Cap. 33

4.4K 278 12
                                    


     Dupa o baie buna ce a iesit cu scantei si apoi flacari i-am explicat lui Daris toata mascarada ce a puso la cale Christian. Tot timpul in care i-am povestit a post tacut si ganditor iar acum ii astept reactia.

    - Deci idiotul ala vrea in schimbul unor amarate de informatii ca tu in primul rand sa lucrezi pentru abori si in al doilea rand sa asasinezi cel mai mare ccap al mafiei din Rusia ? intreaba ridicand tonul cu cat inainteaza in fraza pana ajunge un urlet de furie.

   - Daris calmeazate l-au adus pe Adam care e si avocatul meu de nadejde in cazuri extreme, el mi-a spus sa nu accept din prima si chiar daca nu era el tot nu acceptam. Actele erau false si era imposibil ca eu sa nu-mi dau seama !

    - Tu realizezi ca astia au legatura cu agentii federali si ca jocul asta este finantat si sustinut de ei ?

   - Poate fi sustinut de Diavol insusi noi tot o sa castigam !

   - Castigam pe dracu femeie, aici ne e sorocul !

   - Crezi ca ne-ar fi bagat Carter in asta daca nu stia ceva ce noi nu stim ? In cunosc de atatia ani si niciodata nu m-a implicat in ceva daca nu stia ca voi iesi invingatoare ! ii strig in fata.

       Se apropie istant de mine si imi i-a fata in palme atintindu-si privirea in ochii mei. Un duel parca se da intre privirile noastre dar niciunul nu renunta.

    - Putem castiga ? intreaba acum soptit.

    - Impreuna putem castiga ! Putem ! spun luandu-i la randul meu fata in palme.

       Imi saruta buzele usor si parca cu frica apoi cu mai mult curaj.  Imi musca finut buza inferioara cerang voie sa intre in interiorul gurii mele. Limbile noastre parca prind viata si se angajeaza intr-un dans lin si bland. Mainile si le coboara pe spatele meu si simt cum ma strange in brate de parca ar depinde asta. Rupe sarut si isi baga fata in parul meu inspirandu-mi parfumul.

   - Hai sa cautam prin camera dupa microfoane si camere video ca sa stim ce sa vorbim si ce facem ! ii spun inca cu capul pe umarul lui.

   - Uitate bine prin camera !imi spune razand.

      Imi trec privirea prin camara si descopar ca a fost intoarsa cu susul in jos. Salteaua patului undeva pe jos, lenjeriile patului mototolite intr-un colt al camerei, fotoliile intoarse cu piciarele in sus, hainele din dulap aruncate pe jos iar duplapul dat la o parte.

   - Ei dracie dar ce a fost aici, razboi ? intreb razand.

   - Aveam nervi si nu stiam cum sa ii consum ! Si mi-a venit ideea sa caut dupa microfoane si camere dar nu am gasit nimic.

   - Acum trebuie sa facem curatenie asa ca sa ne apucam !

      Ma departez de el si apuc de saltea punand-o in locul ei, iau linjeria de pat ssi ajutata de el o asez frumos pe pat, pernele apoi patura subtire. Strang toate hainele de pe jos si incepem sa le impaturim pe pat. Niste batai in usa ne intrerup si stri un "Intra" apoi usa se deschide. West si Al intra in camera, primul aratand slabit, cu cearcane sub ochi si palid.

   - Nu trebuia sa stai doua zile la carcera ? intreb curioasa.

   -  Mi-am luat o bataie buna si am fost tinut intr-un congelator nu camera numai in chiloti ! Am auzit ce ai facut azi !

   - Aaa da ? intreb zambind in coltul gurii.

   - Da, l-ai batut pe ala de doua ori, sincer puicutele din living sunt cam speriate de tine ! Chiar asa rau arata ala cand a venit in sala de mese ? Si cum dracu ai reusit cand esti o bucata de om ?

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now