gasesc pantofi negri de piele, intr-o alta cutie pantofi rosii de lac iar cum ma asteptam intr-o alta pantofi nude cu pietricele incrstate. Mainile imi tremura cand intind mana spre ultimele trei cutii care sunt si cele mai mici, le deschid si gasesc cele mai frumose bijuterii. Fiecare e un set ce iti ia ochii, unul e din perle negre lant cercei si bratara, unul cred ca e din platina lantul fiind finut cu o inimioara rosie cerceii si inelul la fel cu inimioare rosii, iar ultimul imi este si frica sa pun mana pe el la cat de fragil pare lantul subtire cu un pandantiv in forma de ochi cu irisul albastru iar cerceii niste bobite finute si sclipitore albe cu un inel la fel de delicat. La fundul cutiei gasesc un bilet inpaturit frumos si il deschid cu maini tremurande.

Cursa infernala (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum