Cap.32

4.3K 296 13
                                    

    Am modificat niste chestii, datorita " nu e anunt" si "am ceva de spus" e un decalaj la capitole si acum am observat deci asta e cap 32 al cartii.

    - Ei dracia naibii, ma treziti la 7 dimineata ca sa iau micul dejun cand acasa eu doar imi savuram cafeaua ! il aud pe Daris mormaind revoltat.

    Imi masez tamplele si imi indrept privirea spre iubitul meu ce acum s-a trantit inapoi cu capul in perne. Ii fur un sarut pe fuga si merg sa imi fac un dus. A inceput o zi noua si presimt ca va fi pliiiina de surprize. Imi samponez parul, il clates apoi il dau cu balsam  si  il las asa cat imi masez corpul cu un gel de dus de ciocolata. Ma clatesc bine de balzam si gel de dus apoi ma infasor intr-un prosop pufos rosu. usuc parul leng si greu datorita apei apoi ies din baie cu un nor de aburi in urma mea.

   - Doamne cat ai putut sta in baie, mai am 15 minute pe ceas sa fac un dus !

    - Si ce nu-ti ajunge ? Voi barbatii nu stati asa mult asa ca tulesteo de aici pana nu te fac tinta pentru cutitele mele ! ii spun zambind pe sub mustati si deschid sifonierul sa imi iau ceva de imbracat.

      Pantaloni de trening, maieu, bluza de la trening si adidasi, toooate negre. Omul asta cred ca e obsedat de negru de ne-a dat haine doar de culoarea/nonculoarea asta. Ma imbrac, imi pieptan parul si il strang intr-o coada de cal in varful capului. Ies in living si il chem pe germanul ce acum sta tolanit pe canapea. Prima data nu se uita la mine crezand ca fac semne altcuiva dar dupa ce mai insist putin se ridica si vine langa mine.

    - Da, ce vrei ? intreaba cu un puternic accent ce ma crispeaza in prima faza.

   - Nu e ce vreau eu, e ce vrei tu, deci... ce ai zice de o mica razbunare pentru amicul tau ce e acum la carcera ?

   - Poftim ? Si cum ai sa faci asta ? intreaba sceptic cu bratele in san.

   - Uite planul meu, gardienii vin sa ne duca la masa, ramai in camera si cand deschide usa ii zici sa intre si sa te astepte ca ai uitat ceva in living si acolo ramai, intru eu dupa si ai sa vezi !

   - Dar o sa vina si la voi in camera, plus ala o sa te striveasca ca pe o gaza ! spune cu o spranceana arcuita.

   - Buturuga mica darama carul mare ! Acum ma duc sa rezolv si cealalta parte din plan ! si plec de langa el. Rocio Ema veniti putin !

   - Da s-a intamplat ceva ? intreaba Rocio.

   - Am un plan sa il caftesc pe cel ce a bagat germanul la carcera, dute la mine in camera si zii lu Daris asta, apoi ramai pana vine gardianul meu si zii ca sunt in living si ca ies prin camera voastra cu Ema !

   - Ok, dar cum crezi ca darami tu matahala aia !?

   - Ei dracie dar nu ma mai subestimati ! Hai fugiti ! Al, dute in camera !

       Toti fac cum le-am zis, iar Al inaite sa inchida usa in urma lui imi da o privire ciudata ce nu o inteleg pentru un moment. Dupa doua minute il vad iesind si imi face semn sa intru. Zambesc draceste si nu mai astept invitatii speciale. gardianul ma priveste surprins si se apropie de mine.

    - Ce cauti tu in camera germanilor ? intreaba luandu-ma de cot si traandu-ma spre usa.

        Nu mai apuca sa faca doi pasi ca ma eliberez si ii frig un pumn in nas. Auuu asta ma doare si pe mine !!  Il vad cum isi duce mana spre locul ranit si nu il las sa mai reactioneze, il iau la pumni si picioare pana cade lat. Ies tantosa si ii arat germanului camera spaniolelor. Intram si dupa cum ma asteptam gardianul m-a asteptat.

Cursa infernala (+18)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu